Ajánlom mindenki figyelmébe az isteni fenyőmézet,amit a piacon jóval olcsóbban meg lehet venni termelőktől,mint az üzletekben (vagy pláne itthon)
Üdv:
Napfény
Sziasztok! Tudna valaki képet küldeni Neos Marmaras északi strandjáról? Előre is köszi!
Szia!
A hely neve szerényen csak Paradiso Beach, de a nevével ellentétben nem egy nagy durranás. Java részt keskeny, inkább kavicsos, mint homokos partszakasz, mellette végig megy egy betonút.
Jujjj...miért érzem azt a belinkelt kép és a soraid alapján, hogy nem vagy oda Neos Marmarasért?
A kép kissé lehangoló. Bár, nem hiszem, hogy ez a valóság, ez nagyon utó/előszezonos állapot. Vagy tévedek?
#1850642012-05-22 12:48:10 Válasz a #185057. hsz-ra
Szia Leenne!
Én, csak most beugrottam a Marmas topikra, ennek az időjárás jelentésnek nem tudom mennyire lehet hinni. Én június 4. től megyek Paráliára június 12.-ig. Ezek az időjárás oldalak annyi féle időjárást írnak amennyi oldal van. De ami engem igazán bosszant az általad említett oldal Parálián június 4.-től június 12-ig különböző időben írja a rossz időt be teszem a linket. Szóval most én vagyok a hülye vagy mi van nem tudom, de nagyon idegesít. Majd nézd meg a linkeken az időjárást június 4.-től 12-ig lehet a többi sem egyezik de én ,csak erre az egyre fókuszáltam. Akkor most melyik a jó??????
...az időjárás jelentésnek nem tudom mennyire lehet hinni... Akkor most melyik a jó??????...
Ne idegesítsd magad ezen! Én is állandóan lesem, s persze nem is egyet, de minek!? Van, hogy naponta megváltoztatják az előrejelzést, de itthon is! Nálam már minden előfordult, meg az ellenkezője is. A készülődés része, de miután az időponton úgysem lehet változtatni, kár idegeskedni miatta. Egyszer tettem függővé az indulásunkat egy néhány napos kiránduláshoz az előrejelzésektől, s az sem jött be, csak részben.
Tényleg, mintha nehezen indulna be az idén a jó idő. Mintha évről évre kicsit tolódna a strandszezon kezdete. Tíz éve ilyenkor már túl voltam a görögországi nyaraláson. Akkor fantasztikusan jó idő volt. Eső egy csepp sem esett.Gyönyörű tiszta idő, verőfényes napsütés, kellemes víz. Aztán május utolsó hetét választottuk, majd június első hetét. Három éve június második hetében voltunk Marmarason. Első egy-két nap még hűvöskés volt, de utána beköszöntött a jó idő. Leenee, elvileg június közepén azért már igencsak jó időnek kéne, hogy legyen.
Mivel mi is tíz éve az előszezoni nyaralást választottuk, így aztán én is mindig paráztam az időjárás előrejelzés miatt. Azt tapasztaltam, hogy mindig jobb volt, mint amit előre jeleztek.
#1850802012-05-22 14:19:53 Válasz a #185078. hsz-ra
parázni nem parázom, mert elő-nászútra megyünk; elütjük az időt valahogy rosszabb időben is .. csak fura, hogy ennyire sok esőt meg felhős eget ír Görögországra. nem megszokott - legalábbis a számomra.
júniusban egyszer Kefalonián voltunk ugyanilyentájt, akkor az előttünk lévő turnus egy napig még ázott, nekünk már csak a napfény jutott. remélem idén sem lesz másként.
#1851082012-05-22 19:10:39 Válasz a #185079. hsz-ra
Szia Leenne!
Köszi szépen az infót, legalább akkor tudom ,hogy melyiket nézzem. De mostmár teljesen elkeseredtem ,mivel én tenger és nap imádó vagyok azért megyek görögbe. Engem nagyon zavar ez az időjárás ,amit az oldalon látok egész május esős lesz és még a június is az előrejelzések szerint. Remélem nem jön be az előre jelzés. Plussz ,ha egész májusban is szinte mindig esni fog az eső a tenger is hideg lesz.És tényleg az oldal mindig változik mostmár még több esős napot mutat mint eddig mutatott. Remélem ez nem jön be. Mégegszer köszi az infót
Valóban ez nem normális ,hogy ilyen hülye idő legyen Görögországba én már többször voltam június első heteiben és egyetlen egyszer sem fogtam ki egy esős napot sem. A remény hal meg utoljára tényleg nagyon remélem nem lesz ilyen gáz az idő persze megváltoztatni nem tudom, ha ilyen lesz az idő.
#1851812012-05-23 15:36:26 Válasz a #185170. hsz-ra
Szia! Igen a Grand Tourssal megyünk június 4.-én indul a busz. Kirándulni nem nagyon megyünk ,mert anyagilag nem biztos hogy beleférne. A meteorákat láttam már pár éve, meg Athénban is voltam régebben, meg görög esten is. Szóval én nem tervezek nagy kirándulásokat, amit nagyon meg akartam nézni azt már megnéztem. Ezért bánkodnék ,ha rossz idő lenne, mert a tengert és a napfényt szeretném élvezni.