#1855662012-05-28 18:27:04 Válasz a #185564. hsz-ra
Wucy!
Igen, én is ezeket hiányoltam a beszámolókból. Az is jó ötlet volt, hogy képekkel tagoltad a szöveget, így sokkal átláthatóbb.
Én is részletes beszámolót tervezek, de nem tudom mennyire fog sikerülni, mert notebookot nem szeretnék magammal vinni...a munkám miatt átlag napi 8 órát ülök előtte,
jó lesz egy hétig a közelében sem lenni.
Így marad az emlékezetből megírás, vagy a jó öreg naplóírás papírra, tollal, ahogyan elődeink...
En is viszem a fuzetecskemet es estenkent leirom majd az esemenyeket,hogy meg veletlenul sem maradjon ki semmi.hiszem azt,hogy nehany ev mulva orommel fogom olvasni a mostani beszamoloimat
Sziasztok!
Mivel a kis noteszemet otthon felejtettem, összeszedem a gondolataimat és igyekszem fejből írni a tapasztalataimat.
Az oda és visszaút szinte zökkenőmentes volt, nem volt nagy forgalom a határokon sem, a várakozási idő is elviselhető volt. A leghosszabb időt lefelé a Macedon határon befelé töltöttük, 2 óra volt. Előkaptam egy könyvet.. nem volt vészes. Reggel 6-kor átértünk a Gr. határon, fél 10-kor Sartiban voltunk. Leo "elszortírozott" bennünket, mi a Stelitsaban voltunk. A szállás amire kellett, megfelelő volt. A melegvízzel adódtak problémák, a gazda spórolt, időnként elzárta. A felszereltsége... aki főzni akar, kissé hiányos.- edényzetileg-Egyetlen nagylábos.
Az árak szinte nem változtak. Ovelixben: gyros 2,5 mythos 2.5 (boltban 0,65 - 1.0 E körül) Kenyér: 0.7, 0.8, 0.9 körül, ahány féle... Érdemes a Husky- s boltban is körülnézni a "Sárga" és a "Szuper" mellett, nekik is nagyon jó áraik vannak. A főtéren van egy gyrosos, ahol a legolcsóbb: 1.70. Nekünk nem ízlett, kisebb is volt, kevés zöldséggel és nagyon zsíros volt. Volt aki erre esküdött.
Az idő meglehetősen változékony volt ott is, de hideg nem volt. Egésznapos parti-program is volt, (fürdés, napozás) mondjuk órákat nem töltöttünk a vízben, mint szoktunk, ahhoz kicsit hűvös volt a víz,...kb. 20-on 1-2 fokos. Esti sétához néha egy kis "kabátka" elment, kellemes volt. Nem tikkadoztunk..
Kalózék még zárva voltak, nem hajóztunk.
Most ennyi jutott eszembe, írjátok a kérdéseket, szívesen válaszolok.
Az iroda által szervezett programok 25-30 E között vannak, mi nem voltunk. A görög est megint elmaradt, nem volt elég jelentkező, (ha jól emlékszem a régebbi árára, ezt emelték, most 25 vagy 28 E.)
Sassosék jól vannak, megy a bolt.
Kifelejtettem! Ovelixben a "tálak" 4.80 E.
Görögsalik változók árban és ízben is 4,00 - 6.00 E
Akváriumos, kockás terítős (elfelejtettem a nevét) parti taverna, fiatal srácoknál (20-30 év körül) nagyon fini az oliva bogyójuk IS. Finom és bőséges az kaja náluk.
Írom, ami eszembe jut. A hazaút "várakozós". 9-kor kimész az apartmanból az indulás 14-kor van. Hogy közte hogy telik az időd az attól függ mikor tudsz bepakolni a buszba, ami ugye attól függ mikor ér be a busz és még hova visz utast. Aki szerencsés, hamar be tud cuccolni. Az új iroda előtt van a várakozás (a nagyparkolónál) oda állnak be a buszok. 14-kor indultunk, reggel 6-kor értünk Mo.-ra. Kispárna jó ha van a buszon, pléd nem kellett, picit fűtöttek éjszaka, de azért ne egy papucsban, mezitláb, semmi trikóban vágjatok az éjszakának. (volt, aki kipakoltatta a bőröndjét ruháért a soförrel. ciki)
Összességében nagyon jól éreztük magunkat! Azt gondolom ez elhatározás kérdése. Szabin vagy, Gr.- ben vagy, semmi nem szegheti kedved! Mindenkinek nagyon jó időt kívánok és gyönyörű élményekkel teli nyaralást!
Köszönjük az friss infókat! Örülök, hogy jól sikerült nektek és a kevésbé jó idő sem vette el a kedveteket. De azért lenne még egy-két kérdésem ha nem gond ? Van azért már valami élet kinn, mert a kamerában még nem nagy mozgás látszik, úgy értve mennyire telített a part? Quad bérlés áráról esetleg nincs infód ?
Medúza és tengeri sün ügyben mi a helyzet ? Előre is köszi ! Üdv: kobobe
#1856312012-05-29 15:47:23 Válasz a #185624. hsz-ra
marcsipán! nagyon jó olvasni a soraidat
Köszönet az infókért! Ha esetleg eszedbe jut az akváriumos étterem neve, megírod kérlek? Szeretnék jó éttermeket kipróbálni
Leo volt az id.vezetőtök? Akkor te is Apollonnal utaztál? Kényelmes busszal utaztatok?
Azt esetleg meg tudod mondani, hogy a különböző bérlési lehetőségek - bicikli, motor, autó - milyen árban vannak?
Előre is Köszi
és ha eszedbe jut még valami, én szívesen olvasom!
Nagyon örülök, hogy jól telt a nyaralásotok!
Szia Marcsipán!
Nyilván most mindenki a kérdéseivel fog bombázni, így én is, ezért kérlek ne haragudj. Mi is a Stelitsába fogunk megszállni. Még is milyen a felszereltsége? Tiszta azért? Tényleg úgy van ahogy írják, közel van hozzá minden? Te melyik irodától voltál? És még egy: Mikor rakod fel a képeket?
Előre is köszönöm! Ja, és Üdv újra itthon!
#1856462012-05-29 17:49:44 Válasz a #185622. hsz-ra
Szia Marcsipán!
Köszönjük szépen a beszámolódat nagyon-nagyon vártuk már szerintem mindannyian akik nyomon követik ki mikor indul-és érkezik vissza a nyaralásról. Olyan jó amikor egy-egy fórumtárs megosztja nyaralásának élményeit azokkal akik Őszintén tudnak örülni mások élményeinek!
Szóval mégegyszer Köszönjük.