[quote="gégé"]Az az igazság, hogy a kérdéseidre a választ hetekkel ezelőtt leírta áki, meg én is..
Köszönöm a választ
Arra emlékszem, hogy írtátok a korlátozásokat, arra voltam főleg kíváncsi, hogy Röszke-Belgrád között kész a pálya, na meg a korlátozások is változhattak azóta
Nagyon jó, mert akkor jobb utazási idővel lehet számolni.
Bár sokadszorra utazom Görögországba, de van nekem egy kedves kis kalkulációs táblázatom ahol az útidőt, km-t, üzemanyagköltséget, szállást, stb... számolgatom.
Tegnap merő véletlenségből összehasonlítást akartam végrehajtani a táblázatom s a google.maps között s meglepve tapasztaltam hogy a mostani "rendszer" nem ismeri a Röszkei határt
Azaz ha valaki most beüti, hogy mondjuk Budapest- Athén akkor nem hajlandó az útvonal úgymond "átmenni" Röszkén.
Hogy mi lehet az oka nem tudom
Érdekes! Nem is olyan régen még Röszkén vitt át! Tiszasziget felé visz,az Magyar és Szerb szempontból oké,de úgy tudom más nemzetiségűek nem használhatják a határt és magyar-szerb átkelők is max. 18-óráig.
Tegnap merő véletlenségből összehasonlítást akartam végrehajtani a táblázatom s a google.maps között s meglepve tapasztaltam hogy a mostani "rendszer" nem ismeri a Röszkei határt
GoogleMaps-ék elb.szták a térképet, a magyar/szerb határnál nem "ér össze" az E-75 és az E75 út
Ha Szeged után kijelölsz egy pontot az autópályán (ha jobban megnézed, akkor ott E75 a jele), illetve kijelölsz egy pontot valahol Palicsnál az az autópályán (ott viszont E-75 a jele), akkor a tervezett út nem Röszkénél, hanem Tompánál lépi át a határt.
Ha jobban ráközelítesz a határra, akkor láthatod is, hogy az E75 és az E-75 elég kesze-kuszán ér össze
Ez a hiba akkor fordul elő, ha a két ország térképe más térképszolgáltató által van feltéve a netre. A GoogleMaps azt állítja, hogy ő nem használ más gyártótól származó térképeket, de ezek szerint valójában mégis.
(Egyébként ez egy amatőr hiba, remélem, hogy gyorsan javítják )
Ők már tudnak valamit, a Röszkei gyorsabb átkelés érdekében.
Mellesleg szép,nagy,
sárga kerülőút táblákat szereltek fel Kelebia,határ jelzés, + aktuális hátralévő km jelzése.
Szerintem kb ez az ami az idénre maximum várható
A Primo tavaly nyári frissítéssel semmilyen elképzeléssel nincs Kelebiától,vagy ha lemegyek az autópályáról.A görög térképe meg tavaly Kefalonián hajszálpontos a 3d meg szenzációs.
Végül is megoldottam a "gondot" mert egy menetben elmentem Röszkéig s egy másik maps-ot indítva pedig Röszke utántól 1 km-re már engedi indulásnak. Így a kettőből raktam össze
Sziasztok! Tegnap értünk haza Paraliáról, kényelmes tempóval 14 óra alatt, több megállással, Szerbiában szakadó esőben. Akinek lenne kérdése szívesen válaszolok.