[quote="gégé"]Az az igazság, hogy a kérdéseidre a választ hetekkel ezelőtt leírta áki, meg én is..
Köszönöm a választ
Arra emlékszem, hogy írtátok a korlátozásokat, arra voltam főleg kíváncsi, hogy Röszke-Belgrád között kész a pálya, na meg a korlátozások is változhattak azóta
Nagyon jó, mert akkor jobb utazási idővel lehet számolni.
Bár sokadszorra utazom Görögországba, de van nekem egy kedves kis kalkulációs táblázatom ahol az útidőt, km-t, üzemanyagköltséget, szállást, stb... számolgatom.
Tegnap merő véletlenségből összehasonlítást akartam végrehajtani a táblázatom s a google.maps között s meglepve tapasztaltam hogy a mostani "rendszer" nem ismeri a Röszkei határt
Azaz ha valaki most beüti, hogy mondjuk Budapest- Athén akkor nem hajlandó az útvonal úgymond "átmenni" Röszkén.
Hogy mi lehet az oka nem tudom
#1863022012-06-04 16:17:39 Válasz a #186264. hsz-ra
Érdekes! Nem is olyan régen még Röszkén vitt át! Tiszasziget felé visz,az Magyar és Szerb szempontból oké,de úgy tudom más nemzetiségűek nem használhatják a határt és magyar-szerb átkelők is max. 18-óráig.
Tegnap merő véletlenségből összehasonlítást akartam végrehajtani a táblázatom s a google.maps között s meglepve tapasztaltam hogy a mostani "rendszer" nem ismeri a Röszkei határt
GoogleMaps-ék elb.szták a térképet, a magyar/szerb határnál nem "ér össze" az E-75 és az E75 út
Ha Szeged után kijelölsz egy pontot az autópályán (ha jobban megnézed, akkor ott E75 a jele), illetve kijelölsz egy pontot valahol Palicsnál az az autópályán (ott viszont E-75 a jele), akkor a tervezett út nem Röszkénél, hanem Tompánál lépi át a határt.
Ha jobban ráközelítesz a határra, akkor láthatod is, hogy az E75 és az E-75 elég kesze-kuszán ér össze
Ez a hiba akkor fordul elő, ha a két ország térképe más térképszolgáltató által van feltéve a netre. A GoogleMaps azt állítja, hogy ő nem használ más gyártótól származó térképeket, de ezek szerint valójában mégis.
(Egyébként ez egy amatőr hiba, remélem, hogy gyorsan javítják )
#1863582012-06-05 06:41:01 Válasz a #186328. hsz-ra
Ők már tudnak valamit, a Röszkei gyorsabb átkelés érdekében.
Mellesleg szép,nagy,
sárga kerülőút táblákat szereltek fel Kelebia,határ jelzés, + aktuális hátralévő km jelzése.
Szerintem kb ez az ami az idénre maximum várható
#1863602012-06-05 06:49:54 Válasz a #186359. hsz-ra
A Primo tavaly nyári frissítéssel semmilyen elképzeléssel nincs Kelebiától,vagy ha lemegyek az autópályáról.A görög térképe meg tavaly Kefalonián hajszálpontos a 3d meg szenzációs.
Végül is megoldottam a "gondot" mert egy menetben elmentem Röszkéig s egy másik maps-ot indítva pedig Röszke utántól 1 km-re már engedi indulásnak. Így a kettőből raktam össze
Sziasztok! Tegnap értünk haza Paraliáról, kényelmes tempóval 14 óra alatt, több megállással, Szerbiában szakadó esőben. Akinek lenne kérdése szívesen válaszolok.