Sziasztok!
Megjavult a gépem kemény egy hónap nélküle kemény volt.Most,hogy visszaolvastam tényleg lenne megint pár kérdés .
Akkor kártyás fizetésre ne számítsak éttermekben,boltokban?
Nincs autómata sehol bankok vagy közterületen?
Ennyi arra nem számítok,hogy gond legyen mert ahhoz júli vége túlközel van max. év végét jósólom ha váltani fognak.Viszont ha kiválnak nem tudom mit akarnak az árfolyamokkal hova sorolják magukat vagy ezt nem az ország mondja meg?
Kaliopéra idáig nem olvastam rosszat illetve eggyet de azt kovácsgyula cáfolta.Most viszont valaki írta nincs légkondi igaz ez?
Remélem akik most indulnak majd sok infóval és képpel látnak el minket:).
Kitartás pihenni megyünk remélem,elég itthon a balhéból.
Köszi és várom az infókat.
Sziasztok!Tudna nekem valaki segíteni?Az érdekelne,hogy a Zefyros házban melyik szoba merre fekszik.A szobák száma?104,107,108,201,203,204,205,206,207,208.Valószínű,hogy ezek közül választhatok.Olyat akarok ami utcára néz,és nem az udvarra.Előny ha valamelyikből látni a tengert Előre is köszi mindenkinek.
#1863642012-06-05 08:18:53 Válasz a #186002. hsz-ra
majdnem sikerült válaszolnom Csilla kérdéseire, de most már ugyis elmennek pecázni és a csigaház is utba esik,remélem elolvasták Sancho leirásait és abbol mindent megtudnak
Köszönöm a legutóbbi hozzászólást a Kalliope és Dora apartmannal kapcsolatban, de mivel egyikben sincs légkondi így további apartman után kutattam. A Papa Johns szimpatikus lenne, csak az az ajándékház alatta, nem tudom mennyire zajos...valaki valami infót tudna esetleg. VAGY az Apostolis házról?....előre is köszönöm!
Sziasztok. Ki tudja valóban nincs klima a Kalliope apartmanban?
Jelentem tavaly még biztos nem volt klíma a KALLIOPE apartmanban. De nem gondolom, hogy azóta szereltek volna fel! Az utazási iroda prospektusban biztos jelezték volna ha lenne klíma. 87...
Lenne egy kérdésem. Egy nagyon kedves ismerősöm nemsokára Nei Porira megy nyaralni és kérdezte tőlem, hogy van-e Nei Porin nudista strand? Én ezt sajnos nem tudom Kérlek segítsetek, hogy valamit tudjak neki mondani. Előre is köszönöm
#1864562012-06-05 21:02:17 Válasz a #186454. hsz-ra
Szia Scotina!
Nagyon szépen köszönöm, bár annyira nem tudommelyik a falu felső része... ahol a külső szállodák és apartmanok vannak? Mi a Silver házban voltunk és arra hátrébb már nem nagyon voltak épületek... ez lenne az?