#1862052012-06-03 21:02:32 Válasz a #186177. hsz-ra
Hú, remélem sikerül eljutnotok. Hogy akaratok átmenni a szigetre?
Próbálkoztunk mi is rengeteg földúttal, de ezek közül csak kevés járható. Túl nagyok a gödrök. Mondjuk mi sajnáltuk a saját autót. De ha valami érdekeset és teljesen kihaltat akartok látni, akkor javaslok egy velencei őrtornyot, Exo Chora-ról lehet lejutni a 2000 éves olajfától. Majdnem végig betonút van. A szikla szélén egy romos őrtorony fenséges kilátással!
#1862282012-06-03 22:52:13 Válasz a #186177. hsz-ra
Nincs mit, de tényleg!
Ha összejön, ha nem, akkor is szívesen olvasnánk a kalandokat.
Mert az lesz bőven, úgyis
Ha szeretitek a vörösbort, esetleg, akkor Kiliomenoban a kereszteződés mellett van egy kis családi vállalkozás. Árulnak oliva olajat, meg egy csomó minden mást is. A bor miatt többször is visszamentünk.
Ajándékba is jó lehet, mert van szép üvegekben is, nekünk helyi fogyasztásra jó volt a flakonos is.
Sajnos a mostani utazók számára, rossz hírt olvastam.
Már a múlt héten is hallottam, hogy a Navagio kilátó megrongálódott. Először csak pletykának gondoltam, de ma bizonyosságot szereztem róla. Hogy pontosan mi történt, azt én sem tudom, olyat is hallottam, hogy leszakadt. (
De ez, inkább csak hallomás.
Itt idéznék egy kinti idegenvezetőtől:
"A navagio-i kilátó-erkély valóban megrongálódott, nincs már ott (saját szememmel láttam). Hogy pontosan mi történt, arról a rendőrség senkinek nem ad ki tájékoztatást. Viszont a rendőrség figyelmeztette a helyi irodákat, hogy csoportokat szervezni a volt kilátó helyére tilos! Tehát a navagio-i kilátó határozatlan ideig nem látogatható. A rendőrség egyébként az egész területet lezárta, mivel ez a sziklarész életveszélyes. Így egyenlőre a Navagio öblöt csak a tenger felől, hajókirándulás keretében lehet megtekinteni. Aki megpróbál a kilátó részhez odajutni, csak saját felelősségére teheti! A buszos szigettúra programunkból kivettük ezt a megállót, de helyette egy másik gyönyörű helyen tartunk fotóstoppot."
Gondoltam, jobb ha tudjátok előre, mintha csak ott derül ki. ((
#1862972012-06-04 14:41:53 Válasz a #186295. hsz-ra
Szia Melus!
Na neeee már, ez most tényleg komoly????? Nem hiszem el, végre ide tudunk menni nyaralni, erre most meg az egyik leglátványosabb helyet nem tudjuk majd megnézni... Jajjj most nagyon szomorú vagyok... Remélem mire megyünk, addigra kitalálnak valamit....
#1862992012-06-04 14:48:49 Válasz a #186297. hsz-ra
Szia Relisa!
Most olvastam az imént. Gondoltam szólok.
Úgy veszem észre nagyon nem akarják megmondani, hogy mi történt.
Azt sejtem, hogy ha építenek a helyére egy újat, akkor azt alaposan meg kell tervezniük, biztonságosabbá tenniük.
Az pedig nem két perc. Lehet, idén nem is lesz ebből semmi.
De ne legyen igazam, azt kívánom Nektek!
Egyébként, ha a volt helye mellett tovább sétáltok picit, onnan még jobb képeket tudtok készíteni. Ha minden iroda kihagyja, akkor csak egyénileg tudtok odajutni. De nem lesz tömeg!
#1863002012-06-04 14:52:39 Válasz a #186299. hsz-ra
Igen, azt már ugyis olvastam több helyen is, hogyha tovább megyünk a kilátótól akkor ott még szebb képeket lehet készíteni... Amúgy meg ugyse megyünk fakultatívra.. saját magunk akarjuk majd felfedezni a szigetet!! De nekem akkor is kell olyan kép a Navaggio-ról, majd valahogy megoldjuk!!!!
Hát ezek igazán "jó" hírek Melus. A hajó a hullámzás miatt nem tud kikötni, felülről meg nem lehet megnézni. Pedig nem akartam autót bérelni, de kénytelen leszek!
Utazott már valaki a HalidayLines utazási irodával? Tapasztalat?
Zakynthosra a Villa Palmeras apartmanba mennénk ezzel az irodával.
Köszi a választ előre is.
Mi is a Holiday Lines-szal megyünk laganasba júliusba, én is várom a beszámolókat. Ez az első Görögországi nyaraltatásuk, van néhány fura dolog, amit más irodánál nem tapasztaltam, de bízom benne hogy semmi gonn nem lesz velük
#1865642012-06-06 19:20:23 Válasz a #186507. hsz-ra
Szia Sancho!
Milyen furcsaságokra gondolsz? Mi is velük utazunk, de az invián keresztül foglaltuk le, így nem nagyon voltunk még velük kapcsolatban.
Remélem, nem lesz semmi gond.
#1865752012-06-06 20:16:49 Válasz a #186564. hsz-ra
Szia Barbeszka!
ÍSemmi komolyra nem gondoltam, csak meglepődtem,hogy üdülési díjat, vagy mit kell fizetni... fejenként 5 EUR. Ezt máshol soha nem kellett fizetni. Azért írtam, mert hogy ezek az első nyaraltatásaik és hogy mennyire megy majd nekik de én drukkolok és természetesen magunknak is