#1866992012-06-07 21:31:52 Válasz a #181575. hsz-ra
Szia Melus!
Nem tudsz véletlenül valamit a Villa Palmeras apartman házról? Partja milyen? Nem tudok dönteni ,hogy ez vagy a Blu Waves legyen. Próbálok infót szedni.
Köszi!
#1867012012-06-07 21:50:33 Válasz a #186699. hsz-ra
Szia Papi!
Nézted már a Facebook oldalukon a képeket?
Az előző oldalon találod a linket, bővebbet én sem tudok róluk.
De vannak már kint utasok, akik beszámolhatnak, hamarosan.
Az imént rákerestem egy irodánál, és azt írta, hogy a Villa Palmerasba már nincs hely.
Egyébként egyik sem rossz, talán a Blue Waves jobban bent van a sűrűjében. Az egész öböl homokos, a part alapján mindegy lenne hogy melyiket válaszd.
Szerintem előbb tudd meg van-e hely még egyáltalán.
A Blue waves és a villa palmeras ugyanazon a partszakaszon van,homokos part mindkettő,lassan mélyülő vízzel.Én a palmeras-t választanám,mert az közelebb van agios sostishoz is,a másik laganas szélén van.
Augusztus végén megyünk Zakynthosra, ami elég messze van még, de már javában olvasgatom a hasznos tippeket, hogy miket érdemes megnézni. Két éve Kefalóniát is úgy autókáztuk körbe, hogy közben rengeteg partszakaszon fürödtünk, és közben persze a helyi nevezetességeket is megnéztük. Idén is ezt tervezzük és úgy látom hogy szebbnél szebb partok vannak ezen a szigeten is!!
Egyelőre egy kérdés merült fel: Laganasban vagy Agios Sostisban van bankautomata?? A kompkikötőben találtunk két éve, de ha úgy ér oda a busz, hogy nem sok idő van a komp indulásáig, ott nem tudunk pénzt felvenni.
A többi témában találtam már válaszokat a korábbi hozzászólásokban, ezért feleslegesen nem is irogatok.
Még annyit, ha esetleg a már hazaérkezett nyaralók tudnának szolgálni friss infóval a Navaggio-öböl kilátójával kapcsolatban, azt megköszönném. Több helyen olvastam hogy nem a kilátóról lehetett a legszebb fotókat készíteni, de azért jó lenne tudni hogy mi a helyzet vele.
Jó nyaralást a hamarosan és később indulóknak is!!!
Agios Sostis egy kicsi kis üdülőfalu.. Ott nincsen bankautomata.. Laganasban van nem is egy.. A két település nincsen messze egymástól.. És már nem is a tengerben kell átsétálni Laganasba.. Menetközben felépítettek egy hídat amin kényelmesen el lehet jutni..
Hát lehet a kilátóból is szép képeket készíteni.. De mivel az egy nagyon kicsi kis vasszerkezet, max 6 ember fér el benne egyszerre.. Mozogni kell benne, hogy odaférj ahhoz a részhez ahol szép képeket készíthetsz.. Én járkáltam a kilátó körül és sok helyről lehetett szép képeket készíteni.. Ki is álltam a beton szegély mögé is.. De ez csak a bátrabbaknak ajánlom.. Vagy még azoknak sem.. Könnyen meg lehet csúszni.. Tehát ezzel vigyázni..
Köszi szépen az infókat!!
Gyöngyörűek a fotóid!! És azok a színek... innen az íróasztal mellől is olyan mintha ott lennék!
Nem hagyjuk ki a fotózást, majd óvatosan megkeressük a legjobb helyeket.
A kilátás is pazar a vége-láthatatlan Jón-tengerrel... már holnap indulnék...
Látom, te Kefalóniára indulsz nemsokára, mit mondjak, ott se lesznek csúnya partok...
Szívesen!
Köszönöm szépen.. Készítettem vagy 1400 képet tavaly.. Bizony.. Navagionál nagyon szép színek voltak.. Ezt a fényképek sem adják vissza.. Nah de majd idén meglátod Te is..
Nem is hagyjátok ki... Lehet találni olyan helyeket a kilátó közelében ahonnan nagyon szép fényképet lehet készíteni..
Nincs más mint holnap indulni..
Igen, 20 nap és Kefalónián sütetjük magunkat:D Netán Te már jártál Kefalónián???)
#1868542012-06-09 10:52:51 Válasz a #186843. hsz-ra
Szia,
Igen, két éve volt szerencsénk két hetet ott tölteni.
Gyönyörű a sziget, ezekkel a szép színekkel ott is fogsz találkozni. Nekem a Myrtos fentről egy csoda volt, csak álltam és próbáltam memorizálni a látványt...
De emellett Antisamos, Petani, a Xi-beach, Fiscardo, Assos mind, mind remek helyek . De be is fejeztem mert ez nem az a fórum, és gondolom már utánaolvastál a lényegesebb dolgoknak.
Én is olvasgatok Zak-ról, és próbálok egy jó kis utitervet összeállítani, hogy a lehető legtöbb minden beleférjen.
Találtam a Grand oldalán egy nagyon szép strandot, amire azt írták hogy a Teknősbéka szigeten van, úgyhogy lehet még motorcsónak bérlésre is rászánjuk magunkat...
Tényleg jó lenne már Zakynthoson lenni. Hirtelen megint olyan meleg lett hogy legszívesebben besétálnék a tengerbe....
De addig is az egyik képedet beállítottam háttérként, hátha segít egy kicsit hogy gyorsabbn elteljen ez a két és fél hónap...