#1867682012-06-08 11:37:51 Válasz a #186763. hsz-ra
Nagy tévedés, én sem tudok mindent!
De tippem azért van
Talán ez, és a valódi neve Koutsopia beach.
Szárazföldi úton nem közelíthető meg, csak a vízen.
Egyébként Sami és Poros között keressétek.
Ha tévednék, majd kijavít Marcsi, vagy Kónyu
#1867692012-06-08 11:45:37 Válasz a #186765. hsz-ra
Malika!
Az emelt árat tippelem ennyire, most még ettől kevesebb.
Legalábbis az utolsó infók szerint.
Pár nappal utazás előtt érdemes helyet foglalni a kompra.
Bővebbet még én sem tudok, ebben a témában Marcsi sokat tud majd nekünk segíteni.
Még nálunk sem tiszta, hogy mikor megyünk át a szigetre, elképzelhető, hogy mi sem a reggeli járattal, hanem az estivel. Mert nekünk lesz előtte egy tranzitszállás, és nem szeretnék, hajnal 3-kor kiugrani az ágyból, hogy elérhessük a reggeli kompot.
De még ez sem biztos...
#1867732012-06-08 12:00:11 Válasz a #186769. hsz-ra
Ertem.
Ti mikor mentek pontosan? Most mar kezdem az idopontokat es az apartmanokat nevekhez kotni Felveszem a fonalat, csak kis ido kell:)
Hat nagyon jo lenne elobbre jutni majd ebben a kompos ugyben, mert nekunk nagyon sok minden mulik rajta.
En meg nem is nagyon neztem meg a strandokat, hogy mi hol van, annyit tudok, hogy 28 van beloluk:) Valahogy nalam minden sorjaba megy. Elobb a szallas volt, most az utazas jon, aztan a szigeten beluli dolgok.
Még egy röpke kérdés - ma kicsit fennforgok
ez egy kicsit Off lesz - bár Kefalónia kapcsán merül fel persze:
Tudna-e nekem segíteni valaki, aki a Grand Tourssal utazott, hogy ha kaptam a teljes összeg befizetéséről számlát az már tulajdonképpen az utazásra feljogosító cucc, vagy külön kapok-e valamilyen vouchert. Úgyértem várjak-e valamire még, vagy ez így már rendben van.
Ertem.
Ti mikor mentek pontosan? Most mar kezdem az idopontokat es az apartmanokat nevekhez kotni Felveszem a fonalat, csak kis ido kell:)
Hat nagyon jo lenne elobbre jutni majd ebben a kompos ugyben, mert nekunk nagyon sok minden mulik rajta.
En meg nem is nagyon neztem meg a strandokat, hogy mi hol van, annyit tudok, hogy 28 van beloluk:) Valahogy nalam minden sorjaba megy. Elobb a szallas volt, most az utazas jon, aztan a szigeten beluli dolgok.
Mi a szeptember 1.-én induló turnustól vagyunk érdekeltek.
Ehhez az előtte lévő pénteki napon kellene indulni, de ezt inkább kihagynánk. És már elmegyünk csütörtökön, megtoldva kicsit a nyaralást elejét. Ha minden összejön, akkor a végét is megtoldanám egy-két nappal, de ez majd menet közben derül ki.
Itt, bal oldalon az avatarom alatt láthatod az uticélt, és a visszaszámlálást. Te is beírhatod magad a listába. A főoldalon, jobbra fent az utazás menüpont alatt találod a beírási opciót.
28, az kevés, ettől több strand van. A Greeka szerint 36, de szerintem ebben sincs benne mind.
#1867962012-06-08 13:57:11 Válasz a #186792. hsz-ra
Wooow, koszi a toppeket!
Ez elkerulte a figyelmem
Akkor en meg jovok egy beszamoloval elotte es majd mindent jol elmondok a szallasrol, ha mar szinte egy szobaban szallunk meg
Jol csinaljatok, valoban igy lenne a jo, de en orulok, hogy egyaltalan elengedtek 2 het szabira:) Azt az idot mind kint szeretnem tolteni es megnezni mindent, ami csak belefer:)
#1868152012-06-08 19:20:40 Válasz a #186782. hsz-ra
Zsokri, mi kétszer voltunk a Granddal, de a számla után nem kaptunk semmit, azt mondták, hogy rajta vagyunk az utaslistán, a felszállóhelyen olvassák a neved és kész. És valóban így volt. De lehet, hogy változott tavaly óta.
#1868202012-06-08 20:34:59 Válasz a #186757. hsz-ra
udvozlet Skala mellol! Mini Myrtos-t Marcsiek terkepe jrloli, hajos ut,helyileg pedig ahol Melus mondta. Az ido egyre jobb, a tenger meg nem az igazi:) lidl arakat a szorolapjuk szerint a .gr honlapjukon tudtok nezni. Argostoli es Lixouri kozott a komp 30perc, autonak 3.6€ szemelyenkent 2.5€. Lix.ban 6os pak 0.33 Myrtos 4.04, ez a Lidlben 4.7 korul volt! este elojonnek a szunyogok, vsz ajanlotos riasztot hozni, bar itt is kapni mindent. Strandon az ernyo agy szett 5-6 €. Egyenlore ennyi, turelmes varakozast mindenkinek, mert a sziget gyonyoru, tele van hatalmas viragokkal:))
#1868282012-06-08 21:40:23 Válasz a #186763. hsz-ra
Sziasztok!
Koutsoupia part a görög neve és mi a Fiscardó hajókirándulás részeként állunk meg ott nyílt vizi fürdőzésre az üveg aljú hajónkkal. A Mini Myrtos nevet később a turisták miatt kapta könnyebben emlékeznek erre a névre de valóban hasonlít a nagy tesójához a szépségében:) Csak hajóval lehet megközelíteni. A BBQ hajókirándulásunkon itt kötünk ki grillezni stb. estig. Gyönyörű part