Köszi a segítséget , még próbálkozom valami jó apartmannal hátha sikerûl.
Szia Mistro!
Mi idén júniusban töltöttünk 10 napot a Peloponészoszon! Csodálatos volt, de a 10 nap nagyon kevés volt.
Vojandi javasolta Finikounda-t. Megerõsítem, hogy ez tényleg nagyon szép és nyugis hely, van gyönyörû homokos és apróköves tengerpartja is. Bár mi Methoniban szálltunk meg, amikor a Messiniai félszigeten voltunk, de mivel ez nagyon közel van Finikounda-hoz, mi oda jártunk át strandolni.
Methoniban tudok egy nagyon jó szállást, amit mindenkinek csak ajánlani tudok (mi itt voltunk). Fõszezonban kicsit drága, de lehet alkudozni a hölggyel:-)). Csodálatos rózsakert mellett vannak 4 és 6 fõs apartmanházak. Új építésû, tiszta, tágas és ha jól emlékszem nekünk 4 fõre 65 Eur/éjszaka volt az ár (de persze ezt egy kicsit alkudozás elõzte meg).
Ez a hely 5 perc sétára van a methoni vártól, este nagyon hangulatos a kivilágított vár.
Közvetlen tengerparton fekszik, de ez a partrész szerintem nem annyira alkalmas fürdõzésre, viszont hangulatos.
Tudok képeket küldeni és a címet is elõ tudom kotorni valahonnan sztem. Ha érdekel, akkor szólj és átküldöm, vagy adj e-mail címet és küldök képeket.
Szia Jucma! Bocsi, de olvastam amit írtál ide a fórumba, és mivel én is Peloponnészoszra tervezem a jövõ évi utazást, - ha sikerül - nagyon megköszönném, ha nekem is elküldenéd a címet, és pár fotót a szállásról, ha nem gond. E-mailem: busaianiko@freemail.hu.
Még tapogatózom nagoyn, mert csak szeptemberben utaznánk, de addig sok infót akarok gyûjteni, hogy legyen választék bõven!
Elõre is köszi, és minden infót megköszönök, ha tudsz írni.
Köszi Jucma elõre is! Remélem sikerül megtalálnod. Igen tudom, hogy itt rengeteg infó van Peloponnészoszról. És a beszámolókban is van pár jól sikerült beszámoló. De a szállás címe az mindig jól jön, minél több van, annál jobb! Akkor lehet válogatni. És több szem többet lát alapon, mindig lehet olyan infó, amit a többiek nem írtak. Elõre is köszi!
Megtaláltam a methoni apartmanos kártyát, amin rajta van a neve és címe.
"MelinaW Furnished apartments
A hölgy neve: Kathy Klimou-Spiros Paraskevopoulos
Cím: Methoni Messinias 24006 Greece
Tel: 27230-31505
Fax: 27230-31415
www.geocities.com/messinias www.methoni.gr oldalakról lehet rátalálni.
Küldök majd képeket is e-mailben, de igazából itt a honlapon sokkal több kép van, és hûen visszadja azt a feelinget, amit érez az ember a rózsakerttel körülvett kis apartmanokban. Mi nagyon jól éreztük itt magunkat.
A fenti képen az apartmanokat látjátok felülnézetbõl és persze a környéket. 5 perc sétára van a methoni vár, este kivilágítva nagyon hangulatos. Egyéként az egész város nagyon pici. Ha több napot tölt itt valaki, akkor már a második napon megismer a pék, a zöldséges és nagyot köszönnek az utcán. Igazából egy nagy fõutcából áll az egész. Kirándulásokhoz kiindulópontnak nagyon megfelel és jó kis éttermek vannak a part mentén és a vár lábánál.
jajjjj jajjj tudom, hogy még adós vagyok egy csomó fényképpel. Nem hiszed el, de még mindig nem kicsinyítettem le õket. Egyszer elkezdtem feltölteni, de nagyon-nagyon lassan haladt és végül Jox-hoz 12 kép jutott el. Nem igérek idõpontot, de tuti egyszer eljutok odáig, hogy lekicsinyítsem õket. Pedig annyira jó képeim vannak.....Összekapom magamat!