mi most megyünk először a párommal Görögországba - úgyhogy a beszámolód rettentően jól jött - ahogy az eddigieké is
Láttuk, hogy te is Apollon Travellel utaztál - ha esetleg velük, a busszal kapcsolatosan pár sort írnál - esetleg lenne-e képed a buszról Párom nagyon izgul miatta, hogy milyenek a buszok.
#1872902012-06-13 13:35:48 Válasz a #187253. hsz-ra
Köszi sancho.! Akk kénytelen vagyok slagot vinni. Kibírjuk am. az apartmanig csak rem. legalább apartmannál lesz lábmosó, h ne szóljanak le, h homokos lábbal felmenni nem szabad. Mert ált. szoktak emiatt szólni.
Az Apollonos buszok eddig mindig jók voltak. Sartiba általában az emeletes megy. Ültem már lent a 4-es ülésen is, de ott az a probléma, hogy valaki háttal utazik és az nem jó. Legjobb "szerintem" az emeleten a legelső. Kitűnő panoráma, elfér a lábad, csomagod, nem rajtad keresztül járkálnak. Persze ha filmet akartok nézni, akkor onnan nem látható.
Az emelt szintű buszon viszont nem jók az első ülések, mert nem tudod kinyújtani a lábad. Tavaly megjártuk így Tolót. Nagyon kényelmetlen volt.
#1873222012-06-13 17:04:17 Válasz a #187305. hsz-ra
Mi is pénteken indulunk autóval, két gyerekkel...remélem bírják majd a hosszú utazást, ilyen messzire még nem mentünk! Az Iliasban leszünk elszállásolva.