Pár napja írtam a fórumra, hogy segítséget kérek 125-200 cm3 motor bérlés ügyében, árakat kértem. 06.22-én megyünk Stavrosba. Ha addigra Te már haza érkezel, megtennéd, hogy megnézed ott és megírod hogy milyen áron lehet nagymotort bérelni?
Előre is nagyon szépen köszönöm, és napfényes szép nyaralást kívánok.
#1865022012-06-06 11:11:51 Válasz a #186174. hsz-ra
Szia!
Stavroszról csak jót tudok mondani, kellően nyüzsi és csendes egyben. Mi kétszer voltunk, egyszer az Alexandros apartmanban, ahol van úszómedence és szinte magyarok laknak, másodszor a Nick apartmanban. A Nickben az a jó, hogy közel van a tenger, előtte megy egy út l a aprtra az erkélyről rá is látni a tengerre és szép, modern, csendes. Mivel mindannyiszor utazási irodán keresztül mentünk árakat nem tudok, de ha valaki csak úgy szállás nélkül megy az is biztos talál persze kérdés hol.
Stavrosznak egyénként qvázi két strandja van, mivel van egy kikötője is ami elválasztja. A part lassan mélyül, elején kavicsos utána finom homokos, és mivel körbe van hegyekkel véve, nagyon szép a panoráma. amit legjobban a Nick apartman teraszából is megfigyelhettünk. Árak szempontjából átlagos. Van egy kisvasút is ami körbevisz, mivel az ófalu a hegyre épült arra elég meredek.
Van egy utazási iroda ami szervezi a programokat, túl nagy választék nem volt két éve, de autóval is könnyen be lehet járni. Van egy hatalmas barlang is nem messze, de már nem tudom a nevét mi oda is elmentünk annó. Egyékbént Stavros tényleg a leggyorsabb uticél, hiszen végig autópálya vezet. Annyi, hogy vizisport nincs csak vizibicikli bérlési lehetőség.
Remélem tudtam egy kis ízelítőt adni.
Chelly gondolom már lázasan csomagoltok, néztem az időjárást, már megint működik a link (köszi!),igazi nyaralós időtök lesz ezek szerint.Érezzétek nagyon jól magatokat, várjuk a beszámolódat ha megjöttél - mindenről!! Legyen az békatalp,élelmiszer ár, motor és autóbérlés díja , szóval bármi, mert itt minden mindenkit érdekel! Jó utat
Andi64 - neked se sok van már hátra, biztos ti is számoljátok már a napokat
Üdv mindenkinek
#1866852012-06-07 18:27:45 Válasz a #186620. hsz-ra
Szia Szeroz!
Bizony,bizony számoljuk a napokat! Vágjuk a centit... Viszont a tenger még nem lesz olyan meleg, mint majd Neked augusztus végén.
Tavaly kipróbáltunk egy igazi utószezoni nyaralást, szeptember 23-október 1,
Zakynthos szigeten. A tenger 25-27 fokos volt partközelben!!! Isteni!
És az Égei tenger általában melegebb mint a Jón. Biztos remek lesz.
#1867212012-06-08 07:12:58 Válasz a #186620. hsz-ra
köszi szeroz ez jó volt bármi is kell megnézem nektek és továbbítom bizony bizony.....
eljött a mai nap is az indulás napja
kb akkora az izgalom,mint 13 éve az esküvőnkön volt,csak most apa itthon marad vagy )
Igen Andi, mostanság mi már az utószezont választjuk...a tenger meleg még, nincs az a nagy hőség és tömeg, és nem utolsó sorban olcsóbb is minden.Nektek nagyon közeleg már az idő, Chellyék meg már lubickoltak is, most talán gyrosoznak )))
#1878002012-06-17 19:23:53 Válasz a #186480. hsz-ra
szia Andi!
megérkeztünkma sajnos ilyen nagy motorokat nem láttam sehol ill.egy helyen láttam ahogy megy az ember Vrasna felé kint a városból is van egy kölcsönző ott a buszról láttam nagyobb motorokat is ,de bent a városban csak robogók vannak.
írom majd az élménybeszámolómat!