#1882662012-06-21 16:58:57 Válasz a #188161. hsz-ra
Szia S.Jani.
Én még a 10 eurót is sokallom. Állítólag válságban van a Görög turizmus. Tavaly rengeteg szerb volt meg román. Magyar sokkal kevesebb, mint az előző években
Az viszont lehet, hogy Sartiban drágább az apartman, még nem jártam ott.
Gégé, a számból vetted ki a szót.
10 euroért sehol nem kapna szállást, se itthon se máshol. legfeljebb valami kollégiumban.
Nem kell ezen felkapni a vizet, miután valaki már megnyerte a "kinekfogyasztkevesebbetazautója" bajnokságot 1,1 Liter/100 km-es adattal, új kihívást keres. Ezért most a "kitalálolcsóbbanapartmant" bajnokságban indul a napi 8 eurós árral
(Ami kb. annyira reális, mint az 1,1 L/100 km fogyasztás )
#1883092012-06-21 21:07:48 Válasz a #188305. hsz-ra
Hát igen, a benzinnel nem lehet spórolni, az annyi amennyi, akkor muszáj az autón, gyorsan kisebbre kell cserélni, vagy nem tudom.
(off: Én a 40 euros szállásnak úgy örültem, mint majom a farkának. )
Miért tartjátok lehetetlennek a 10 eurós szállást
Szerintem elképzelhető, hogy valaki, ha lemegy annyiért tud találni, hiszen mi is nem egész 12 euróért foglaltunk az IBUSZ-nál 2 felnőtt, 2 gyerek Sarti Beach bungaló
Sziasztok!Kocsival megyünk Sartira.A kérdésem az lenne hogy Macedóniában éjszaka tudunk-e tankolni?Mert görögben nagyon drága az üzemanyag így megtudnánk járni görögöt teli tankkal vissza újból macedónoknál tankolnánk.Csak nyitva vannak-e hajnalban?Nem akarok üres tankkal és kisgyerekkel várakozni arra hogy kinyissanak.Lehet-e euróval fizetni?