#1883722012-06-22 11:34:32 Válasz a #188358. hsz-ra
Bridzs,
sajnos nem tudom. Mi hajóval mentünk át Navaggiohoz, ami nagyon jó volt. 3-szor megállt egy-egy kis partnál és lehetett úszni. Majd másnap mentünk el autóval a kilátóhoz, hogy felülről is lássuk ezt a szépséget.
A motorcsónakkal pedig Marthinissi volt a cél, egy apró szigetecske, teknőcök itt is rakják a tojásaikat. Ez is nagy élmény volt, a motorcsónakázás pedig külön klassz volt.
Szép hosszú strandja van Laganasnak..Végig homokos és lassan mélyülő.. Szép, bár nagyon sok a bérlehető napágy... És persze sok a nyaraló is.. Nekem zsúfolt a tengerpartja.. Én inkább a nyugisabb részeket kerestem.. De ez is attól függ ki mit szeret..
Igen csodás színek vannak Navaggionál.. De ezt a fényképek nem adják vissza jól... inkább majd nézd meg élőben.. Csodás látvány..
Hát.. Szerintem a szigeten sok ilyen szép színű tenger van mint Navaggionál.. Keri szikláinál is pl nagyon szép a tenger..
Sziasztok!
Hazaérkeztünk Laganasból. Hamarosan írok egy hosszabb beszámolót, de elöljáróban annyit, hogy a HolidayLines-t nagyon ajánlom mindenkinek. Profi szervezés, nagyon jó szállás (Villa Palmeras)!
Zakynthos pedig maga a csoda!
Jó nyaralást, akinek még hátravan! Irigy vagyok!
Zakynthoson Agios Sostis település csendes kis üdülőfalu.. Nekem nagyon tetszett tavaly.. Nyugodt.. A tengerpartja szép, sekély vízű.. Nem kell attól tartani, hogy két lépés után elmerülsz.. És szerencsére a parton is sokkal kevesebben voltak mint Laganasban.. Aki szereti a nyüzsgést az inkább Laganasban strandoljon..))
sziasztok!
mi pénteken indulunk zakynthosra, már nagyon várjuk. arra lennék kíváncsi, hogy a navaggiohoz a nagy hajón kívül (és motorcsónak bérlésen kívül) milyen más lehetőség van eljutni oda?kicsit félek hogy esetleg ha nem kötne ki a hajó időjárás miatt.
ja és még olyan talpvédő valamit hol lehet kapni?