Mi tavaly odafelé Belgrádban véletlenül rámentünk az elkerülőre. Elég sok időt buktunk vele, visszafelé nagyon figyeltünk, hogy ne Elég simán át lehet menni a városon, km-ben és időben is mindig rövidebb volt eddig az elkerülőnél.
A 2-3 liter/100 km nekem is soknak tűnik, de valamennyi többletfogyasztás biztosan lesz. A baj inkább a tapadással lesz, ami normál haladásnál nem, de vészhelyzetben rosszul jöhet. De ha ilyen gumid van nem tudsz mit tenni, ha lehet éjszaka kell utazni, akkor azért kb. 15-20 fokkal kevesebb van. Én mondjuk felnin is lemennék, ha ezen múlna a görög nyaralásom:)
40 fokos hőségben az aszfalt legalább 60 fokos itt már a téli gumi tapadása totál 000000000!
Én tuti nem kísérleteznék ilyennel!
Ne csinálj butaságot saját életed mellett másokét is veszélyezteted!
#1888452012-06-25 17:03:38 Válasz a #188458. hsz-ra
Hahó Pierrgardán.
Még egy utolsó gondolat a "ki-hol-mennyiért és mikor aludt"-hoz
és akkor Én ezt a témát befejeztem. 5. alkalommal megyek egyénileg Görögbe. Mindig Július első szerdáján este indulunk. Az utazás előtt már
1 hónappal ezt a fórumot böngésztem és 100% -ig megbízva a leírtakba
az alapján mentem, feltételezve, hogy komoly emberek nem írnak hülyeségeket. Nem is csalódtam soha a leírtakba sőt nagyon sokat segítettek. Az idén vettem a fáradságot és Én is leírtam pár gondolatot, hátha valakinek jól jön. A fentiek tükrében nyilván nem írtam olyan dolgokat amik nem igazak vagy nem történtek meg. Köszi, elolvastál!
#1888492012-06-25 17:10:44 Válasz a #188462. hsz-ra
Sziasztok.
Köszi a jó tanácsokat. Valószínű, hogy akkor még az idén Parália és jövőre
jobban beleásom magam az általatok ajánlott helyek felderítésébe.
Tavaly ilyenkor már tele volt a fórum csomó infóval akik már haza jöttek, most nem nagyon látok ilyesmit. Senki nem volt még az idén -görögbe?
Szerintem ne bántsuk egymást, én máris elnézést kérek Tőled azért, mert nem hittem el az általad írottakat. Én a kevésbé szerencsés utazók közé tartozom, egyszer volt szerencsém előre foglalt szállás nélkül menni a horvát tengerpartra és akkor bizony alig találtunk szállást. Azóta mindig előre foglalok szállást.
Meg persze azért is foglalok előre szállást, mert szeretem előre tudni, hogy hol leszek, általában tengerre néző erkélyes szobát foglalok. Sokak nézetével ellentétben az apartmant nemcsak hálóhelynek tekintem, hanem szeretem a reggelit, az ebédet és a vacsorát is úgy elfogyasztani, hogy közben lássuk a tengert. Ha nem ott vacsorázunk, akkor is jó este kiülni az erkélyre egy jó jeges koktéllal, hogy ott csobog a tenger a szemed előtt.
Másnak persze más preferenciái vannak, más válik be neki, mindenki úgy utazik és nyaral, ahogy a kedve tartja