Köszönöm szépen a jókívánságot.. A sziget gondolom nem kicsi.. De remélem minden belefér ami el lett tervezve...
Hát a jövő év még kérdéses.. Ez még majd kialakul..
#1894352012-06-28 22:05:05 Válasz a #189428. hsz-ra
Isti!
Külőnben meg bátran autózzatok (olvastam amit erről irtál), mert a görögök nagyon toleránsak ,a túristák nem sietnek, lassan meg kisebb rutinnal is lehet közlekedni még ezeken az utakon is, viszont egy életre szóló emlék.
Megnéztem a képeidet csodaszépek! Gyönyörű tényleg a sziget és van bőven mit fotózni!
Nem is tudom mennyi memóriakártyát vigyetek majd.....
Assos és Fiskardo már most a kedvencem lett!
Gratulálok neked és köszi, hogy megosztottad velünk!
#1894532012-06-29 08:50:17 Válasz a #189445. hsz-ra
Fantasztikusak a képeid, a felét sikerült már megnéznem a többit majd este,a szigetre indulóknak tananyag,sajnálhatja Isti hogy átmenetileg lemaradt róla.
Köszönöm mindenkinek a gratulációt!
A sziget gyönyörű, így könnyű szép képeket készíteni.
A 2 hét alatt összesen 2200 fénykép készült, átnézni és kiválogatni volt nagy feladat!
Mi 16 GB-os kártyát használtunk, ez elég volt.
Niki!
Csatlakoznék az előttem szólókhoz: gyönyörűek a képek: még akkor is, ha az "alapanyag" jó volt. Színek, kompozíciók A legdurvább, hogy mintha a saját utitervemet láttam volna viszont Azt hozzá se kéne tennem, hogy még a szoba is stimmel
Fantasztikus volt így előzetesbe látni, nagyon köszönjük!
Remélem nekem is sikerül majd hasonlókat készíteni.
#1894822012-06-29 11:54:01 Válasz a #189465. hsz-ra
Malika, szerintem az Ithaka hajókiránduláson érdemes részt venni.
9 órakor indultunk Skalaból, elhajóztunk Ithaka partjainál, ahol egy türkizkék vízű strandnál volt lehetőség nyílt vizi fürdőzésre, innen tovább haladva Vathyban kötöttünk ki, ahol 1,5 órás szabadidő állt rendelkezésünkre. Marcsival lehetett tenni egy rövidebb sétát, mesélt Ithakáról, megnéztünk egy templomot, a régészeti múzeumot (itt ingyenes a belépő) és volt lehetőség a néprajzi múzeumot is meglátogatni (ez már fizetős). Innen tovább hajózva Kioniban kötöttünk ki 1,5 órára, ahol volt lehetőség egy tavernában ebédelni, majd szintén egy sétát tenni a faluban. Visszaindulva az út során nyílt vizi fürdőzés kb. 30 perc, majd 16 óra körül érkeztünk vissza Skalaba. Poros partjainál a visszafelé delfineket is láttunk.