Neos Marmaras
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 56 57 58 ... 78 79 80   >
Üzenet
  PierrKardán | #189092 Üzenet | 2012-06-26 19:55:53 |
erici írta:
A loukumi dobozban 46 dkg 3 euro körül volt, de a görög határnál a duty free boltban 4 euroért 95 dkg-at lehet kapni. Metaxa 5* 7 dl a duty freeben 12 euro, Marmarason 17,50 és 22 euro között.

Szia!

Nem nézted véletlenül, hogy a dutyifríben lehet-e dolláral fizetni?
  Casmir | #189117 Üzenet | 2012-06-26 21:26:32 | Válasz a #188982. hsz-ra Előzmény #188982
Szia!

Ugyan ma kellett a szerződésünket átkötni, buszosról, autósra és kedden érkezünk, de még fogalmam sincs, mikor, hol leszünk.
Az biztos, wifi van a házban és a lányom miatt használni is fogjuk....így értekezni tudunk.icon_smile.gif
Hol szálltatok meg?

Medúza tetemekkel találkoztatok csak, vagy van élő is, ami csíp?
(utóbbitól tartok csak)
  Kri | #189170 Üzenet | 2012-06-27 10:51:18 | Válasz a #189117. hsz-ra Előzmény #189117
Szia!
Mi a Paradiso Beach Marmarastól távolabb eső végében lakunk, Voula's Studio, v, J & P Studio a neve.
Medúza: hát tuti nem élő volt, de azért nem szerettem volna összetalálkozni velük. Én búvárszemüvegben voltam, kislányom a hátamon, úgy úszkáltunk kicsit, lavíroztunk a darabok között, de nem volt annyira bizalomgerjesztő. Amúgy éjjel meg tök nagy vihar volt most, állati nagy esővel, dörgött is rendesen. Most sincs fürdő idő, szeles, hüsi, de jól esik a sok dögmeleg nap után.
Tegnap du. végül a kislányom is csatlakozott hozzám a marmarasi sétára (apa még pihenteti a lábát, mert egyik nap hirtelen felindulásból feltúrázott Parthenonas-ba, és eléggé leamortizálta a lábát). Nagyon jó kis du-este volt, fagyiztunk rózsa fagyit tengeri kilátással, sétálgattunk, aztán evett F sült kukoricát (csak 1E, azt hittem több).
Felmértük a hajókázási lehetőségeket. Hátha mást is érdekel: a pefckohoris túra irodában 25E (ebéddel), a kikötőben, fél órával indulás előtt megvéve (vagy akár előbb is) 22E. 6 év alatt ingyenes (ennek külön örülök, mert a magyar iroda anno email-ben kérdésemre azt írta, h fizetni kell 6 év alatt is, csak talán kevesebbet, arra már nem emlékszem).
  Kri | #189171 Üzenet | 2012-06-27 11:11:27 | Válasz a #189117. hsz-ra Előzmény #189117
És Ti hol fogtok lakni? És mennyi időre jöttök?
  Leenee | #189462 Üzenet | 2012-06-29 09:38:34 | Válasz a #189117. hsz-ra Előzmény #189117
Casmir: mi most értünk haza Marmarasról és az a tapasztalat, hogy úszócipő nélkül inkább nem mentünk be a vízbe. párom első nap azt mondta, hogy neki nem kell, ő aztán nem érzékeny - aztán mikor kihúzgáltam a lábából a süni tüskéket, akkor ezt felülbírálta és vettünk neki cipőt 6 euroért a boltban... ha nem a nagy strandra mentek, hanem kisebb partokhoz, akkor azok sünivel tele lesznek. medúzával mi egyáltalán nem találkoztunk sehol az egy hét alatt.
  Kri | #189500 Üzenet | 2012-06-29 14:39:11 |
Medúzával mi is csak egy fél napig, de akkor is csak döglöttekkel. Se előtte, se utána. Mi a Paradiso Beach-en nem használunk vizicipőt (nem is láttam senkin). Én elég sokat sznorkelezek, de sünt csak beljebb, mély vízben láttam, kb. 3 naponta 1-et, úgyhogy - remélem - esélytelen, h belelépjünk. És már jópárszor átgyalogoltuk a beach-et hosszában mezitláb kisvízben, de semmi gáz nem volt sosem.
Tegnap voltunk a piacon. Jó volt végigsétálni, de az árak kb. ugyanazok, mint az Arvenitidis-ben, így nagyon nem vásároltunk be, mert a melegben gyorsan romlik minden. Olyat vettünk, ami a boltban nincs (füge, eper). Ruhák nem kifejezetten olcsók, úgyhogy csak a hangulat miatt sétáltunk egy nagyot. Kihagyni nem érdemes, az biztos!
  Leenee | #189501 Üzenet | 2012-06-29 14:44:17 | Válasz a #189500. hsz-ra Előzmény #189500
mi nem voltunk a városi strandokon, ott természetesen nincsenek sünök, csak eldugottabb kis partokon, ahol viszont rengeteg van. és Casmirék is ilyenekre akarnak menni, ha jól sejtem. icon_smile.gif

a piac tényleg klassz volt; mi papucsot, cipurrót, bort, süteményeket, gyümölcsöt vettünk nagyobb mennyiségben icon_smile.gif
  Casmir | #189513 Üzenet | 2012-06-29 16:26:20 | Válasz a #189501. hsz-ra Előzmény #189501
Bizony-bizony, mi eldugott kis öblöket, kavicsokkal és szikrázó kékséggel szeretjük.icon_smile.gif
A cipő nálunk alapfelszerelés, a pipával és szemüveggel együtt.icon_smile.gif))

Lenee
Még jó, hogy ki tudtátok szedni.
Lányomnak a körme alá ment be, csipesszel meg tudtuk fogni, de már porrá is vált....itthon, a sebészeten takarították alaposan ki.icon_sad.gif
  PierrKardán | #189552 Üzenet | 2012-06-30 00:24:08 | Re:
leenee írta:
párom első nap azt mondta, hogy neki nem kell, ő aztán nem érzékeny - aztán mikor kihúzgáltam a lábából a süni tüskéket, akkor ezt felülbírálta és vettünk neki cipőt 6 euroért a boltban.

Ha belelépsz a sünibe, és kiszeded a tüsiket házilagos módszerrel, akkor két hétig is elszenvedsz a tüskék helyével. Ha elmégy orvoshoz, aki sebészeti módszerrel kiszedi, akkor 14 nap alatt már meg is gyógyulsz icon_lol.gif
  Casmir | #190156 Üzenet | 2012-07-05 07:01:51 |
Egy kis ízelítő....Marmaras éjszakai fényben...a teraszunkról nézve.

Casmir | #190416 Üzenet | 2012-07-08 07:59:42 | Válasz a #189500. hsz-ra Előzmény #189500
A ruhákat mi is kihagytuk.icon_smile.gif
Cseresznyét vettünk, olíva bogyót (citromban érleltet), bort, cipurót, nektarint.

Amíg nem jött meg a tömeg, még tetszett is.icon_smile.gif))
  Jox | #190715 Üzenet | 2012-07-11 06:12:53 |
Szállás ajánlatok - Neos Marmaras: https://www.travel-hellas.net/city/439/neos-marmaras.html

Neos Marmaras: https://www.travel-hellas.net/city/439/neos-marmaras.html
  Halina81 | #190973 Üzenet | 2012-07-12 21:18:42 |
Sziasztok!
Mi most érkeztünk haza Marmarasról!
Az Athene-ben szálltunk meg.
wifi egyszer van egyszer nincs.A szoba nagyon jó volt,a kilátás is nagyszerű!legfelső szinten voltunk!légkondi ok.
A közeli strandon csak egyszer voltunk,mert nem nyerte el tetszésem.
Az apartmantól 20 perc sétára van egy másik nagy strand,kikötőn keresztül végig a parton kell haladni.de ha már belejön az ember és nem téved el,akkor a központon keresztül van rövidebb út.
itt homokos a strand,napágyakkal,ernyőkkel,persze valamit fogyasztani kell,frappet vagy bármi mást.oda érdemes ülni ahol a legtöbb a vendég.egyszer odaültünk ahol alig voltak és szörnyű volt a kave és a shake is.A tenger nagyon szép itt,homokos,nagyon meleg volt a víz!
pár döglött meduzat lattam.
Picit zavaró tényező h az árusok percenként jönnek,h vegyünk valamit!
az árak a supermarketekben sajnos magasabbak mint itthon .az éjjel nappali pékség mellett van egy nagy bolt,mi ott vásároltunk mindig.sajnos nagyon hamar elment a hét!
a naplementes hajókirándulást ajanlom mindneiek nem szabad kihagyni!+ a másik hajókirándulat is (Kassandra félsziget)!!
Görög esten nem voltunk,a többi nem lett megtartva letszamhiany miatt!
a piacra is menjetek ki !
  Casmir | #191017 Üzenet | 2012-07-13 10:38:44 | Válasz a #190973. hsz-ra Előzmény #190973
Szia!

Annyiban kijavítanálak, hogy nem a wifi megy el, hanem a net.
Ugyan mi is a felső szinten vagyunk és a legvégében, így nekünk, soha nincs elég erős jel, ezért az udvaron netezünk, ha kell....ott a jelerősség mindig meg van, csak a net, ami kérdéses.icon_smile.gif))
De az ember nyaralni jön, kell a fenének a folyamatos internet elérés.icon_smile.gif)))

Marmaras báját nem befolyásolja ez a kis bosszúság.
Ugye? icon_smile.gif)))
  Ujutas | #195007 Üzenet | 2012-09-02 09:36:35 |
sziasztok!
itt a szeptember utazunk!most ide.
szertném tudni hogy a mouses, v. a politis van közelebb a kikötőhöz.az athene-ről találtam olyan hozzászólást,hogy inkább fialoknak ajánlják mert emelkedőn van az nekem nem igazán jó. / PARGA óta óvatos vagyok./
a másik hogy a boltok milyen távol vannak a vizek cipelése miatt...én nem vezetek igy gyalog szeretnénk bejárni, amit csak lehet megnézni, esetleg ha valaki tudja a komp járatot szeptemberben és az árakat,..
a következő 4 hétre az accuweather szerint nem éri el a hőmérséklet a 28 fokot de azért a viz még meleg?
köszönöm :ujutas.
akik most indulnak 0904 -én nagyon jó időt és jó nyaralást kivánok.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 56 57 58 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu