#1897632012-07-01 21:30:24 Válasz a #189760. hsz-ra
Pinga, ne ijeszd már el szegényt ennyire.
Felháboritó egyébként, hogy ilyen van, hogy egy iroda azt teszi az utasaival amit akar, és ráadásul ennyire nem ad ki semmiféle információt.
Nem lehet ennek valahogy utánajárni, hogy ha már nekiindulnak, akkor legalább tutira menjenek?
#1897642012-07-01 21:36:51 Válasz a #188300. hsz-ra
sziasztok!Mi is ide megyünk 5 fős apartmanba júli23-tól .Főzöcskézni mi se szeretnénk.akkor ezek szerint nagyjából alapok vannak azért ha grilleznék 1et az már akadályba ütközne?köszi előre is az infót.kérnék tőled estleg megjelölést pontosan hol van helyileg és melyik étterem vagy éttermek voltak elfogadható áron és kellemes kiszolgálással a környékén.bármilyen infót szívesen fogadok itt vagy akár fankyboy@freemail.hu is.előre is köszönöm szépen.
ja mi két családdal megyünk oda 23.-án esetleg ki jön akkor,ruefánál fizettünk de szerintem apollon útja.
sziasztok!
#1897832012-07-02 08:45:36 Válasz a #189763. hsz-ra
Messinia én nem ijesztem el, magam is viszek sátrat vagy azért mert alapbol kempingbe megyünk vagy azért hogy korábban ott legyünk pár nappal mint ahogy a szoba a miénk és addig ott leszünk a kempingben, igy lehet aránylag emberi áron 2 hetet nyaralni
#1897882012-07-02 10:33:45 Válasz a #189783. hsz-ra
Értem, ez igy tök jó ötlet!
Kár, hogy én nem vagyok egy sátorozós fajta.
Azért remélem Csarlszék nyaralása is jól alakul majd,és nem teszi tönkre az iroda!
#1898162012-07-02 16:18:01 Válasz a #189814. hsz-ra
a kutya nem szolt hozzánk, de ugy csináltuk hogy a sátrat csak este sötétedéskor állitottuk fel és reggel beraktuk a kocsiba, na azota sem volt ilyen közel a parthoz lakhelyem
Nei Pori tele van apartmanokkal, szinte csak azokból áll, 100%, hogy találni apartmant, főleg, hogy a "válság" miatt sok utazási iroda kevesebbel szerződött le mint szokott, és sok helyen ki van téve a tábla, telefonszám, tört angollal, szerbbel (kézzel-lábbal ) meg lehet értetni magunkat....lehet sokkal jobbat találtok fel annyiért mint az eredeti!
Nei Pori tele van apartmanokkal, szinte csak azokból áll, 100%, hogy találni apartmant, főleg, hogy a "válság" miatt sok utazási iroda kevesebbel szerződött le mint szokott, és sok helyen ki van téve a tábla, telefonszám, tört angollal, szerbbel (kézzel-lábbal ) meg lehet értetni magunkat....lehet sokkal jobbat találtok fel annyiért mint az eredeti!
Így igaz, csak ne feledjétek alkudni kell, alkudni!!!
Vannak más utazási irodák is. Szerintem se érdemes elinduéni a nagyvilágba biztos szállás nélkül. Én ma voltam az Appolonba. 1 héttel korábban megyek Olympic Beachbe majd 1 hét múlva Nei Pori. Így lesz időm a fakultatívokhoz és a tengerhez is.....