Nagyon jó..=) Meleg van, éget a nap nagyon..arra vigyázni kell. Reggel/délelőtt voltunk kint a parton és 11kor már bejöttünk, mer durva.:S Szval csak óvatosan majd. A tenger hideg volt úgy hirtelen, de meg lehetett szokni. Jah és nagyon szép átlátszó, nem voltunk nagy hullámok, meg 1-2 halacska. Kagyló nincs nagyon, de 2-őt találtam. A parton nem voltak sokan mikor mi voltunk. A központban tegnap délután 4 felé 1-2 ember csámborgott, este viszont sokan voltak.=)
Mi a központban vagyunk, de a SartiBeach felé eső végén,a Kosmas apartmanban.
Ha jól emlékszem akkor Olympic Beachról megy buszos kirándulás Athénba...de már van annak már 7 éve hogy én Olympicen jártam, akkor volt, hajnalok hajnalán 4 kor indult a busz és éjnek évadján ért vissza. Mi sajna nem mentünk pont ezért. de viszont onnan a Meteorak közel van.
Foody, hány ágyasba mentek? Mert mi 2 ágyasban vagyunk. És az valóban kis alapterületű, mint a leírásban szerepel, de a célnak megfelel.=) De beszélgettem a többi lakóval..van mikro mindenkinél, törülközőt (1 kicsit és 1 nagyobbat) adnak. Wifi nem nagyon működik..csak néha. De lent előtérbe be lehet dugni a gépet, ha nem jó a szobában. Nem tudom mennyire érint téged ez a wifi. Én ált. apáékkal szoktam beszélni skype-on, azért kell.=) Itt a part nagyon jó, kb.3 percre van. Van 1 kis supermarket az apartman mögött. Szénsavmentes ásványvizet vettem eddig 1 zsugorral, ami 1.70 volt. Többi boltot végigjártuk mind drágább volt. De majd úgyis szétnéztek Ti is.=) Nem tudom melyik utazási irodával jösztök, GrandTours? Mert, ha Katának (a Grandtours-os itteni idegenvezető/eligazító) szóltok bármi baj van a szobával, akkor rögtön hívja a tulajt és elintézi. Nekünk se volt mikro, folyt a wc alul és addig nem ment el Kata, míg nem jött a tulaj és hozott fel mikrot, vmint amíg nem csinálta meg a wc-t.