Azért azt ugye nem felejted le, hogy makryammost nem lehet a tenger felől megközeliteni. Panagian át le kell autózni Thassosig. Nem kell bemenni a kikiötőbe, előtte a főuton van egy tábla : Makryammos Bungalows ha jól irom. Ott jobbra, az ut egyenesen a bejárathoz visz.
Nagyon jók lettek a képek úgy tünik nekem,hogy kicsit kevesebb az ember,mint tavaly,vagy csak Ti nem mentetek zsufolt helyekre
Panagiaban a kis hidat nem sikerült megtalálnunk,elmagyaráznád merre van?
Szia Kiflic.
Köszönöm. Általában nem vagyok oda a tömegér, de ez van, hogy elkerülhetetlen. Alykinél pl nagyon sokan vannak. Szeretem a csöndes helyeket. Panagia kis hid, nem egyszerü. Beérve Panagiába az egyik kis utcán felmentünk balra. Szinte körbe jártuk a falut. A templom után jobbra láttam meg. Szinte minden kis utca a főutra jön vissza. Kb az S kanyar magasságában van. Ebből csak egy van, igy biztos megtalálod.
Alykinél mindig elrettentem a sok autótól,de az idén már megnézzük.
Panágiában csak 1 kis utcába mentünk fel,inkább a föutcán sétálgattunk,a Te képeiden is rajta van a bolt,ahol cipurót meg fekete olajbogyót vettünk
igy már remélhetöleg megtalálom,köszi
Kifli, Kristi képein láttam, hogy ókori romok vannak közvetlen a tengerparton, ugye az Aliki?
Igy a tenger, meg a kultúra együtt nagyon szép lehet, azt tuti nem hagyom ki.
A nagy kövek Limenária előtti öbölnél vannak .Itt van valami régi gyárépület is.(este tudok kordinátát küldeni ha kell).ez egy napóra csillagjegyekkel ellátva.Itt is van egy nagyon szép part ajánlom fürdésre.
A sült valami az Muszaka cserépedényben ,az eddigi legfinomabbat ettük a fővárosban az Ikrek éttermében.2X is visszamentünk ide vacsorázni.
A romok igen Alykinél vannak!
Fazika
lebuktunk:lol: bár mi csak néha vagyunk kilógósok