Én csak azt nem értem miért ez az alpári stílus......
Jah.., hogy neked passat-od van és még diesel is így már értem!
Én meg így skatulyázlak be akár csak te a "hülye" kártyával fizetőket + benzineseket!
Lehetett volna normálisabb stílusban is írni!
Valóban hosszútávú utazásnál előny a diesel, viszont aki főleg városban megy annak a benzines a jobb. Olcsóbb fenntarthatóság..
A diesel nem szereti a városi használatot.
Azt állítani, hogy nem fair aki kártyával fizet meg egyenesen ostobaság! pl miért vegyem le a pénzt amit oda utalnak majd fizessek vele mikor csak odanyújtom a kártyát PIN és kész.(jah és a kártyás vásárlás minden estben díjtalan).
Valamint miért foglalkozzon a mögötte lévővel mikor ez a fizetési mód legális. Mi lenne veled ha még valaki tételes számlát is kér?!
Szóval részemről annyi, hogy mindenkinek lehet véleménye és nem is kell, hogy egyezzen máséval, de attól még a kölcsönös tisztelet kijárna!
Sziasztok!
Ebben a topicban eddig nagyon sok hasznos infot találtam és a kérdéseimre is választ kaptam segítőkész emberektől,köszönöm nekik:)
Lehetőleg ne itt vitassátok már meg kinek az autoja jobb ,sztem csak az szolhat valamit aki elektromos autoval jár és szélerömüböl veszi az áramot:D
Szép kis vitafórum alakult ki a Dízel vs Benzin és a Bakkártya vs KP témában.
Csak, hogy én is hozzászóljak!!!
Nekem benzines és dízel kocsim is van és mind a kettő megfelel
Bankkártyám is van és KP-m is.
Na nekem aztán tök mindegy , csak jól működjenek
#1908672012-07-12 07:58:42 Válasz a #190862. hsz-ra
"Nekem benzines és dízel kocsim is van és mind a kettő megfelel icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Bankkártyám is van és KP-m is."
Nekem meg olyan telefonom, ami annyira titkos, hogy a tulajdonosát még a szolgáltató sem ismeri........ Beeeeeeeee! (ja, és az én apukám az sokkal erősebb!!! )
Én csak azt nem értem miért ez az alpári stílus......
Jah.., hogy neked passat-od van és még diesel is így már értem!
Én meg így skatulyázlak be akár csak te a "hülye" kártyával fizetőket + benzineseket!
Lehetett volna normálisabb stílusban is írni!
Valóban hosszútávú utazásnál előny a diesel, viszont aki főleg városban megy annak a benzines a jobb. Olcsóbb fenntarthatóság..
A diesel nem szereti a városi használatot.
Azt állítani, hogy nem fair aki kártyával fizet meg egyenesen ostobaság! pl miért vegyem le a pénzt amit oda utalnak majd fizessek vele mikor csak odanyújtom a kártyát PIN és kész.(jah és a kártyás vásárlás minden estben díjtalan).
Valamint miért foglalkozzon a mögötte lévővel mikor ez a fizetési mód legális. Mi lenne veled ha még valaki tételes számlát is kér?!
Szóval részemről annyi, hogy mindenkinek lehet véleménye és nem is kell, hogy egyezzen máséval, de attól még a kölcsönös tisztelet kijárna![/color]
Szia Killerlaca!
Sajnálom ,hogy megszólitatlanul de ilyen véleményed alakult ki rólam.
Talán kétértelműen fogalmaztam,pedig mindig megneveztem akinek szólt és próbáltam smile figurákkal is elvenni a mondandóm élét.
A véleményed kicsit téves ,passatom van tény .Diesel tény.DE KÁRTYÁM is van ám nem egy és nem játék kártyára gondoltam
Juj ezért megint kapok
Vagyis miért is lennék sokkal alpáribb, mint itt bárki akinek irtam választ?
Szerintem amit adsz olyat kapsz.....
Beskatulyáztál , lealpáriztál,mindezt azért mert nem kérdeztél csak olvastál és azt is tévesen.Mond miért is tiszteljelek,ha te nem tisztelsz meg a kérdéseiddel, csak itéletet hozol más felett,autója és félresikerült mondanivalója miatt.
Ám tegyed ,lelked rajta én azért megpróbáltam magyarázkodni és menteni ami menthető
Nos eddig itt nemigazán volt divat ilyen stílusban (pro/kontra) beszélgetni.
Ami engem NEM érdekel:
Kinek milyen autója van (amit meg tudott fizetni)
Kinek mennyi pénze van(nem turkálunk más zsebében)
Ki hogyan száguldozik(vagy nem) az utakon
Ami engem ÉRDEKEL:
Hol van út felújítás
Hol adtak át új szakaszt
Hol van olyan hely ahol rendszeres(?) a rendőri jelenlét.
Mik a határokon a furcsa igények
Esetlegesen a navigáció korlátai.
Érdekes helyek/ jó szállások az útvonalon
röviden ennyi.
Kezdem úgy érezni, mintha az i***x fórumon olvasgatnám ki mekkora b***ó mert Paraliára megy. Jó lenne visszatérni a kulturált megszólalásokhoz.
Örüljünk annak hogy itt a nyár , mehetünk oda ahova szeretünk menni.
Ez a topic pihenésről a nyugodt utazásról és a toleranciáról szóljon.
#1908742012-07-12 09:14:30 Válasz a #190789. hsz-ra
Kedves Szirom!
Köszi az infókat! Ennyiből meg fogom találni. Kivételesen most elnézem, hogy nem tudod a koordinátákat ! Én eddig Veles környékén a Lukoil kútnál tankoltam, de ez jobbnak tűnik.
Úgy látom jócskán megélénkült a fórumélet tegnap óta !
Részemről csak annyit: amit leírtam tartom, DE a Casinónál levő kútra nem teljesen érvényes. A többi szerb és macedón kúttal szemben valamiért ott hivatalosan lehet euróban fizetni, ki van írva az ár euróban is, ott én is kp-val fizettem, be sem kellett menni a pénztárba, a kútoszlopnál vette el a kutas.
A kártya vs. euró kp. témához csak annyit, hogy ha egy átlag kúton akarsz tankolni (mert azért a többségnek nem elég egy tank otthonról a casinóig), és alkudozol a pénztárnál legalább annyi ideig feltartod a sort, mintha kártyával fizetsz.
Hogy kerek legyen a kép: nekem is diesel autóm van, de 9 liter körül eszik, csak 6-700 km a hatótávolsága, mert családi (és lehet, hogy béna is vagyok), és minden ország valutájából szokott nálam lenni egy kevés (mert nem voltam lusta váltani), mint azt már többször leírtam.
Igaz, hogy nem tartozik szorosan a fórum témájához a kártyával/euróval/helyi pénzzel fizetek vita, de többen is érdeklődtek erről, van aki pórul járt az euróval, esetleg csaltak vele szemben a kártyás fizetésnél. Most aztán lehet olvasni érveket minden oldalról!
A személyeskedésnek tényleg nem sok értelme, de ebben a témában most jól egymásra akadt a "dolgokat ügyesen megoldók" és a "csináljunk mindent a szabályok szerint" tábora. Én az utóbbiba sorolom magam, valószínűleg ezért nincsenek a "nagy testvér figyel" fóbiáim.
Kedves , szeretetre méltó gyongy vagy gyöngy nem is érdekel milyen halas!
Borzasztó tenyérbe mászó stílusod van! Bizonygatod a nyugdíjas hozzáállásod a kp-s fizetéshez...hát tedd azt!!! Kit érdekel!!! A fórum legalább fele akkor is kártyával fog fizetni...de ez sem érdekes! Felőlem jüannal is fizethetsz, csak ne ilyen cinikusan add elő!
Ha kissé személyeskedőre sikerült volna a hozzászólásom, hát az nem a véletlen műve!!!