#1924352012-07-30 08:11:23 Válasz a #192407. hsz-ra
Szia Évuska,
az apartman legfelső szintjén csak az az egy mütyürszoba van. A többi elég tágasnak látszott. A többi szinten nem tudom, hogy volt-e két személyes, bár az erkélyek méretéből ítélve nem hiszem. Ha gondolod privátban tudok Neked egy képet küldeni az Ilias elejéről.
Mi nagyon keveset voltunk az apartmanban, részben mert alig lehetett elférni, részben, meg a közvetlen szomszédok a tulajék voltak, egy egész nap visító kisgyerekkel...Estére szerencsére mindig lenyugodott, úgyhogy az apartmant szinte csak alvásra használtuk.
Ja és igen az Apollonnal voltunk. Viszont az apartman mellett szól, hogy tiszta volt, viszonylag közel van a part, este pedig csend van, mert nincsenek a közelben éttermek-tavernák.
Mi is szeptemberben megyünk Sartira, négy éves kislányunkkal, a Four Seasons apartmanban leszünk. Nem találtam erről az apartmanról semmi infót, Talán járt már valaki itt?... Ez lesz az első külföldi nyaralásunk és nagyon izgatottak vagyunk... Én is már mindenütt keresgéltem, hogy milyen lehet az idő ilyenkor... ezt találtam, van itt statisztika is... http://www.wunderground.com/history/airport/LGTS/2012/9/30/MonthlyHistory.html
Elég sok fórumos dícséri a szeptemberi nyaralást ezért is nagyon remélem, hogy szép időnk lesz
#1924882012-07-30 19:17:21 Válasz a #192359. hsz-ra
Szia Kriszta!
Nyugodtan mehetsz meztenláb ,ezekre a strandokra amit irtál ...a strandok két oldalán sziklás ott vigyázni kell a sünökkel de ha kerülöd a sziklákat akkor super.
Még egy kis infó...Achlava beach középső öblénél fehér puder finomságú homok beljebb már ahol nem ér le a lábad köves és sajna szemetes de super a viz.....naturista lehetőség egyben.
üdv
#1925082012-07-30 22:27:55 Válasz a #192395. hsz-ra
Szia Kriszta! (koncsi76)
A Stamatis tényleg elég messze van a központtól, de ennyi séta, hidd el, jól fog esni.
A homokos part viszont 2-3 perc alatt elérhető. Az apartmanház mögötti kis ösvényen egyenesen a partra jutsz. A Holiday Apartman előtt visz az út a tengerig, közben még gyrosozni is lehet, illetve strandolás közben beugrani ide. A gyrosuk finom, és 2010-ben olcsó is volt. A Stamatis legnagyobb előnye, hogy nyugodt környezetben jól lehet pihenni. Szép a kertje, ki lehet ülni a teraszra -- mi a földszinten voltunk. Nagyon hangulatos. Felettünk az emeleten lakik a tulaj. A szoba szépen berendezett, a konyha hűtővel, kétkarikás gázrezsóval van felszerelve. Mikro, kávéfőző nincs. Adnak ágyneműt, törölközőt. Edény az nem sok van, kést vittünk, de azért elboldogultunk. A fürdőszoba a szokásos mini. Meleg vizünk -- emlékeim szerint --mindig volt. Szeptemberben egyébként már korlátozottak a szórakozási lehetőségek, ezért mi általában időben vissza is mentünk. Egyébként még késő éjjel is elég világos van ahhoz, hogy gond nélkül visszataláljatok. Mi nem bántuk meg, hogy akkor oda kaptunk szállást.
#1925222012-07-31 05:55:50 Válasz a #192508. hsz-ra
Szia Tothneni !
Nagyon szépen köszönöm a választ ! Majd jelentkezem, hogy mi a mostani helyzet
Ma már kezdünk a kislányommal pakolni !!!
Jó készülődést a héten indulóknak ------------3 nap
Evuska, koszonjuk a jokivansagokat! Nektek meg jo pakolast, es keszulodest, nemsokara indultok.
Most mar nagyon meleg van, kezd kibirhatatlan lenni (kiveve a tenger mellett).
Tegnap voltunk a Kalozturan, nagyon jo volt, gyonyoru helyeken alltunk meg.
Kerdezte valaki az Iliasban a 2 agyasokat, az emeleten 1 van, az alsobb szinteken szerintem nincs, mert mindenhol tobben laknak. Igaz a mult heten az egyik foldszinti apartmanban egy par volt, de most egy csalad lakik ott.