Sziasztok!
Ma délután értünk haza (sajnos) Kefalóniáról.
Még nagyon frissek az élményeim.
A sziget gyönyörű,de nagyon nagy.Képtelenség egy hét alatt bejárni.Mi Skalában voltunk,ott gyönyörű a tengerpart,de voltunk szigettúrán fakultatív programmal,azt mindenkinek nagyon ajánlom,sok szép helyre vittek minket és gyakorlatilag az egész szigetet a lényeges látnivalókkal bejártuk.
Iszonyú meleg van,az 50 faktoros naptejet ha egyszerre mind magadra kened akkor is ropogósra sülsz.
A Myrthos gyönyörűséges,szerintem élőben még szebb,viszont a vize nagyon koszos.
Ha bármi kérdésetek van szívesen válaszolok.
Esetleg még annyit,hogy olvastam a fórumon,hogy többen is érdeklődnek a kompdíj iránt.
A komp díja 10 euró csak oda.Tehát oda-vissza 20 euró összesen.
Sziasztok! Kónyu üdv itthon mi épp most indulunk, még egy óra és felszállunk váltjuk egymàst
Melus köszönjük szépen
Legyetek jók, szép napot mindenkinek
Üdv : Juci
5 éves a gyerek és nagyon hiperaktiv. Ehez képest a sok mászkálást nem bírja, ölben kell vinnem sokszor, de azt mondtam, akkor is bevállalom a Pl. Amost a 200 nem tudom hány lépcsőjével, ha a gyerek a hátamon is van. Annyi szép képet muttatok róla
Köszönöm szépen, ezt felírom, mert nagyon megtetszett. Köszönöm a tanácsokat is, hogy hogyan és hová érdemes mászkálni kisgyerekkel. Jófej vagy, hogy segítesz.
Szia Ballina!
Köszi a beszámolót. Sajnálom, hogy már vége a nyaralásotoknak. Gondolom, nagyon hamar elment. Nekünk is csak egy hét adatik, és tudom már előre a beszámolóitokból, hogy ez nagyon kevés.
Csalódottan olvastam, hogy Myrtosnál a víz koszos. Pedig azt hittem, az lesz álmaim netovábbja. Mitől lehet ez? Fújj a szél nagyon? viszi a sok koszt? Vagy miért?
Árakra is kíváncsi lennék, hogy pl. kisboltok vagy egy vacsora ára, stb.
Továbbá beszélnek angolul? Mert én csak ezen a nyelven matyogok, de vajon megértik, hogy mit is akarok??
Hát Nektek is gyorsan letelt, de légy üdvözölve itthon!
Ha pihentél, akkor vevők lennénk egy kis mesére is, ha volna kedved!
Sőt a szállásotokra, is volna aki kíváncsi lenne!
Eleven aprósággal kihagyhatatlan valamelyik laposabb,homokos part Mounta,Potamakia,Kaminia,Xi,Kounopetra,Megas Lakos vagy mind de csak ha addig 60-70 óra lesz egy nap.
Ezeken a partokon a kreatív szülők is kiélhetik magukat pl.