Szia!
Zeusos,és a Fotini mellett van az apartamnház .Igen megértem és nem is akartam senkit bántani.De érthetõ ha látva a tájékozatlanságot,bizonytalanná válik az ember. De egyébként semmi probléma!!!Az nem itt kezdõdik.Ha nem az egyik apartmanban leszünk,leszünk a másikban.Csak már ott lennénk!!!!
Üdv
Katus
Nem ide való, de itt vagy, ezért ide írok, de légy szí a dumcsiba vagy az utazási irodákhoz válaszolj nekem. Most kaptam egy utazási iroda ajánlatát, itthoni, kíváncsiságból érdeklõdöm már én is, de olyan árat írtak, hogy szívemhez kaptam és eldöltem
Nektek kb. milyen árakat írnak, csak az összehasonlítás végett!
Jaj, dehogy is! Nem hiszem, hogy lenne miért! Kicsit elfoglalt voltam az elmúlt napokban.
Nem tudom, hogy melyik ház, amelyikre gondolsz, és a Fotini mellett van. Tavaly az Andromachi, volt a Fotini közelében (egy sarok), de úgy tudom, ez az idén már nem lesz bérelve. De sajnos még nem vagyok semmiben ebben biztos.
Bea!
Most olvasgattam át ezt a topicot, bár kétséges volt az idei nyaralásunk, de képbe került ez a falu. Ha minden jól megy ennél maradunk, bár még nem foglaltunk. Nos a Kalouda házat néztük ki mi is, az Andreon ugye nálatok megszünt, amúgy sem ajánlottad volna. De azt írtad lesz lehetõség a parton foglalni. Nekünk fontos lenne ez, mert az utastársainknál van egy mozgássérült kislány, kényelmesebb lenne a dolog. De nem találtam 2 szobás apartmant a honlapon. Tudsz valamit a lehetõségekrõl? Az irodát hívtam már, de a prospektusra hivatkoztak, ami ugye még nem jelent meg. Gondoltam helyismerettel van infód ezekrõl a helyekrõl.
Én tegnap voltam bent a Dias Zeusznál, és én is rákérdeztem, hogy lesz-e tengerparti szállásuk Nei Poriban. Az ott lévõ kislány azt a választ adta, hogy igen. Sajnos semmit nem tudott mutatni róla, mivel a prospektusuk csak február végén, március elején jelenik meg.
Valóban lesz Nei Poriban közvetlenül a tengerparton apartman, de ez nincs rajta a tavalyi árakat, apartmanokat tartalmazó honlapon, mivel nem volt eddig a kínálatban.
Thomas az apartman neve, és a parti sétányon, a taverna-soron van. Egy pizzéria mûködik a földszintjén. Kívülrõl ismerem, de mivel tavaly nem tartozott hozzám, ezért a szobákról, berendezésrõl, felszereltségrõl még nincsenek információim.
Az szinte biztos, hogy éppen a benne mûködõ pizzéria, és maga az elhelyezkedése miatt is éppen nem a "nagy békére, nyugalomra" vágyóknak lesz ajánlható, hiszen ezen a sétányon összpontosul Nei Pori "éjszakai élete", ami igaz, hogy nem hasonlítható össze Paráliáéval, de úgy éjjel 2-3-ig sétálnak az emberek, járnak a motorok, autók, és szól a zene.
Éppen a pizzéria miatt biztos, hogy földszinti apartman nincs benne. A saját kinti katalógusom szerint pedig csak stúdiók bérelhetõk (tehát 2-3 ágyasak). De 100%-os információval csak a foglaláskor tudnak neked szolgálni az irodában.
Nem tudom, milyen fokú a mozgáskorlátozottság, tehát az emelet, vagy inkább a távolság-e a nehézkesebb. Azért kérdezem, mert földszinti apartman csak a Fotiniben van, de az viszont kb 170-200 m-re van a parttól.
Én arra kérlek titeket, ha ilyen komoly kérés van (mert ez nagyon fontos), akkor azt kérjétek, hogy írják fel, mert csak így lehet figyelembe venni a szobabeosztásnál.
Bea!
Köszönöm a választ. Nos úgy tünik nem éri meg várni a tengerparti házra, maradunk inkább a Kalouda háznál ha tényleg Nei Poriba megyünk. Márpedig ha rajtunk múlik igen. Nem gond annyira az emelet, ölben is elbírjuk még a kistündért, csak a part mellett egyszerübben kijutottunk volna a vízhez, ráadásul 5 gyerkõc közzül mindig van legalább egynek olyan kívánsága ami a szálláson oldható meg. Ez örök törvény, évek alatt mit sem változott.
Késõbbiekben lehet faggatlak még ha nem gond és remélem kint találkozunk. Nagyon úgy tünik szaporítod azoknak azi degenvezetõknek a szûk táborát, akik sokat segítettek nekünk, akikre azóta is hálásan gondolunk vissza.
Katus!
Lehet, hogy az idén nem csak meleg váltásban találkozunk kinn?
Nagyon szívesen állok rendelkezésetekre, amiben tudok!
A Kalouda is nagyon jó választás. Az elsõ emelete sem magas, nem lesz gond. Mivel csak 100-120 m a parttól, ezért a gyerkõcökkel sem lesz messze, ha esetleg otthon maradt valami.
Még valami, ami folyton félreértésekre ad okot. A parttól való távolság az nem a szobám küszöbe és a "vízbe lépek". Van aki most biztos azt mondja, persze, ezt nem is kell említeni, de nem is egy olyan utas van, aki másképpen értelmezi. Leginkább a tengerparti sétány, vagy a homokos part és a ház kapuja közötti távolság.
Mivel olyan utas is volt, aki lemérte egy lépésének hosszát, majd pedig lelépte ezt a távolságot, majd felháborodottan reklamált, hogy becsapták az irodában, ezért közlöm, a távolság csak sacc. Tehát lehet hogy nem 100 m, hanem 103
Bea!
Velünk ilyen gondok nem szoktak lenni. Bár lemérni nem szoktuk, de nagyjából be tudjuk már saccolni mekkora táv szokott lenni ez a 100 m. Inkább az érdekelne, hogy a part homokos vagy aprókavicsos. Többször jártunk már arra, tavaly a Platamonas várát is megnéztük, de a falu nem ugrik be, sem a partja. De az megmaradt, hogy tavaly elég koszos volt a víz Parália környékén, de Nei Pori közelében szép tiszta volt.
Én bízom a személyes viszontlátásban és megnyugtatlak messze vagyunk a hisztis utas kategóriájától.
Ó, én nem aggódom! Sokszor az elsõ pillanatban hisztis utas lesz a végére a legkedvesebb, mivel olyan sokat jön reklamálni, hogy a végén összebarátkozunk (na azért nem mindig van ez így )
Nei Porin a part kimondottan homokos. Ahogy haladsz a parton Platamonas felé, úgy válik egyre kavicsosabbá. A víz szinte mindig tiszta. Csak vihar után hozza ki a mindenféle növényeket. a part inkább csak a hétvégék után szemetesebb. Hihetetlen, hogy mit tudnak az emberek ott hagyni maguk után... De ezt hamar megoldják, és újra tiszta a part
Szia Rebeka!
Remélem,hogy most tényleg nem csak ,,melegvátással" találkozunk!
Bár mi már foglaltunk,és a Fotini házban kaptunk helyet.Május 30-Júli.07 ig.Nekünk nem sikerült aKalouda házban apartmant foglalni,pedig azt néztük ki.De állítólag nem is nagyon tudnak kiadni,mert nagyobb létszámú csoportoknak van fenntartva.Vagy azokat várnak.Igaz mi a Diastól foglaltunk.Biztos,hogy más irodának is van apartmanja abban a házban.Viszont a Dias nagyon jó árakkal dolgozik.Tavalyi ár,és mínusz 10% amennyiben jan 31.-ig befizetsz.
Nei Pori szerintem jó választás lesz,legalább is nekünk az eddigi infok alapján nagyon tetszik.
Szió
Katus
Katus!
Tényleg máj. 30-tól júl. 07-ig lesztek kinn? Ez királyság!!!
Nos nálunk még nem tisztázódott, a hétvége a döntés idõszaka. Mi Jun.24-júl.7-ig szeretnénk elvileg kinn lenni, de nem tudom akkor mi lesz a szállással. A telefonban nem mondta a hölgy, hogy nincs szállás, rosszul esne ha téves infot adott volna. Ha csak rajtunk múlna a döntés már ki is fizettem volna, de barátaink még nem döntöttek és szeretnénk ha velünk jönnének. Ha biztos lesz a dolog írok!
Egyébként a Diast néztük ki mi is, és pont ama 10% miatt szeretném jövõhéten nyélbe ütni az üzletet. Meg persze a barátságos árak miatt.
Próbáld meg a barátaidat sürgetni a döntéshozatalban, mert a Dias Zeusnak ez a nagyon kedvezõ (tavalyi árból 10% kedvezmény) ajánlata csak január 31-ig érvényes abban az esetben, ha a teljes árat befizetitek!