Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 12496
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Threshold
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194399 Üzenet linkje2012-08-23 09:36:10  Válasz a #194380. hsz-ra

Szia Sizu!

Nagyon megnyugtattál!

Reggel indulunk az Apollon buszával Debrecenből Szegedre.
Onnan passz de a lényeg : REGGGEL INDULUNK!!!!!!!!!!!!!!!!
Várunk mindenkit aki jön!
Az itthon maradóknak szép időt itthonra, az iskolakezdőknek kevés idegbajt kívánok!

# 12497
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194402 Üzenet linkje2012-08-23 09:39:54 

Jó utat és szép nyaralást a holnap indulóknak!
# 12498
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194414 Üzenet linkje2012-08-23 11:12:03 

Jó utat és nagyon jó időt kívánok azoknak akik holnap indulnak!Pihenjetek sokat és érezzétek jól magatokat!Alig várom hogy jöjjetek haza mert akkor már én is és Sizu is úton leszünk! icon_lol.gif

Sizu!Igen az Ibusz visz bennünket Békéscsabáról és Szegeden átszállunk arra az Ibuszos buszra ami végig visz bennünket.Nagyon várom már,remélem nem túl sokat kell várni a határon.Állítólag Tompánál megyünk.

Sancho!Mindig mondom hogy aranyos vagy!!! icon_lol.gif

# 12499
Wanadyum
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194428 Üzenet linkje2012-08-23 16:02:58 

Sziasztok!
Van itt két kérdés, amire nem találtam választ:
- Mennyi gyógyszert vihetünk magunkkal (fajdalom, hasmenés, hányás, vitamin) nyilván nem kereskedelmi mennyiségre gondolok (csak amire szükség lehet), csak hogy van-e valami határ szabva?
-Szalámi, konzerv ugye húskészítmények (bár amelyik), ezekből van-e korlát?
A mostanság utazóknak jó utat kívánok!

# 12500
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194430 Üzenet linkje2012-08-23 16:16:56 

Szerintem azért nem találtál választ, mert ez nem volt téma. Mindenki vitte a szükségletének megfelelő mennyiséget. Senki nem vizsgálta. Aki nyaralni megy, nyilván nem visz irreálisan nagy mennyiséget ezekből a dolgokból.
# 12501
Wolfi2
Aktív fórumos
Aktív fórumos
93 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194432 Üzenet linkje2012-08-23 16:33:34  Válasz a #194428. hsz-ra Előzmény #194428

Hahó.

Ha autóval mész, ki sem kell szállnod a határokon, nem hogy csomagmustra lenne.

Busszal is csak a papírokat szokták átnézni, legalább is én még buszon lefele nem találkoztam vámossal.

Majd hazafelé a mi kis buzgó icon_twisted.gif vámosaink..........

# 12502
Nagyneagi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194435 Üzenet linkje2012-08-23 17:25:37 

Sziasztok!

A part tisztasagarol: csikk tenyleg rengeteg van, de ezen kivul nem nagyon lattunk szemetet (1-2 ragtapaszt leszamitva, amit a viz aztathatott le az emberekrol.) En is lattam valakit, aki reggel gyujtotte a szemetet, de lehet, hogy csak a bar kornyeken, annyira nem figyeltem, meg messze is volt tolunk. Mondjuk nem ertem miert a gorogoknek kellene osszeszedni a turistak szemetet??? Mindenki vigyazzon a kornyezetre, aki odamegy.

Gyogyszer: a 3 gyerek miatt mi rendesen fel voltunk szerelkezve, antibiotikumok, szemcseppek, hanyas-hasmenyesre valok es meg sorolhatnam, de tenyleg nem neztek a csomagokat. A repulos utaknal sem volt ebbol eddig gond, pedig ott atvilagitjak a csomagokat.

Az Apollonnal kapcsolatban nekunk annyi volt a negativ tapasztalatunk, hogy nehany buszuk mar nagyon le van amortizalodva, es nagyon sokszor le is robbannak. A mienket pl az ejszaka kozepen az autopalya szelen alltak le szerelni.

Nem tudom lehet-e ilyet ide irni, de a Lidl-ben gorog napok vannak, es lehet kapni mazsolabort is.

Nagyon jo utat kivanok a holnap induloknak!

# 12503
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194439 Üzenet linkje2012-08-23 19:23:40  Válasz a #194414. hsz-ra Előzmény #194414

Szia Tallérka!

Jaj már, teljesen zavarba hozol icon_smile.gif icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif

# 12504
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194440 Üzenet linkje2012-08-23 19:24:23 

A holnap indulóknak, nagyon jó utat és csodálatos napsütéses, Mythosos csobbanásos nyaralást kívánok icon_smile.gif
# 12505
Nikol13
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194450 Üzenet linkje2012-08-23 20:35:52 

Sziasztok!
Még mindig nincs senkinek semmilyen személyes tapasztalata,infója az Alexandra apartmanról? icon_smile.gif Végre egyre közelebb a szeptember 7-e! icon_smile.gif A holnap indulóknak és a kinnt lévőknekjó nyaralást!icon_smile.gif

# 12506
Ibissz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
190 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194454 Üzenet linkje2012-08-23 21:41:34  Válasz a #194358. hsz-ra Előzmény #194358

Szia!
5-6 évvel ezelőtt Paralián a gyerek lépett rá telibe egy sünre. Rengeteg volt a tüske a talpában, mélyebben és kevésbé mélyen, muszáj volt orvoshoz menni. A doki egy jó órán át aprólékosan az összeset "helyileg" és nem sebészeti úton eltávolította, fertőtlenítette és másnap már lehetett fürdőzni.
Szerintem ebben ők ott már rutinosak, úgyhogy véleményem szerint nyugodtan fordulj orvoshoz.
Két hete a Narancsparton "csak" megrúgni sikerült egy sünt, így megúsztuk hat tüskével. icon_smile.gif Szemöldökcsipesz és arcszesz volt a gyógyír a problémára házilag...

# 12507
Montypython
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194464 Üzenet linkje2012-08-23 23:15:34  Válasz a #194396. hsz-ra Előzmény #194396

Bár nem tisztem,de megvédeném Pierre Kardánt. Valóban,sok szemetet lehet látni,ugyanúgy mint nálunk.Kár a fejünket a homokba dugni(és a szemetet sem kéne...),nem jobb a helyzet,mint a honi erdőkben-mezőkön. Pl.ha a Sarti Beach végében lévő dombokon mászkálsz,látni fogod a domboldalon leöntött törmeléket,szemetet,ugyanezt a Porto Koufo előtti halneveldénél,a két gyönyörű fenyőfa mögött a meredek domboldalon.Vagy merülj le a szív alakú öbölben,nem egy szép látvány,ami alul gyűlik.És a kukák tényleg hiányoznak..Én ha szemetet találtam (és nem kondenzcsíkos papír volt icon_smile.gif ),akkor szépen fölszedtem,és a nálunk lévő műanyag szatyorba dobtam,onnan a kukába.De néha néztek is rám,mint vmi ütődöttre,hogy a homokban,vagy a vízben lelt szemetet miért veszem föl?! Máshol is megírtam már,a szemetet nem a kukoricasütő nénik dobják el,mi is hozzájárulunk a szennyezéshez....és fölnyomnám a kloákájába annak a baromnak a csikkeket,aki a homokba dobja,rejti el... icon_evil.gif icon_evil.gif Szóval szemét van,és közös érdekünk lenne a part tisztántartása... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Ettől függetlenül Sarti csodálatos.
# 12508
PierrKardán
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194467 Üzenet linkje2012-08-23 23:42:23 

sizu írta:
2-3 nappal ezelőtti kép a partról, nyoma sincs a pernyének:

Nos igen, nyilván lehet sok olyan képet készíteni, amelyiken nem látszik a pernye. Sajnos ettől függetlenül a pernye ott van icon_cry.gif

Ezek ma délutáni képek icon_sad.gif Mint látszik, már teljesen kiszáradt, olyan, mintha a múlt héten tüzet raktak volna a parton hosszában.

A baj inkább az, hogy nem szűnt meg a pernye utánpótlása, ha a hét elejéhez képest kevesebb is van, de ott lebeg a pernye a víz tetején.

A jó hír az, hogy ma már igazi kánikula volt Sartin, 34 fok volt és a szél is alig fújt. A víz jó meleg és alig hullámzik icon_smile.gif Szerintem (ha nem támad fel a szél az Athosz környékén, ami ismét elkezdi hordani a hamut a vízbe) akkor a jövő hétre a víz megtisztul.

Ettől függetlenül a partra sodródott trutyival kellene kezdeni valamit, magától nem fog eltűnni onnan icon_wink.gif

Holnap valószínűleg a félsziget másik oldalára megyünk strandolni, majd beszámolok, hogy ott milyen a víz.

# 12509
PierrKardán
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194468 Üzenet linkje2012-08-23 23:58:17  Re:

montypython írta:
fölnyomnám a kloákájába annak a baromnak a csikkeket,aki a homokba dobja,rejti el...

Valóban a parton lévő szemét jó része a távolról nem is látható csikkekből jön össze. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért nem dobják azt a rohadt csikket egy üres sörösdobozba, utána pedig az egész dobozt egyben bedobhatják egy apartman kukájába.

Eddig akárhány dohányossal beszéltem, mind megesküdött, hogy ő aztán nem dobja el a csikket. Csak azt nem tudom, hogy akkor miért van az a rengeteg csikk a homokban Sartin icon_cry.gif

(Mert rengeteg van, bár rögvest jönnek az irodások bizonygatni, hogy nincs is sok csikk a homokban, pedig zavaróan sok van icon_redface.gif icon_redface.gif )

# 12510
Sizu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194494 Üzenet linkje2012-08-24 11:24:21 

PierrKardán írta:
Nos igen, nyilván lehet sok olyan képet készíteni, amelyiken nem látszik a pernye. Sajnos ettől függetlenül a pernye ott van icon_cry.gif

Holnap valószínűleg a félsziget másik oldalára megyünk strandolni, majd beszámolok, hogy ott milyen a víz.

óóó... ennek nem örülünk... icon_cry.gif

várjuk a további infókat, érezd jól magad! icon_razz.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 833 834 835 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu