Kicsike!
Mi is júni elsõ 2 hetében leszünk ott, és jogsi híján részben mi is a buszhoz leszünk kötve, de az csak Vasziliki és Agios Nikitas közt jár a K-i parton, a nyugatit csak autóval vagy mocival lehet bejárni. Mi anno stoppal és vegyes autóbérléssel váltottuk ki ezt az oldalt, a másikat busszal és szintén stoppal. Nem volt egyszerû, de Lefkadát kötelezõ körbejárni, minden pontján találsz csodát. Mivel hajóval is van nem kevés látnivaló, arra is szánj idõt (meg pénzt).
Dettix:
Nidrirõl nem nagyon kell térkép, nem olyan nagy, és könnyen eligazodsz.
Szia Kónyu.
Köszi az infókat,lehet,hogy Lefkadán összefutunk a nyáron.Mi jún5-19 között leszünk ott,az Apollon travellel
megyünk Nidribe,és a Metropolban fogunk lakni.Ti hova mentek,ha szabad érdeklõdni.
Mi is azt tervezzük,h akkor megyünk barátnõmmel Nidribe.
Igaz, még nem foglaltuk le az utat,de jövõ héten leelõlegezzük.
Mi is a Metropol apartmanba szeretnénk menni.
Te voltál már Lefkádán? Mert akkor,ha nem gond kérdeznék pár dolgot.
Köszi a választ!
Szia Mona.
Sajnos nem tudok infokkal szolgálni,mert Lefkadára most megyünk elõször.Én is a hellasz-ról és más Görög-
országgal kapcsolatos oldalakat böngészem.
Köszi a válaszodat!
Én tegnap beszéltem az utazási irodával,az Apollon-nal és azt mondták csak június 23-tól lehet 2 hétre menni.
Ti hogy tudtatok szállást foglalni 2 hétre?
Ti mennyien jöttök? Mert estleg, találkozhatnánk is.Ha sikerül nekünk is a Metropolban helyet foglalni.
Szia
Egyszerûen bementem a helyi-Százhalombatta-Domi-tours irodába és leelõgesztem az utat.
Szerintem ahhoz még túl korán van,hogy ne lehetne két hetes utat lefoglalni.Mi hárman megyünk.
Szia Kónyu.
Köszi az infókat,lehet,hogy Lefkadán összefutunk a nyáron.Mi jún5-19 között leszünk ott,az Apollon travellel
megyünk Nidribe,és a Metropolban fogunk lakni.Ti hova mentek,ha szabad érdeklõdni.
Mi egy héttel elõbb indulunk, mint Ti, ugyanott lakunk majd
Sziasztok Lefkada Kedvelõk!
Eddig csak olvasgattam a hasznos információkat. Köszi Nektek! Május 29-tõl mi is megyünk. Képzeletben már többször is körbejártuk a szigetet, biztos nem fogunk csalódni a látnivalókban.
Sziasztok!Mi is tervezzük a nyaralást Lefkadára de a pontos helyszín még nincs meg! 2 család megyük autóval, de úgy tervezzük,hogy megyünk és majd lefoglalunk valahol valami:-)Szerintetek így is fogunk szállást találni?Az utat jún16-26ig tervezzük.