Thassos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
Hozzászóló Üzenet
# 3331
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Vikso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
482 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#195530 Üzenet linkje2012-09-21 13:44:18 

Udv.Mindenkinek!

A masodik hetem utolso napjan is sut a nap, igaz kisse huvos a levego, de eddig minden nap lehetett furodni. Eddig 2 ejszaka volt vihar, de az rettento volt. Maria studioban lakunk Skala Potamiasban, a csaladbarat, kertes 5 szobas hazban. Remelem hazafele rovidebb lesz az utunk, es a szerbek nem szeretik a sorbaallast. Apollon soforei keszsegesek voltak, nem kulonben mi utasok is megerdemeljuk a dicseretet.
Jovore ugyanitt a jo Isten es a Szerencsejatek Zrt. segitsegevel icon_biggrin.gif

vikso

# 3332
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#195531 Üzenet linkje2012-09-21 14:19:22  Válasz a #195530. hsz-ra Előzmény #195530

Vikso, jó nyaralást, pihenést, és szép időt Nektek! icon_smile.gif
A jövő évi kívánalmaidra megint csak ámen! icon_smile.gif

# 3333
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#195533 Üzenet linkje2012-09-21 15:23:41  Thassos

Vikso! Élvezd ki az uccsó pillanatokat is!

Messinia (és persze minden Thassos rajongó)! Ezt a webkamerát egy héten legalább 2x megnézem. Mindig más - délelőtt és délután is - és mindig rájövök, hogy ez önkínzás.
http://www.go-thassos.gr/thassos-webcam/golden-beach/webcam.html
Sírni tudnék néha a honvágytól, csak nézem a parton heverészőket, a tengert. De olyan gyönyörű, hogy elszakadni nem lehet tőle!

Üdv mindenkinek
Bottakati

# 3334
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#195541 Üzenet linkje2012-09-21 19:28:54  Válasz a #195533. hsz-ra Előzmény #195533

Kati, ne aggódj, nem vagy egyedül a honvágyaddal, a kamerát én is mindig nézegetem.
Jön az ősz, a tél, és majd lehet nosztalgiázni a fényképekkel, meg a videókkal.
De olyan gyorsan el fog telni egy év, és hipp-hopp újra ott leszünk. icon_smile.gif

Neked vannak valahol feltéve képeid?icon_smile.gif

# 3335
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#195564 Üzenet linkje2012-09-24 11:03:00  Válasz a #195541. hsz-ra Előzmény #195541

Messinia, tudom ám, hogy nem vagyok egyedül ezzel, hogy őszinte legyek, bármelyik szigetre most ebben a pillanatban elindulnék. Csak most Thassos a szerelem, mert ott voltam utoljára.
Őszintén bevallom, elfelejtettem a gmail-es belépőmet és jelszavamat, így nem tudok feltölteni ide képeket a Picasa-val. Bár, elnézegetve a többiek képét, alig tudnék újat mutatni, mert visszaköszön az általam készített képek többsége.

Szia
Bottakati

# 3336
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#195565 Üzenet linkje2012-09-24 12:38:59  Válasz a #195564. hsz-ra Előzmény #195564

Szia Kati!
És sehogy nem lehet megoldani igy a gmail-es belépésedet? Nem baj, ha ugyanazokat a tájakat, helyeket fényképezted, de nem biztos, hogy ugyanúgy, ugyanabból a szögből! icon_smile.gif Olyan szomorkás ez az őszi idő, ilyenkor jólesik napsütötte helyeket nézegetni, hacsak képen is. icon_smile.gif
Most nekem is nagy szerelem lett a sziget, és nem azért mert ott voltam utoljára, hanem valamiért más, mint a többi hely, pozitiv értelemben természetesen.

# 3337
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#195567 Üzenet linkje2012-09-24 13:51:09  Válasz a #195565. hsz-ra Előzmény #195565

Messinia!

Próbáltam már, de annyi kérdést tesz fel, hogy feladtam. Lehet, egyszerűbb lenne egy új gmail fiókot nyitni. A képeket meg feliratozni kéne, és egyszerűen erre most nincs időm. Csak erre a néhány sorra, hogy válaszoljak neked. De azért valahogy megpróbálom majd megoldani. Gondolod egyébként, hogy a sokadik thassosi album érdekelné a hellaszosokat? Hiszen már annyit láttak.

Szia
Bottakati

# 3338
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#195573 Üzenet linkje2012-09-24 15:41:10  Válasz a #195567. hsz-ra Előzmény #195567

Engem tuti érdekel, és szerintem más is van igy ezzel. icon_smile.gif
Hiszen itt annyi egyforma album van, mármint ugyanarról a helyről nagyon sokan készitenek képeket, és mégis megnézik az emberek.
De ha csak valami nyilvános albumba felteszed, az is jó. icon_smile.gif
Lehet, hogy tényleg az a legegyszerűbb, ha csinálsz egy új mailes fiókod, és nem szenvedsz vele tovább.

Benézek még a héten, ha lesz időm, de már munka van ezerrel, pedig sokkal szívesebben olvasgatnám a fórumot. icon_smile.gif

# 3339
Vikso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
482 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#195577 Üzenet linkje2012-09-24 19:33:29 

Megérkeztem. Most sem volt rövidebb utunk, mint odafele./határtól, határig 21 óra/ Jó társaság volt, semmi probléma az Apollon busszal. Velünk utazott a szüleivel egy 2 éves korú gyerek is, nagyon aranyosan viselkedett. Mindegy, de nekem akkor is az a véleményem, hogy nem tenném ki ilyen útnak a gyerekemet. Aztán nem csodálom, hogy tantervbe több testnevelés órát vesznek fel. Tisztelet a kivételnek, de a velünk utazó fiatalok úgy beöltöztek ahogy elhagytuk Görögországot mintha nem szeptember lenne, hanem mondjuk november.

Más. Most először készültem „görögből”. Egész jól olvasom a görög betűket, - dalfordítás topicból tanulgattam. Kb. 20 szót megtanultam görögül, és szótár is segített. Jó érzés volt ha értették, hogy mit akarok. /ha mosolyogtak is rajta/ Nem így a társam, Ő magyarul és németül. Persze a német is jól megy a szigeten, mert sokan dolgoztak kint Németországban. A háziak nagyon kedvesek voltak, jó ismerősként kezeltek, hiszen többször voltam náluk, sőt más apartman után is őhozzájuk tértem vissza. A ház asszonya, ha úgy adódott vitt bennünket a privát utjaira is. Ezért egy csöppnyi betekintésem lett két görög otthonba. Az árak ott is mennek felfelé, de a kereset/ár arány sokkal jobb lehet mint nálunk. A legtartalmasabb görög nyaralásom volt az idei, bizonyára része volt a jó kivánságoknak is, köszönöm icon_razz.gif

vikso

# 3340
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#195593 Üzenet linkje2012-09-25 19:42:04  Válasz a #195577. hsz-ra Előzmény #195577

Vikso, Isten hozott itthon! icon_smile.gif
# 3341
Vikso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
482 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#195595 Üzenet linkje2012-09-25 21:57:12 

Köszi, Messinia!
Igen, szerencsésen hazaérkeztem, bőröndömben egy szép darab márvánnyal, mint mindig. Mikor meglátták az itthoniak azt mondták, kevés még a sírkőhöz, vissza kell mennem icon_biggrin.gif Akkor jó pár út van még előttem icon_lol.gif

Üdv. vikso

# 3342
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#195617 Üzenet linkje2012-09-27 09:39:02  Válasz a #195595. hsz-ra Előzmény #195595

Szia Vikso!
Márványt én is hoztam, igaz csak kisebbeket, pl. a teknősöm kifejezetten örült neki, imád rá kimászni napozni, szóval egy az övé lett. icon_smile.gif
Márvány kavicsokat is hoztam, szimplán le volt öntve az út szélén Potamia felé egy hatalmas halommal, gondoltam jó lesz valamire. icon_smile.gif De még azóta is úgy van még nincs ötletem hová tegyem. icon_smile.gif
Szép napot:
Messi

# 3343
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196158 Üzenet linkje2012-10-27 17:28:56 

Szia Bottakati!
Igazán gyönyörű képeket tettél fel Thassosról, látom már mit kell jövőre megnézem, bár elég hosszú lesz a lista. icon_smile.gif
Mondtam is a páromnak, hogy egy hét kevés lesz, minimum tiz napra kell mennünk. icon_smile.gif
Csak múlna el minél hamarabb ez a lehangoló téli időszak...icon_smile.gif

# 3344
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196163 Üzenet linkje2012-10-27 20:43:15 

Messinia írta:

Mondtam is a páromnak, hogy egy hét kevés lesz, minimum tiz napra kell mennünk. icon_smile.gif
Csak múlna el minél hamarabb ez a lehangoló téli időszak...icon_smile.gif

Szia Messi! icon_lol.gif

Vagy, inkább két hétre! icon_wink.gif Az idén is mondtam. icon_wink.gif
Jó, tudom,tudom, hogy megvolt rá az okod....

Rossz hírem van, ez a lehangoló időszak csak most kezdődik igazán icon_eek.gif

Bottakati!
Tényleg jók a képek, kis időre ott képzelhettem magam! icon_lol.gif És köszi, hogy felraktad, hogy mi is láthassuk! icon_lol.gif

# 3345
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196168 Üzenet linkje2012-10-27 22:00:14  Válasz a #196163. hsz-ra Előzmény #196163

Szia Melus!
Igen, ebben az időszakban, az a legjobb, ha a nyári emlékkel nosztalgiázunk. icon_smile.gif A thassosi videónkat még csak kétszer láttam, de szerintem elég sokszor elő fog kerülni mostanság..Alykiről készitettük a legtöbb részt, azt nem tudom megunni. icon_smile.gif

Katinak a képeire gyorsan adtam is egy ötöst, annyira jólesett nézegetni őket. icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
<   1 2 3 ... 222 223 224 ... 391 392 393   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu