Én és barátném nagy dilemmában vagyunk, hogy tartsuk az eredeti tervet hogy minden év máshol, mert annyi szép hely van a világon vagy menjünk vissza Zakynthosra (mert ilyet sehol nem nyaraltunk még, se együtt, se külön...), tiszta kész vagyok ettől a kérdéstől.
Kinek mi a véleménye? Tényleg érdekel, na nem mint ha ez eldöntene bármit is..
Szóval mi is gondolkodtunk még Kos ill. Rodosz szigetén is, de jelenleg teljes káosz... , néztem még Karpathos szigetét, na az is elég kiráy lenne, szal mondom teljes káosz, de közben meg ott motoszkál a fejünkben Zante, őrület..............
Ti hogy mentetek erre a kirándulásra? Mi Ag. Nikolaos-ból kis hajóval, amit egy öreg csávó vezetett....odaértünk, de kikötni mi sem tudtunk, így fényképezőt sem vittünk a partra...sajnos...?DE akkora hullámok voltak hogy az kárpótolt minket, igaz ki kellett ugrani a hajóból (és volt aki mellényt kért), de viszont nem volt csak kb5-10 ember ott, és így egy paradicsom volt (ha vittünk volna sátrat, sztem ott alszunk )
Gyüvőre javaslom ezt az embört, mármint ha oda mentek......de ott fürödni kell ha még nem is most hanem néhány év mulve..
mi is az idén (júniusban) voltunk Zakynthoson és nagyon tetszett.
De augusztusban volt szerencsénk Lefkadán és a környező szigeteken járni, az egy "csoda",
nekünk még jobban tetszett, mint Zante, mindenkinek csak javasolni tudom, aki még nem járt ott.
Mi (bár hasonlóan nem terveztünk 2x egy szigetre menni) biztosan vissza fogunk térni Lefkadára (ha nem is pont jövőre) és Meganisire.
+ 1 Kastos-Kalamos nyaralás is szerepel a terveink között.
Ez persze nem lenne túl mozgalmas, de csodálatos és autentikus fullon
A képeim közt mindez megtekinthető.
Csak segíteni szeretnék. 15 éve járunk már mindenfelé nyaralni, sosem nyaraltunk 2x egy helyen, kivétel ZAKYNTHOS. Nekünk annyira leesett ott az állunk, hogy muszáj volt visszamenni. Először busszal voltunk, aztán nekivágtunk saját autóval. Húzós volt, de fantasztikus! Mindkétszer voltunk a Navaggio-n, egyszer sikerült kikötni, egyszer nem. Egyszer Agios Nikolaosból voltunk, egyszer Porto Vromiból. Az előbbi jobban tetszett.
Szerintem mindenképpen érdemes többször elmenni, így is rengeteg minden kimaradt!
Karpathos az én fantáziámat is mozgatja már évek óta, csak macerásabb és drágább oda eljutni.
Két hete hazajöttünk Zakiról. Megírtam a beszámolót, elküldtem a szerkesztőknek. Remélem hamarosan olvashatjátok.
A szigetről vannak jó és vannak rossz élményeim. Többségében jók. Nagyon jól éreztük magunkat, de sajnos azt megállapítottuk, hogy a homokos tengerpartot nem nekünk találták ki. Éppen ezért vissza nem vágyunk, többet valószínű nem megyünk, csak ha a család erre szavaz.
Amit a beszámolóban is kiemeltem, az a Manthos cég és a Syrtaki taverna. Na de akit érdekel olvassa el... (képek nem lesznek mert nincs picasa fiókom).
Köszönöm a segítséget, megfontoljuk, nagy dilemmában vagyunk ám.
Megnéztük a képeket....az biztos hogy gyönyörű hely, egyre jobban azt gondoljuk hogy a Jón-tengeri szigetek a mi világunk (zöld , hegyes, kavicsos, homokos), egyszóval TÖKÉLETES mindenre! Csak a kék kupolákért nem igazán akarunk máshová menni...
Bizony ilyenkor amikor már kezd hűvösebb lenni, olyan jó visszanézni a kpeket és képzeletben visszamenni Én gyűlölöm a hideget, a telet a hideget és legfőképpen a havat. Ezért is jó olyan képeket látni, ahol még jó idő van, süt a napocska, minden zöld és mindenki boldog Nos, hogy jövőre hova megyünk? Ez még tervezési stádiumban van, de Kephalonia, Parga és természetesen Zakynthos Időben értesíteni foglak Titeket, hogy hova is készüljetek
Köszi, kicsit megnyugtattál, hogy nem vagyunk hülyék, persze még messze van és nagyon képlékeny minden, de én még mindig a Jón tenger mellett vagyok....
Tényleg köszi.
Isteni képeket csináltatok, gratula, gondolom méltó nászút volt..
Egyébként milyen gépet használtatok?
A fotósnak külön gratula, jók a meglátásai!
Kívánok nektek legalább ugyanilyen szép 2013at itt a fórumon és az életben is!!
Én már teljesen megnyomorodtam, pedig nincs is igazi sz..ridő..
Teljes gőzzel a jövő évre koncentrálok, annyira hogy a visszaszámlálóm újra ketyeg, mégpedig az új nyaralás időpontjával (ami mg csak tervezet), de addig is van 293 nap!!! :S
Mondhatnám: már csak 293nap!!
Csicso!
Volt ma szerencsénk kipróbálni az éttermet, amit ajánlottál.. isteni finom volt a gyros tál.... Köszi!
Feca 84!
Látom nem csak én vagyok ilyen "elvetenült" , hogy már én is a jövő évi nyaralást tervezgetem.... mindenki kinevet, hogy már most arra készülök....