jajj én is csomagolnék már, de egyenlőre még nem tudjuk, hogy merjük-e az akkor27 hónapos kislányunkat ennyi időre itthon hagyni. Pedig Sarti nagyon hívogat:D Egyenlőre nézegetjük az ajánlatokat:)
2007-ben itthon hagytam a 3 éves kisfiamat. Nagyon megbántam minden téren. Már egy éveseket is hoznak buszon jól bírják felnőttek kedvesek előzékenyek velük. Mai napig megsimogatják gyerkőceim fejét lépten nyomon. Idén már hatodszor jött velünk. Talán annyi hogy elő vagy utószezonban jobb vele menni elszaladgál a parton. Ez az én tapasztalatom.
Nekünk rossz volt aggódni érte olyan messziről mikor itthon maradt.
Sarti volt sokáig a kedvence. Idén gondolkodom Sarti beachen.
#1965422012-12-04 22:10:26 Válasz a #196503. hsz-ra
Ne féljetek kihozni a kicsiket!!! Sarti tele van turista-gyerkőkkel. Látnátok a szerbeket, még a csecsemőket is kihozzák magukkal. Élmény a kicsiknek, főleg Sarti-beach, de ott van a játszótér is! Tapasztalatból mondom-nekem a lányom 1,5 a fiam 3 volt amikor először kijöttek velünk. Ma már egy tableten is tudsz videót nézetni a kicsikkel, ha éppen befásulnak a buszon, de lehet kapni mini tv/dvd lejátszókat is. Simán bírják és te is imádni fogod azokat a hatalmas játszásokat és felfedezéseket a tengerparton.
Én voltam bent az apollònnàl és megkaptam a 2013-as sarti árakat. ugyan annyi minden mint tavaly, csak pl az utolò turnus most szept28-ra esik. én most hezitálok,hogy ibusz vagy apollòn. az ibusznak szept 21- től ugyan annyira jönne ki mint az apollòn szept 28-tòl.
#1966092012-12-09 01:37:51 Válasz a #196353. hsz-ra
Szia! A Kozmaszban többször voltam.Egyszerű,aránylag tiszta,közel mindenhez.A tulaj kicsit tud magyarul,edény kevés van,ha főzni is akarsz vigyél.A légkondi benne van az árban.Egylégterú egyébként.Tengerre néző szoba is van.
Még nem tudom hogy idén hová megyünk nyaralni, de tény tavaly Sarti teljesen lenyűgözött bennünket!
Idén Asprovalta, Lefkada került szóba.
Esetleg van valakinek valami tapasztalat ezekkel a helyekkel kapcsolatosan?
Vagy tudtok valamit ajánlani hogy melyik az a hely ami hasonló mint Sarti?
Köszönöm
#1966532012-12-12 19:32:18 Válasz a #196648. hsz-ra
Én idén voltam Sartiban is. Nekem nagyon a szívemhez nőtt ez a kedves kis halászfalu, de hogy mi az ami hasonlít hozzá azt nem tudom. Sarti szerintem egyedi Én Zakynthoson voltam még idén és úgy néz ki, hogy jövő nyáron is oda megyek, de Sartira bármikor szívesen visszatérnék és bátran ajánlom mindenkinek
Talán Parga lehet hasonló, mert az is egy picit elzárt rész olyan egyedi
Lefkada teljesen más mint Sarti. Ott nincs homokos part, legalábbis mi nem találtunk. A hely nagyon szép, a strandok viszont kövesek és gyorsan mélyülnek. Sartihoz leginkább Tolo és Zakynthos hasonlítható. Zakynthoson is tapasztalatom szerint Laganas és Kalamaki közötti partszakasz.