#1966622012-12-13 10:54:29 Válasz a #196659. hsz-ra
Szia Gemike!
Ahogy a reptérről kijön az út a nagy főútra,ott van egy lidl,de a város sétálóutcájában is rengeteg bababolt van,ahol lehet minden jót kapni.
Ha béreltek valami járművet,akkor mindenképp a lidl-t javaslom,az olcsóbb.De jó megint tervezgetni....Ha érdekelnek a jó partok és helyek,keresd meg a 12281-es hozzászólásomat,sok minden van rajta.
Minden fórumozónak és Hellas rajongónak Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok!!!
#1966682012-12-13 13:16:45 Válasz a #196662. hsz-ra
szia csicso
a városon mit értesz ?? tsilivit vagy Zantét ??
Tsiliviben lesz a szállásunk azért kérdeztem.
gondoltam ,hogy bebuszoznánk Zantéba ,ott csak találunk carrefourt-.t.
#1966702012-12-13 15:20:45 Válasz a #196668. hsz-ra
Szia gemike!
A váruson Zantét értettem,van a tengerrel párhuzamosan egy sétálóutca (megismered,mert az elején van egy nagy tér és rengeteg taverna )és ott idén rengteg bababolt volt.A bébiétel árakat nem tudom,én sört ittam és tengeri herkentyükön éltem...De tényleg egyszerűbb ha bementek a lidl-be,vagy akár a ti városotokban is van "nagyobb" supermarket,ott is bevásárolhattok a gyerkőcnek(pár cenntel biztosan drágább,de van minden)
a városon mit értesz ?? tsilivit vagy Zantét ??
Tsiliviben lesz a szállásunk azért kérdeztem.
gondoltam ,hogy bebuszoznánk Zantéba ,ott csak találunk carrefourt-.t.
köszi
gémike
Mindenkinek szép karácsonyt !!!
Szia Gemike!
Mi elsétáltunk Zakynthos városban egy Carrefour mellett, szóval az tuti van.
Nekem csak egy gyors kérdésem lenne mielőtt nekilátnék olvasgatni a topikot. Ismerősöktől akik jártak Zakynthoson azt hallottam, hogy sok strandra nagyon körülményes a lejutás (főleg a rossz minőségű sziklás, földes út miatt), illetve van nagyon sok strand ami meg csak hajóval közelíthető meg. EZ valóban így lenne?
#1966802012-12-15 07:05:33 Válasz a #196663. hsz-ra
Szia csicso
Nos az igazság az, hogy jövő nyáron ismét a Blue Waves-be szeretnénk menni annyira meg voltunk vele elégedve Most már sokmindent tudunk hol keressünk és több napra szeretnénk autót bérelni és körbejárni a szigetet. Remélhetőleg jövőre nem törnek össze minket...
#1966922012-12-15 19:58:27 Válasz a #196685. hsz-ra
Szia Debi!
Ha nekem szólt a kérdés, akkor mi a Holiday Lines utazási irodával voltunk. Velük is a messzemenőkig meg voltunk elégedve. Nagyon kényelmesek a buszok, gyorsak és a sofőrök is hihetetlen közvetlenek voltak. A szervezés és az ott tartozkodásunk is profi módon lett intézve. Az már csak a hab volt a tortán, hogy ez mellett még fantasztikusan éreztük magunkat a szigeten is
#1966962012-12-16 10:29:02 Válasz a #196679. hsz-ra
Szia Magic!
Zakyn felejtheted el a sznorizást, mi is mindenhova vittük a felszerelést de minek...
Egyedül a Cameo sziget pici strandján találtunk említésre méltó életet, de félő, hogy igazán ott se lenne csak nekünk szerencsénk volt, hogy egy hétig a kutya se tudott átmenni mivel a hidat elvitte a vihar. Így láttam mini murénát és egész szép piros rákokat kóvályogni a vízben
Ha autót béreltek azt még el tudom képzelni, hogy a sziget nyugati partján találtok jó sznoris helyet. Nekünk ez sajnos kimaradt, de az tény, hogy a homokos partokon csak homokot, kagylóhélyat és halakat találsz. Abból is keveset. Ha nagy szerencséd van és május-június-júliusban utaztok láthatsz teknőst.
Zakyn sajnos nem találtam sznorizásra alkalmas helyet.