Melyik részre utazol?
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
Hozzászóló Üzenet
# 1096
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196695 Üzenet linkje2012-12-16 10:24:52 

üdv.

Ahogy az lenni szokott, most is nagy dilemmában vagyok, mert nem tudok választani 3 hely közül, ezért kérdem, ti melyiket választanátok és miért.

-Thassos. Tetszik ez a sziget a nyugodt kis öblök és a természet érintetlensége és szépsége miatt. Imádom a természetet, mikor minden szép zöld körülöttem. És állítólag itt jókat lehet sznorizni is.

-Parga. Tetszik maga a város, és a közeli két sziget Paxos és Antipaxos, meg az Acheron folyót is megnézném.

-Zakynthos. A navagio öböl az valami csodálatos lehet és a caretta-caretta teknősöket is megnézném. Meg tetszik az a "kékség" ami itt uralkodik.

# 1097
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196699 Üzenet linkje2012-12-16 13:41:31  Válasz a #196695. hsz-ra Előzmény #196695

Jól látod nagyjából a helyek különbözőségét, de a kép így még nem teljes. Olvass még utána akárhol, de akár itt is, aztán magadnak kell dönteni a habitusodtól függően. Ne bízd a döntést másra! Szerintem nem tudsz rosszul dönteni... icon_cool.gif
# 1098
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196701 Üzenet linkje2012-12-16 15:55:55 

MaciG,hol voltál már,mi tetszett és miért?Hátha ez alapján jobban lehet neked tanácsolni valamit...igy csak azt tudom elmondani,én mit választanék
# 1099
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196715 Üzenet linkje2012-12-17 09:13:31 

Miskolciutas írta:
MaciG,hol voltál már,mi tetszett és miért?Hátha ez alapján jobban lehet neked tanácsolni valamit...igy csak azt tudom elmondani,én mit választanék

Sartin és Lefkadán voltam eddig és mindkettő tetszett. És igen, most a ti véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy ti melyiket választanátok és miért. icon_smile.gif

# 1100
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196724 Üzenet linkje2012-12-17 16:58:20 

Én lehet hogy Thassost választanám,én Sartin voltam de meg nézném Lefkadát is,viszont most hogy nézegettük az uti célt nekem Parga nem igazán tetszett,Zakynthosz pedig csak azért nem mert túl zajosnak tűnik.Mi most Kefalóniáról átmegyünk hajóval Zakynthosra és akkor azt is meg tudom nézni.Sajnos még nem sok helyen voltam de ha a természetet nézem én Thassost választanám.
# 1101
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196730 Üzenet linkje2012-12-17 21:19:38 

MaciG!

Hát,ha arra vagy kiváncsi...Sarti és Lefkada után én Pargat ajánlanám.Thassost nem láttam,de élménynek hasonlónak képzelem,mint Lefkada,Zakynthost pedig én nem szerettem meg./A Navagionál nem tudtunk kikötni,mert nagy volt a hullám,a teknősök pedig nem akkor keltek ki,amikor mi voltunk,de nem ez volt a fő bajom/
Parga azért is lenne neked való,mert egy helyen rengeteg élményt nyújt-többek között a sznori is...
maga a város is szuper,a 3 helybeli strand-mind másféle-2 közeli nagy strand,több közeli hajókirándulási lehetőség,és persze az Acheron 2 széle is...
és helyben a hegyek,ahová szintén lehet kirándulni...mindez megoldható kocsikölcsönzés nélkül is.
Thasszoszon szerintem kocsi mindenképpen kéne,hogy a magányos kis öblöket elérjétek...
nézz be a Parga topikba,én 2009 augusztusban irtam le a tapasztalataimat,de van olyan fórumtársunk,akivel azóta vagyok nagyon jóban,mióta rábeszéltem egy Pargai útra,és azóta nem tud elég hálás lenni érte,hogy hagyta magát...nézegesd meg a Pargai fotóalbumokat-esetleg az enyémet is lehet,de van itt még szebb is jobb is-
összefoglalva:szerintem Pargan több élményhez jutsz,mint a másik két helyen,de ez az én véleményem,irhat más is...

# 1102
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196732 Üzenet linkje2012-12-17 21:45:48 

Szia MaciG!

Én is Pargat ajánlanám, ha választani kell. Változatos strandok, kirándulási lehetőségek, egy kis éjszakai élet, mindez csodás környezetben. A városnak van egy varázslatos bája, ami magával ragadja az embert! Nagyon hangulatos! Thassoson még nem jártam, Zakynthos pedig nem igazán tetszett.

# 1103
Birsalma
Aktív fórumos
Aktív fórumos
149 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196752 Üzenet linkje2012-12-18 09:25:59 

Sziasztok! Mi tavaly Sartin voltunk, de idén Asprovalta, Lefkada és Tolo közül kerül ki a nyertes. Tolo-hoz húz a szívünk, de meglátjuk, hogy melyik a kedvezőbb és honnan milyen kirándulások vannak.
Ti melyiket ajánlanátok?

# 1104
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196756 Üzenet linkje2012-12-18 11:35:18 

Köszönöm a segítséget, most már maradt Parga vagy Thassos, de ha Pargánal is lehet jókat sznorizni akkor az lesz a befutó (Thassos főként ez miatt vonz).

birsalma: Ez a 3 közül én egyértelműen Lefkakdát választanám. Az a kékség ami ott uralkodik egyszerűen felülmúlhatatlan és kirándulási lehetőség is bőven akad még akkor is ha 2 hétre mentek. icon_smile.gif Szóval ha természeti szépségek (tenger, hegyek,stb.) akkor Lefkada, de ha inkább a történelmi látnivalók érdekelnek akkor Tolo.

# 1105
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196773 Üzenet linkje2012-12-18 18:49:57 

ahogy MaciG mondja,Toloba azok mennek,akik az Athen,Mükéné,korinthosz,Epidaurosz emlékekre kiváncsiak,szó se róla,megéri mindegyik ,hogy végigjárjuk.Ha a tenger érdekel,akkor Lefkada a nyerő
# 1106
AGICA2
Törzstag
Törzstag
674 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196798 Üzenet linkje2012-12-19 19:56:21  Válasz a #196695. hsz-ra Előzmény #196695

Hasonló az én helyzetem is.
Csak a körülmények mások,és az igényeink:)
Ami listás:
-Lefkada
-Thassos
- Parga
-Neos Marmaras

Igény: 3 kiskamasz lánnyal megyek, meg a Párommal.
Az egyiknek élővilág kell, a másiknak széles tenger, a harmadiknak éjszakai shoppingolás.

Nekem??? Kék tenger és Ouzo...

Segítsetek, véleményeket kérek, mert januárban foglalnék icon_biggrin.gif

# 1107
Hidalgo
Törzstag
Törzstag
570 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196807 Üzenet linkje2012-12-20 10:25:40  Válasz a #196798. hsz-ra Előzmény #196798

Szia Ágica,

én Lefkadán jártam, Thassosra most készülünk, a másik 2 nálunk fel sem merül ... Csak a sziget! icon_biggrin.gif

Ha a kiskamaszok 12 felettiek, akkor szerintem már élveznék Lefkadát, bírnák a strapát a nyugati parti (tényleg Nr. 1.) strandokhoz. Megéri icon_smile.gif
Széles tenger és élővilág van, igaz nem egyszerre, de a sziget két oldalán.
Én ugyan nem próbáltam sznorklizni Nidritől délre, de Meganisin és attól délre tapasztalatból mondom, hogy érdemes icon_biggrin.gif
Az éjszakai shoppingolás az kérdés, bevallom azt mi nem kerestük.
De esti forgatag sok kis bolttal és tavernával az van Nidriben,
a sötétben a kivilágított hajók a kikötőben igazán látványosak, a tavernasor ott indul mellette.

Így utólag van pár pozitív élményünk Nidriről, még ha egyik sem strandhoz kötődik icon_smile.gif

# 1108
AGICA2
Törzstag
Törzstag
674 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196814 Üzenet linkje2012-12-20 16:00:17  Válasz a #196807. hsz-ra Előzmény #196807

szia Hidalgo, köszönöm az infokat, a lányok 10-12 évesek:)
Még mindig kissé határozatlan vagyok...
Valahogy sosem az lesz a vége, mint amit tervezek....
Már nem akarok sokat gondolkodni, mert tavaly is megjártam, nem maradt ott hely, ahová szerettem volna icon_sad.gif

# 1109
Hidalgo
Törzstag
Törzstag
570 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196815 Üzenet linkje2012-12-20 16:17:30  Válasz a #196814. hsz-ra Előzmény #196814

Ágica,

ha kicsik a lányok és az a szempont, hogy nagy, szép, széles és lassan mélyülő homokos part legyen a közelben, ahová bármikor lesétáltok, akkor Thassos, Skala Potamia. Szerintem.

# 1110
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196830 Üzenet linkje2012-12-21 19:37:32 

ÁGICA,szerintem 10-12 éves lányoknak még nem Lefkada az igazi...ők még nem biztos,hogy értékelnék.Javaslom neked a you tubet.Ird be a keresőbe az üdülőfaluk nevét-Skala Potamia,Neos Marmaras,Parga és Nidri- tudom,hogy vannak fenn videók ezekről.Saját szemeddel megnézed,jobban tudsz dönteni.Valahogy én úgy gondolom,hogy 3 ilyen korú gyerekkel azért helyben fogtok leginkább fürdeni-mármint az üdülőfaluban-igy ezt a legfontosabb látni.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
<   1 2 3 ... 73 74 75 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu