Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 6001
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196853 Üzenet linkje2012-12-22 20:16:14  Válasz a #196827. hsz-ra

Szia moncsa!

Én nem találtam meg a Villa Palmerast, pedig kerestem icon_smile.gif Először mi is oda szerettünk volna menni, de ott már nem volt hely, így kerültünk a Blue Waves-be, de egyáltalán nem bántuk meg, így jövőre ismét ez a terv. Mi, ahogy gondolom Ti is kaptunk egy 10 %-os bónuszt, így ezt is fel tudjuk használni, az igaz, hogy az előfoglalásnál csak 5 %-ot, de ahhoz hozzájön a 10 és akkor az már 15 % icon_smile.gif
Nekünk is annyira tetszett és annyi midnen kimaradt még, hogy szakítva a hagyományokkal, hogy minden évben máshova megyünk, most ismét visszatérünk Zakynthosra. Neked is nagyon boldog ünnepeket icon_smile.gif

# 6002
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196854 Üzenet linkje2012-12-22 20:17:51  Válasz a #196846. hsz-ra Előzmény #196846

Szia Debi icon_smile.gif

Jaj de drága vagy, köszönöm szépen icon_smile.gif
Remélem én is, hogy midnenkinek sikerül összehoznia a jövő évi nyaralást, majd drukkolok icon_smile.gif

# 6003
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196857 Üzenet linkje2012-12-23 09:14:49 

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a kedves szavakat! icon_smile.gif

És még egyszer kellemes ünnepeket minden kedves fórumozónak! icon_smile.gif

Anikó

# 6004
Szaboreka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
118 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196869 Üzenet linkje2012-12-24 14:09:09  Válasz a #196844. hsz-ra Előzmény #196844

Kedves Mickay!

Senki ne tántorítson el Agios Sostistól!
A Sostisi part nem a legjobb, de ha kijössz az Ibéria apartmanból és balra fordulsz lejutsz egészen a kikötőig, és attól balra ugyanolyan a part mint Laganasban: homokos és elég széles. A víz gyönyörű tiszta, meleg, és sokáig be lehet sétálni. Az Ibéria pedig a legjobb apartman. Már 2x voltunk itt. Laganas nyüzsije egyáltalán nem hiányzik. Kényelmes(kb. 30 perc sétával) pont az Ibéria meletti kis utcából lehet átjutni. Nem vészes!

Kellemes Ünnepeket minden fórum tagnak!

# 6005
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
DOROYLA
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196871 Üzenet linkje2012-12-24 14:57:39 

KEDVES ZANTE FANOK!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
MINDENKINEK NAGYON VIDAM UNNEPEKET ES JOVORE IS LATOGASSATOK MEG MINKET MINEL TOBBEN:)

KARACSONYI KEDVENC DALOK

-KOSTAS MARTAKIS OS TA CHRISTOUGENNA
-DESPINA VANDI CHRISTOUGENNA (EZ OROK KLASSZIKUS MAR NALUNK)
-SAKIS ROUVAS CHRONIA POLLA

[/youtube]

# 6006
Mickay
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196880 Üzenet linkje2012-12-24 19:35:32 

Szia szaboreka!

Nagyon szépen köszönöm a nyugtató szavakat! icon_smile.gif Biztos vagyok benne,hogy jól fogjuk érezni magunkat Agios Sostis-on is bármilyen legyen is a partja,hisz nem véletlenül megy annyi nyaraló oda! icon_smile.gif Sok albumot végig néztünk már ami tetszett is nagyon,csak azért jó tudni a negatívumokat is! icon_smile.gif
Az Ibéria nekünk nagyon bejött mint szállás legalábbis így képen! Az útba igazítást pedig nagyon köszönöm! icon_smile.gif

Kellemes ünnepeket mindenkinek! icon_smile.gif

Üdv. Mickay

# 6007
Kabuci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
94 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196882 Üzenet linkje2012-12-25 09:56:16  Válasz a #196767. hsz-ra Előzmény #196767

Kedves csicso!

Minket érdekelne ez az utazási irodán kívüli téma. Szállásfoglalás előre, vagy a helyszínen találomra? stb. Megtisztelnél, ha írnál pár sort, hogy is volt. Mi tavaly voltunk Vassilikos, Celia hotel, imárduk a szigetet, szeretnénk még visszamenni, de most saját kocsival, ráérünk lecsorogni,így többet látunk, nyugdíjasok vagyunk.
ngyattila@gmail.com
Üdv: Attila

# 6008
Hidalgo
Törzstag
Törzstag
570 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196888 Üzenet linkje2012-12-26 11:59:02  Válasz a #196882. hsz-ra Előzmény #196882

Szia,

bár nem engem kérdeztél, de idén mi is privát szervezésben voltunk Zakyn.
Mi Alykanasban szálltunk meg (medencés, szép, tiszta, 700m-re a tengertől, reggelivel) 23EUR/éj/2ágyas szoba (június végén), jó előre foglaltuk a booking.com-on.

Nem ott a legszebb a part, de nekünk tetszett. Szerintem Tsilivinél és Argassinál szebb, Xigia 3km - ami tán Navagio után a második legszebb fehérkavicsos part a szigeten, Markysgialos tán 8km, és utána jön Agios Nikolaos (hajóval Kék barlangok) majd Skinari. Alykes sétatávolság, de nekünk Alykanas jobban tetszett.

Sehol a világon nem láttunk még ennyi angol nyugdíjas turistát, pláne ennyi tetkósat icon_lol.gif Itt csend és nyugi van a parton (mi ezt élveztük), bár a nyugalom miatt jönnek kisgyermekes családok, de a tizen-huszonévesek csak kevesen (ezért is csendes, nincs buli a parton!), ők inkább Laganas környékét, Tsilivit, vagy Argassit választják.
Persze szerintem! Ja és a part fölötti utcán persze vannak itt is tavernák, bárok és kisboltok. Lépten-nyomon lovaskocsik kínálnak fuvart a turistáknak, nagyon szerettük icon_smile.gif

Jó tervezgetést icon_smile.gif

# 6009
Hidalgo
Törzstag
Törzstag
570 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196889 Üzenet linkje2012-12-26 12:11:20 

Markysgialos = Makrysgialos
# 6010
Kferi11
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196891 Üzenet linkje2012-12-26 21:41:18 

Üdv Minden Zante Fórumosnak!
Aigos Sostis-ról véleményezve teljesen eggyetértek Szaboreka-val.Mi jól éreztük ott magunkat,Örök élmény lett.
B.U.É.K.Mindenkinek!

# 6011
DOROYLA
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196907 Üzenet linkje2012-12-28 13:54:21 

XRONIA POLLA Zakynthos Imadok! remeljuk jovore is meglatogattok es csodas elmenyekkel fodtok tavozni a szigetrol icon_smile.gif[/img]
# 6012
DOROYLA
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196926 Üzenet linkje2012-12-29 12:31:49 

http://www.youtube.com/watch?v=Sm6BnTse9Nk

Kedves Zante Kedvelok!

egy kis gorog karacsonyi hangulat igy Decemberben!

szep napot

# 6013
Csicso01
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196927 Üzenet linkje2012-12-29 16:50:09  Válasz a #196882. hsz-ra Előzmény #196882

Szia Attila!
Írtam a gmail-es címedre,megkaptad?

# 6014
Vivien64
Aktív fórumos
Aktív fórumos
136 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196933 Üzenet linkje2012-12-29 22:55:15  Válasz a #196758. hsz-ra Előzmény #196758

Szia Sancho és Mickey!

Az én véleményem az,hogy Agios Sostis egy nagyon romantikus hely,nem bántuk meg hogy oda mentünk,nagyon szép ,főleg,hogy közel van a teknősbéka sziget,nyugodt kis hely,azoknak a turistáknak való akik nem szeretik a túlzott nyüzsit,azért itt is van élet de Laganashoz képest nagyon lightos..van sok taverna,stb...ami nem tetszett az.az,hogy nagyon szemetes a partszakasza és nincsen megfelelően kiépített partszél része,ez nagyon rossz volt,sok szemetet és hordalékot dobnak ki a hullámok a partra,amit ugye bár el kellene takarítani...ha lenne gazdája...ám de bár ahol fizetősek a napágyak ott patika tisztaság van,gondozva van a partszakasz...egy magyar nő a tulaj csak kint él, beszéltem is vele,volt amikor csak du. mentünk le a partra és sóher volt,elkérte az egész-napos díjat a napágyra ami ha jól emlékszem 5 euro volt/fő és ugye 3-an voltunk a kislányommal,ez meglepő volt számomra icon_confused.gif no meg a csipkedő halak ugye,húú hát az meg aztán kellemetlen volt de meglehet szokni(én nem tudtam megjegyzem) észre vettem,hogy nem mindíg csipkedtek, sztem az időjárás is közbeszólhatott..no mindegy de megtanultam állandóan mozogni a vízben az biztos icon_wink.gif az átjárás Laganasbana Disci szigetnél volt,nekünk kb..fél óra volt gyalogosan a kitaposott szerpentin mentén de kényelmesen icon_smile.gif jó volt,szép volt,nem tudom mikor tudok majd újra ide visszajönni de még ellátogatok egyszer ide az biztos icon_smile.gif rengeteg sok szép hely található itt, az ember nem is gondolná...Csicsoval is találkoztunk tök jó volt icon_razz.gif Mickey ha bármiben tudunk segíteni csak szóljál... icon_biggrin.gif

# 6015
Vivien64
Aktív fórumos
Aktív fórumos
136 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196934 Üzenet linkje2012-12-29 23:06:38 

Minden kedves fórumtársamnak nagyon Boldog Újesztendőt kívánok és utazzatok sokat,szép helyekre,hogy tudjátok elénk tárni a világot!!!
Puszi mindenkinek! icon_biggrin.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 400 401 402 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu