#1968532012-12-22 20:16:14 Válasz a #196827. hsz-ra
Szia moncsa!
Én nem találtam meg a Villa Palmerast, pedig kerestem Először mi is oda szerettünk volna menni, de ott már nem volt hely, így kerültünk a Blue Waves-be, de egyáltalán nem bántuk meg, így jövőre ismét ez a terv. Mi, ahogy gondolom Ti is kaptunk egy 10 %-os bónuszt, így ezt is fel tudjuk használni, az igaz, hogy az előfoglalásnál csak 5 %-ot, de ahhoz hozzájön a 10 és akkor az már 15 %
Nekünk is annyira tetszett és annyi midnen kimaradt még, hogy szakítva a hagyományokkal, hogy minden évben máshova megyünk, most ismét visszatérünk Zakynthosra. Neked is nagyon boldog ünnepeket
#1968692012-12-24 14:09:09 Válasz a #196844. hsz-ra
Kedves Mickay!
Senki ne tántorítson el Agios Sostistól!
A Sostisi part nem a legjobb, de ha kijössz az Ibéria apartmanból és balra fordulsz lejutsz egészen a kikötőig, és attól balra ugyanolyan a part mint Laganasban: homokos és elég széles. A víz gyönyörű tiszta, meleg, és sokáig be lehet sétálni. Az Ibéria pedig a legjobb apartman. Már 2x voltunk itt. Laganas nyüzsije egyáltalán nem hiányzik. Kényelmes(kb. 30 perc sétával) pont az Ibéria meletti kis utcából lehet átjutni. Nem vészes!
Nagyon szépen köszönöm a nyugtató szavakat! Biztos vagyok benne,hogy jól fogjuk érezni magunkat Agios Sostis-on is bármilyen legyen is a partja,hisz nem véletlenül megy annyi nyaraló oda! Sok albumot végig néztünk már ami tetszett is nagyon,csak azért jó tudni a negatívumokat is!
Az Ibéria nekünk nagyon bejött mint szállás legalábbis így képen! Az útba igazítást pedig nagyon köszönöm!
#1968822012-12-25 09:56:16 Válasz a #196767. hsz-ra
Kedves csicso!
Minket érdekelne ez az utazási irodán kívüli téma. Szállásfoglalás előre, vagy a helyszínen találomra? stb. Megtisztelnél, ha írnál pár sort, hogy is volt. Mi tavaly voltunk Vassilikos, Celia hotel, imárduk a szigetet, szeretnénk még visszamenni, de most saját kocsival, ráérünk lecsorogni,így többet látunk, nyugdíjasok vagyunk.
ngyattila@gmail.com
Üdv: Attila
#1968882012-12-26 11:59:02 Válasz a #196882. hsz-ra
Szia,
bár nem engem kérdeztél, de idén mi is privát szervezésben voltunk Zakyn.
Mi Alykanasban szálltunk meg (medencés, szép, tiszta, 700m-re a tengertől, reggelivel) 23EUR/éj/2ágyas szoba (június végén), jó előre foglaltuk a booking.com-on.
Nem ott a legszebb a part, de nekünk tetszett. Szerintem Tsilivinél és Argassinál szebb, Xigia 3km - ami tán Navagio után a második legszebb fehérkavicsos part a szigeten, Markysgialos tán 8km, és utána jön Agios Nikolaos (hajóval Kék barlangok) majd Skinari. Alykes sétatávolság, de nekünk Alykanas jobban tetszett.
Sehol a világon nem láttunk még ennyi angol nyugdíjas turistát, pláne ennyi tetkósat Itt csend és nyugi van a parton (mi ezt élveztük), bár a nyugalom miatt jönnek kisgyermekes családok, de a tizen-huszonévesek csak kevesen (ezért is csendes, nincs buli a parton!), ők inkább Laganas környékét, Tsilivit, vagy Argassit választják.
Persze szerintem! Ja és a part fölötti utcán persze vannak itt is tavernák, bárok és kisboltok. Lépten-nyomon lovaskocsik kínálnak fuvart a turistáknak, nagyon szerettük
Üdv Minden Zante Fórumosnak!
Aigos Sostis-ról véleményezve teljesen eggyetértek Szaboreka-val.Mi jól éreztük ott magunkat,Örök élmény lett.
B.U.É.K.Mindenkinek!
#1969332012-12-29 22:55:15 Válasz a #196758. hsz-ra
Szia Sancho és Mickey!
Az én véleményem az,hogy Agios Sostis egy nagyon romantikus hely,nem bántuk meg hogy oda mentünk,nagyon szép ,főleg,hogy közel van a teknősbéka sziget,nyugodt kis hely,azoknak a turistáknak való akik nem szeretik a túlzott nyüzsit,azért itt is van élet de Laganashoz képest nagyon lightos..van sok taverna,stb...ami nem tetszett az.az,hogy nagyon szemetes a partszakasza és nincsen megfelelően kiépített partszél része,ez nagyon rossz volt,sok szemetet és hordalékot dobnak ki a hullámok a partra,amit ugye bár el kellene takarítani...ha lenne gazdája...ám de bár ahol fizetősek a napágyak ott patika tisztaság van,gondozva van a partszakasz...egy magyar nő a tulaj csak kint él, beszéltem is vele,volt amikor csak du. mentünk le a partra és sóher volt,elkérte az egész-napos díjat a napágyra ami ha jól emlékszem 5 euro volt/fő és ugye 3-an voltunk a kislányommal,ez meglepő volt számomra no meg a csipkedő halak ugye,húú hát az meg aztán kellemetlen volt de meglehet szokni(én nem tudtam megjegyzem) észre vettem,hogy nem mindíg csipkedtek, sztem az időjárás is közbeszólhatott..no mindegy de megtanultam állandóan mozogni a vízben az biztos az átjárás Laganasbana Disci szigetnél volt,nekünk kb..fél óra volt gyalogosan a kitaposott szerpentin mentén de kényelmesen jó volt,szép volt,nem tudom mikor tudok majd újra ide visszajönni de még ellátogatok egyszer ide az biztos rengeteg sok szép hely található itt, az ember nem is gondolná...Csicsoval is találkoztunk tök jó volt Mickey ha bármiben tudunk segíteni csak szóljál...
Minden kedves fórumtársamnak nagyon Boldog Újesztendőt kívánok és utazzatok sokat,szép helyekre,hogy tudjátok elénk tárni a világot!!!
Puszi mindenkinek!