#1971922013-01-06 14:01:33 Válasz a #197191. hsz-ra
Jó, hogy van még valaki aki mellettük teszi le a voksot. Én anno Horvátországban is voltam velük, egymás után többször is visszamentünk, annyira megérte a szállás, és a félpanzió.
Jó lenne tényleg, ha még bővülne a görögországi kinálatuk, talán majd jövőre.
Ha kiválasztunk egy úticélt, az a legelső nálunk is, hogy utánanézek, milyen a hely, megvan-e ott minden amire szükségünk van, és csak azután foglalok, igy nem érhet meglepetés.
Igaz,hogy én csak akkor választanám az Aelost-ha a part szakad,de mi az,hogy "mindezt ingyen,nem +3500-ért?Úgy olvastam a katalógusukban,hogy pl. Miskolcról 3500 vidéki felszállás felár van...
Más:félreértések elkerülése végett,nem szapulni szándékoztam a Grandot,hanem éppen azon füstölgök,hogy érthetetlen,miért nem találtak szállást Pargan,ezzel is szaporitva az oda utaztató irodák valóban csekély számát!!!Eddigi ismeretem az volt erről az irodáról-ill.a tulajról,hogy -hogy ha valamit igazán akar...
#1971982013-01-06 15:02:44 Válasz a #197197. hsz-ra
Mi pedig nem is gondoltuk, hogy szapultál bárkit is, csupán a negativumra hoztunk fel egy-két pozitivumot is az irodáról.
Azt én is irtam, hogy valóban bővithenék a görög úticéljaikat, lenne hová bőven, nem tudom miért nem teszik, pedig utasaik tuti lennének.
Örülök,hogy nem értettetek félre,sajnos mostanában elő-előfordul ilyesmi.
Annál is inkább bővithetnének,mert az utazóközönségük azért leginkább a "dunáninneni" régiókból kerül ki,és ugye a görög-kórság olyan,hogy előbb utóbb már végigjárjuk a prospektusukban fellelhető helyeket,kinek mi tetszik belőle.Nekem legalábbis több ismerősöm van igy,szerencsére.
Mondjuk nem vagyunk egyformák...
#1972022013-01-06 15:17:18 Válasz a #197200. hsz-ra
Valóban, én is ilyen" Dunán inneni"vagyok. Én is a legtöbbször velük utaztam, elsősorban azért, mert nem mindegy, hogy itt vidéken is fel lehet szállni.
Valamint az Ibusszal, mondjuk náluk csak a szállást intéztük, de ott sem volt semmi probléma.
#1972122013-01-06 19:28:14 Válasz a #197197. hsz-ra
Tatabányán ingyen lehet felszállni az Aeolus és Grandos buszokra,sajnos a Grand-tól ami érdekelt már végig buszoztuk velük(tényleg jöhetnének új célpontokkal )Aeolus-al voltunk már 3X is soha semmi extra gond nem volt,pedig ebből 2X kombinált utazás volt amiben még több a macera.A szállás mindenhol nagyon jó volt,jó hát a buszon volt amikor csak 6 magyar volt ,de ez engem nem nagyon zavar
A Grand Tourst nekem is meg kell védenem:) Kétszer utaztam velük eddig minden okés volt..
Pargat majd én is szeretném megnézni.. Egyik ismerősöm kétszer járt már ott csupa jót mondott róla... De egyben azt is hallottam róla, hogy drága is:(((
Nekem sem gond a pesti felszállás, én is pesten lakom:)) Már)
#1972172013-01-06 19:46:55 Válasz a #197215. hsz-ra
Érdekes ez a drága dolog,Kefalóniára is ezt mondták mindenhol,és mégis megtaláltuk a mi pénztárcánknak való éttermet.Ja és a gyros mindenhol kb. 2 € szóval nagy baj nem lehet
Akkor jó, ha nem drágább Parga mint más hely Görögországban.. Kefalóniáról nem hallottam, hogy drága lenne.. Tavaly legalábbis ezt nem vettük észre.. Még egy valami tetszett a szigetben, hogy nem volt tele bulizni vágyó angol tinikkel.. Alig láttunk ilyet.. Tök nyugodt kis sziget legalábbis az a része ahol mi voltunk:))
De most Santorinire gyúrunk.. Jövőre jó lenne oda eljutni:))
#1972662013-01-07 21:46:19 Válasz a #197060. hsz-ra
Jó tudni, hogy így is lehet foglalni. Az idén mi is Pargara készülünk. Ez lesz a 4. évünk az Apollon Travellel (Sarti-Tolo-Sarti).
December 31én küldtem e-mailt az irodának, hogy szeptember utolsó két hetében utaznánk. Gondoltam, időben vagyok, s január 2-án még biztosan lesz hely. Hát tévedtem! 3-án írtak vissza, hogy már csak a két utolsó hétre, szeptember 30-tól van szabad helyük. Mivel már legalább 2 hónapja nézegetem a pargai képeket, olvasgatom a fórumot, a beszámolókat, annyira megtetszett a hely, hogy bevállaltuk a az októbert. Az Accuweather tavalyi pargai táblázata alapján elég jó idő volt. Bízunk benne, hogy az idén se lesz hidegebb. Az irodával mi is elégedettek vagyunk, a buszok, a szállás is megfelelő, az árai pedig -- szerintem versenyképesek -- különösen az elő- és utószezonban.
Tizen éve Apollon Travel, sosem volt semmi gond. 2x3x Dias Zeusz....Last Minute volt, jó áron, a legszarabb buszokkal, a legócskább szállásokon, de legább ott voltunk.
Idén először Anett tours.
Érdekelnének a tapasztalatok.....
Agica2. Nem voltam az Anett toursal de ha valamikor tartosan Nei Poriba készülnék valószínűleg velük mennék. Csábító a 12/9 és a korrekt áraik. Érdemes elolvasnod elejétől a végéig az oldaluk vendégkönyvét. Én 90%-át átolvastam és azokból levonva korrekt iroda lehet. A tulajok Platamonasba laknak és ők viszik a fakultatívokat is. Szerintem nem választottál rosszul.Én Apollontol megyek Toloba.
#1973532013-01-09 20:38:58 Válasz a #197348. hsz-ra
Tudom, abba a házba foglaltam:)))
Igen, végigolvastam, sokat számított a döntésemben. És igen, tök jó árat kaptunk 5 főre, 12 napra. Én is úgy vélem, jó döntés lesz.