Ebből is látszik romlik a helyzet. Minél olcsobban és minél később. Én is tegnap voltam közvetítő irodától. Én meg féltem a főszezon kellős közepén nem lesz hely. Szerencsére nem így lett.....
A Régi Blue Cafe az Új Kalóztanya.
Igen tavaly zárva volt egész szezon alatt.Elötte jól ment még 2008 ban is nagyon jó kávézó volt.Csak problémák voltak a bérlőkkel és a fizetőképességükkel
VISZONT!
16. -átol reklámozni fogják ami kifér a csövön!
Ki lett pofozva rendesen és jó pár újítás is várja az embereket. Wifi,éterem,koktélbár,magyar tv,szállás,félpanzió.Van olyan szállás aminek az ára teljes egészében lefogyasztható!
úgy néz ki hogy idén ismét Sarti és ismét Apostolos apartman!!!!!
Valaki indul ebbe az irányba?
Tavaly nagyon jó kis csapat jött össze az Apostolosba - mindenkinek csak ajánlani tudom, mert míg a többi apartmanba légkondi nélkül nem bírják ki, addig az apostolosba - mivel a szuterén szinten van - nagyon jó és kellemes a levegő!
Örülök hogy tavaly ott laktunk, remélem idén is ugyanolyan szép és jó lesz minden!
Sziasztok!
Mi tavaly voltunk először Sartin, az Ilias apartmanban 2 gyerekkel. Idén is szeretnénk menni, de most egy másik apartmanba. Néztük a salatas, anna, stamatis és klio apartmanokat is. Valaki járt már valamelyikben? A salatas a tengerre néz?
Mi is készülünk idén Sartiba és elég sokat nézegettem az apartmanokat. Amiket felsoroltál még nem voltunk közülük egyikben sem, de a 4 szállás közül a klio a legújabb és véleményem szerint a legszebb is. Persz ez a legdrágább is. Mi a Spanos apartmanba vagy a Dimisbe fogunk menni. Árkategóriában a kliohoz hasolóak.
Nagyon kérek mindenkit hülyeségeket ne tegyen föl,gond nélkül foglaltam Sartira az Apollonnál.Abban az apartmanba és akkor amikor menni akartam.Ne kelts pánikot légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#1974762013-01-12 14:32:47 Válasz a #197419. hsz-ra
Szia!
Mi szeptember 7-től megyünk Sartira az Apollonnal,immár másodszor. Nagyon izgulunk,mivel suterin részben még nem voltunk. Milyen a felszereltsége??Mennyire zajos??További szép napot! Tecus
#1974792013-01-12 14:55:30 Válasz a #197478. hsz-ra
Szia lililuca!
Mi szeptember 7-től az Apostolosba megyünk! Tavaly a Stelitsában voltunk,csendes helyen... Nagyon megszerettük a kis halászfalut,csodás a táj,a tenger meleg.Az ott élő emberek nagyon kedvesek,előnye,hogy sokan tudnak magyarul,hallasz magyar hangokat.Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ha egyszer elmész,tuti,hogy visszatérsz! Üdv: Tecus
Ki melyik utazási irodával utazik? Mi tavaly az Apollon szervezésében de egyénileg utaztunk, meg voltunk velük elégedve. Érdekelne, hogy még milyen utazási irodák vannak, akik esetleg olyan apartmanba is el tudnak szállásolni, ahova az Apollon nem.