magával a kempinggel nagyon elégedettek voltunk eddig egyedül a meder nem tetszik nekünk mert hirtelen mélyül,emiatt inkább átjártunk poriba kocsival fürödni,sajnos tavaly ez nem jött össze mármint a kocsi és nem tudtunk átjárni
Köszönöm a segítségeket.
Nekünk bonyolult lesz az utazásunk.
06.16-18-ig két napot Olympic Beach-en leszünk a Lazaros Apartmanban, majd 06.18-25-ig a Dora apartmanban foglaltunk le szállást.
Ami miatt szükségünk van a kempingre az az, hogy barátaink jönnének velünk velünk egy kisebb méretű kutyussal. Ők nem akarnak nagyon előre foglalni, majd ahogy esik, úgy puffan alapon jönnének. Azért én elkezdtem nézni a lehetőségeket a számukra.
2009 óta nem voltunk Görögországban, így már nagyon várom a nyaralást. Sajnos több időt nem tudunk ott tölteni, mert a ballagás és a beiratkozás közti időszakból erre futja.
További segítséget kérnék. Tud valaki Nei Pori közelében hajós kirándulási lehetőséget? Lehetőleg nem fakultatív programos. Olyasmire lenne szükségem, mint Sartin a kalózhajózás. Kis hajóval, nem szorongva, szép helyeket bejárva.
Köszi
át kell sétálni platamonba,ott is van kalozhajos kirándulás több uticéllal és mélytengeri fürdéssel,a programok idöpontok és az árak magyarul is kint vannak
Kedves "szellem" azt lehet e tudni hogy melyik apartmanban fogsz kisérteni Nei Poriban? Csak azért érdeklődőm mert mi a Papa John apartmanban leszünk Július végétől és ahogy látom te hamarabb mész.Erről az apartmanról nem sok hozzászólást találtam a fórumokban,de gondolom hamarosan beindul az élet mindenhol.
Én az idén Toloba leszek július 29-től augusztus 7-ig Majd szeptember 2-től 18-ig. Terveimbe szerepel 1 nap átutazás Nei Poriba is. De csak látogatás......