emermope, en is a grand tours-rol hallottam nagyon jokat, nekunk azert nem opcio, mert 3 gyerekkel nem engednek be sehova.
Tavaly mi is az Iliaszban voltunk, most a Salatasban foglaltunk le egy apartmant. Ahogy neztuk a neten nem teljesen a tengerparti ut mellett van, egy haz valasztja el tole. Nem tudom emlekszel-e a George Hotelre, elvileg utana van a tenger fele menet.
#1975102013-01-13 13:11:02 Válasz a #197485. hsz-ra
Én a barátaimmal évek óta a Grand Tours-szal buszozok Sartiba. Profi, megbízható buszaik vannak jófej sofőrökkel. A Hotel Phyllis és George ahová szoktunk menni, mindkettő szép szállás, az előbbi a beach résznél van az utóbbi már közelebb a központhoz, de mind a kettő jó hely!
Köszönöm szépen az infót, már meg is néztem, nagyon szimpatikus a blue sarti. Fel is hívom őket holnap. De azért az apollon-t is felhívom a stamatis-ról. Összehasonlítjuk őket. Remélem még van hely június végére.
Mi a barátainkkal megyünk, nálunk 2, náluk 3 gyerek van. Hogy érted azt, hogy nem engednek be 3 gyerekkel? Én meg gondoltam mivel a 3. gyerek 1 éves és utazóágyban alszik, simán megoldható egy 4 személyesben. Na akkor erre ki is térek majd holnap ha hívom őket. Köszi!
Én is néztem a salatast, az is jó helyen van, mi is az ilias-ban voltunk tavaly, az is jó volt, csak a nap sütött mindig déltől a teraszra, nem lehetett ott megmaradni, míg le nem ment:) Én még a stamatis-t néztem.
emermope, az utazasi irodaban, ahol lefoglaltuk az utat azt mondtak, hogy a Grand toursnak vannak a legjobb buszaik, es nagyon jok a szallasaik, de nincs olyan szallasuk, ahova 3 gyerekkel mehetnenk. Tavaly meg a mi legkisebbunk is elfert volna egy utazoagyban, nem volt meg 3 eves, megsem engedtek mar akkor sem. Viszont azt tudom, hogy van olyan szallasuk (pl Paralian, a baratnomek oda jarnak evek ota 2 gyerekkel), ahova siman beferne egy potagy, vagy akar ketto is, megsem engedi a Grand tours. Kivancsi vagyok mit mondanak majd Neked, ird majd meg legyszi!
Az Iliasz nekunk azert volt jo, mert volt egy belso teraszunk is, ami egesz nap arnyekekos volt.
Evycs, nem tudod, hogy a Salatas tenyleg a George mellett van-e? Ha igen, irnal rola valamit?
Mi voltunk tavaly az Apostolos apartmanba, szuterén szinten.
Mi nagyon rettegtünk tavaly tőle - hiszen nyersfordításban - pince, alaksor, de nyugodj meg a világ legjobb helye! a lényege az hogy míg a többiek kb. 5-6 lépcsőt mennek FEL a földszintre, addig TE 5-6 LÉPCSŐT MÉSZ LEFELÉ! úgy képzeld el mintha magasföldszintes házba a postaládákhoz mennél - oda is lefelé kell menni!
Mi általában reggel 8 -9 felé eljöttünk a szállásról és csak késő délután egy kis kajáért mentünk vissza, majd éjszaka aludni.
Szerintem szuper a hely! végig árnyékos, csendes, nyugodt - 6 lakás van a szuterén szinten - üvegajtó és rolós ajtó a bejárat, van benne egy franciaágy, tévé, rezsó, mosogató, kis hűtő fagyasztórésszel - de az fainul fagyaszt! 2 személyre kés, villa, tányér - lapos és mély, bögre, pohár és edény!
Minden közel van - egy saroknyira voltunk a tengertől, és kb. ennyire a központtól is. Ha feljössz az apartmanból rögtön jobbra az első sarkon nagyon f@sz@ pékség van isteni, forró minden és tény hogy nem drága!
HIGGYÉTEK EL A LEGJOBB VÁLASZTÁS SARTIN AZ APOSTOLOS APARTMAN SZUTERÉN SZINTJE!!!!!!!!!!!!!!
Ha a fényképeimet megnézed, találsz benne apartmanról is fényképet (sajna nem értettünk a picasa-hoz, így kb 1000 képet sikerült feltölteni
#1975762013-01-14 11:39:47 Válasz a #197544. hsz-ra
Szia Ági!
A Salatas tényleg a George mellett van, de ennél többet sajnos nem tudok róla kívülről nézve nagyon kis takaros, mindig ücsörögnek kint este is a teraszokon és beszélgetnek a vendégek, szerintem nem lehet rossz.
A pótágyas témával kapcsolatban egy jó tanács: Írjatok e-mailt a kiszemelt hotel v. apartmannak, hogy lehet e pótágyazni a szobát és ha igen mennyiért, meg hogyan!!! Na hagyjátok magatokat emberek, mert lehet hogy az utazási iroda les*arja az egész problémátokat, gondolván úgyis kibéreled a nagyobb szobát. Viszont a hoteltulajok általában rugalmasabban kezelik az ilyen témát. (Mi pont a Phyllis-be akartunk tavaly 6-an menni egy kétlégteres szobába, és totál készségesek voltak,meg is engedték. Bár végül egyikünk visszamondta, de akkor is a lehetőség megvolt rá.)
Ma felhívtam az Apollon-t (végül úgy beszéltük meg, hogy csak a stamatisba megyünk inkább) és lefoglaltam két szobát. Simán megengedték a 4 fős stúdiót a barátainknak, akik 5-en vannak egy 1 éves picikével együtt. Nem volt nekik probléma hogy viszünk inkább utazóágyat. Megértők voltak. Így most már biztos hogy megyünk! Alig várjuk! Ti mikor mentek?
emermope, orulok, hogy sikerult lefoglalnotok a szallast! Mi julius 5-en megyunk. Ti? Tavaly mikor voltatok az Iliaszban? Az Apollonnal nekunk sem volt gond, hogy 5-en vagyunk, a Grand tours nem engedi be az 5 fot.
Evycs, lehet, hogy utana lehetne jarni a Grand tours-os szallasoknak, de amig talalunk mashol megfelelo szallast, addig nem fogunk felesleges koroket roni. Koszi az infokat a Salatasrol!
#1976192013-01-14 20:47:11 Válasz a #197617. hsz-ra
Mi június 15-től megyünk. Tavaly is akkor voltunk és nem bántuk meg, nagyon meleg volt, 36 fok és a víz is meleg volt. Egy baja volt, hogy hullámzott nagyon, de ezt nem lehet kiszámítani. Mindig találtunk kis öblöket és azt élvezték a gyerekek. Most nagyon örülök annak, hogy a stamatis a sekély részhez van közel, öt gyerekkel az élmény lesz, csak lesétálunk, pár perc és lehet pancsolni! Jó várakozást nektek is és míg el nem jön a nagy nap addig is minden jót kívánok a hétköznapokra!
#1976222013-01-14 21:12:53 Válasz a #197485. hsz-ra
Emermope!
A képeket a Stamatisról majd küldöm,vagy viszem,sztem jól választottatok,mi a tavaly ott voltunk,gyerekekkel ideális,csöndes,nincs hajnalig részegen üvöltöző baltafejű és egyéb állatfajták,Stamatis úr nem is tűrné el.És persze helyben van Sarti Beach,ami gyerekeknek ideális!