Én az Apollon travel-ra adnám a voksomat.Tavaly Lefkadan voltunk és minden jó volt.Az áraik kedvzõek a szervezés és az utazással semmi gond nem volt.A szállás valóban olyan volt,mint a katalógusban.
Ha idõben kinézed és lefoglalod az utazást,szép kedvezmények vannak.
Mi tavaly utaztunk az Imperátor Travellal Kefaloniára.Gyõnyõrû út volt 15 napos . Nem kellett várni az induláskor a repülõre,nagyon tiszta ,szép rendezett volt az apartman mindegyik a tengerre nézett.Idegenvezetés elsõ osztályú volt.Mi Szvoronátán az Ammes apartmanban voltunk,ide kell a kocsi bérlés mert egy üdülõ település pici faluval.Másik lehetõség volt Lassi az már nyüzsibb ott elég a fakultatív.
Az Ammesnál " kicsit " rontott a repülõtér közelsége-reggel egy,este két gép ment el a ház fölött.
Árban is türhetõ volt.Lényeg,hogy mi nagyon jól éreztük magunkat velük.
A fotóalbumban van kép az apartmanról és a környékérõl.Az apartman mellett van a homokos lassan mélyülõ csoda szép tenger.
Atosz
Azért ez az összehasonlítós táblázat tartalmaz számomra 1-2 furcsa dolgot. Mondjuk én leginkább a pezsgõ élet rublikába tudok belekötni. Érthetetlen számomra, hogy Sidarinal miért írja, hogy nincs pezsgõ élet ellenben Moraitikaval és Benisetsel, ahol ezt jelöli
Egyetértek Estella!
Én is érdekesnek találtam ezt a táblázatot! Miért írták Sartihoz hogy fiataloknak ajánlják és Stavroshoz miért nem?
eddig még mindenkitõl azt hallottam, hogy Stavros sokkal buisabb hely!
A táblázat engem is meglepett..
Falirakinál nem jelölte a szórakozást
Mi tavaly voltunk , és pont az angol "bulihuligánok" paradicsoma
A hely amúgy szép, és sok szép helyre el lehet jutni
A csúzdaparkja fergeteges és gyönyörû helyen van
Szeretném, ha segitene valaki. Találtam Szegeden egy utazási irodát "TATRADOL" NÉVEN. Tud esetleg valaki információt róla. Ugyanis egy Ny.Európai utat néztem ki, de nem ismerem õket. Ezért kérlek benneteket, ha valaki utazott velük, vagy hallott valamit akkor azt ossza meg velem.
Üdv. Foxi
Én 2005-ben Korfun nyaraltam a Tensivel és nagyon meg voltam velük elégedve!!!
Idén buszos utat szeretnénk, a Dias Zeus szimpatikus, az árai sem rosszak. Sartira kívánkozunk. Bármilyen tanácsot szívesen vennék, mert nem ismerem õket, meg Sartit sem...
Én 2005-ben Korfun nyaraltam a Tensivel és nagyon meg voltam velük elégedve!!!
Idén buszos utat szeretnénk, a Dias Zeus szimpatikus, az árai sem rosszak. Sartira kívánkozunk. Bármilyen tanácsot szívesen vennék, mert nem ismerem õket, meg Sartit sem...
Szia!
Én már kb. 14 éve a Diassal, illetve az elõdjével utazom, és eddig mindig meg voltam elégedve velük.
Sartin is voltam, szerintem nagyon szép hely, aki már járt ott visszavágyik.