Sziasztok!
Nállunk is Lassi a befutó, jövöhéten lehet, hogy le is fixáljuk.
A Minas mellett döntöttünk, mert mi sem szerentnék hajnalig hallgatni, hogy buliznak a szomszédban.
A kérdésem még annyi lenne a tavaly repülővel utazókhoz, hogy késett e a gép és hogy hány órakkor indult
? Bár gondolom, hogy az idén más időpontban fog.Csak a gyerkőc miatt kérdezem, hogy fel legyünk készűlve mindenre.
#1983862013-01-31 16:15:31 Válasz a #198381. hsz-ra
Tavaly a Minasban voltunk Lassiban és igazán csak jókat tudok mondani róla. Tiszta és pedáns hely, csöndes és szép belső kertje van, amire a mi szobánk nézett. Csodálatos és közeli partok vannak és egy remek üzlet magyar eladóval Szilvivel.
Sok jó étterem van ott, lehet válogatni. Nem hangos hely Lassi inkább nyugodt és csöndes nyaralásra alkalmas, de érdemes autóval mindent bejárni, mert páratlan helyek vannak.
Ma kaptam mailt,hogy megjelent a Personal katalogusa.Abban olvastam a Porto Skalat-ami valóban szerintem nagyon messze van a várostól,viszont a Starlight a főutcán van,ugy 100-150 méterre a tengertől,arra emlékszem,nagyon jól nézett ki.Ahogy a Hermesből kilépünk,és bal kéztre elindulunk,a főutcára kiérve egy kicsit felfelé kell nézni Old Skala felé,és ott van ez a szálloda,esténként szépen ki volt világitva...
Az oldalukon még nincs fent... sőt még a Porto Skala sincs. Ez a Starlight, nem ugrik be, pedig jártam arra.
Később, biztos fent lesz a honlapon is, majd megnézem, kíváncsi lettem...
pussz!
A repülő 5 óra 10 perckor indult tavaly, pontos volt, visszafelé meg korábban, mint ki volt írva, 8 óra 10 helyett már 3/4 8-kor indult, 1/4 10-kor már Bp-n voltunk.
#1984202013-01-31 21:51:12 Válasz a #198381. hsz-ra
Szia!
Tavaly mi is a minasban voltunk. csak ajánlani tudom. Jó az elhelyezkedése, tiszta. Minden könnyen megközelíthető onnan. Argostoli is közel van, gyalog 30 perc kb. a központja.
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását, segítségét!
Pordanniki ajánlott nekem egy másik, nagyon jó lehetőséget, úgyhogy elhagyom a Kefalónia topikot és átmegyek Korfura De persze (valószínűleg jövőre) mindenképpen szeretnénk eljutni Kefalóniára is!
#1984332013-02-01 08:39:47 Válasz a #198429. hsz-ra
Szerintem Korfuban sem fogsz csalódni, jó választás az is!
Ha már elhalasztod Kefaloniát, akkor azt javasolnám, hogy amikor mégis sikerül eljutnod, legalább két hétre menj! Még ez is kevés lesz, de jóval több látnivaló belefér!
További jó tervezgetést, és egy csodás nászutat kívánok!
#1984532013-02-01 13:01:56 Válasz a #198429. hsz-ra
tothrita!
Ha még Nem jártál több görög szigeten, úgyis érdemes a fokozatosság elvén haladni, és előbb a kevésbé szép helyekre menni, és csak később Kefaloniára, mert fordított esetben Kefalonia után Korfu azért "visszalépés". Paleokastritsa és úgy általában a nyugati part persze csodás kincseket rejt, de a keleti oldal (Kassiopi üdítő) kivételével bizony számomra nagy csalódás volt már 20 éve is, és azóta csak még zsúfoltabb és jellegtelenebb lett. Oda nem, de Paleoba bármikor visszamennék.
Köszönöm a jókívánságokat!
Azért is döntöttünk Paleo mellett, mert ahogy írtátok és írta pordanniki is, ahhoz kevés az egy hét, hogy Kefalóniát bejárjuk. És valóban nem szeretnék úgy eljönni, hogy ezt se néztük meg, meg azt se
Páromnak jobban tetszik a képek alapján Paleo és persze a hotel is nagyon jó helyen van! De mindenképp el fogunk menni Kefalóniára is... ez 100 %