Szerintem érdemes felhívni őket, hátha tudnak érdemi információval szolgálni. Bár, nekem nincsenek jó tapasztalataim velük kapcsolatban, de nem mindegyik iroda olyan, mint ami nálunk van...
A Queaestor az Unitravel helyeit hirdeti. Már csak azt nem tudom, hogy vajon ugyanazzal a légitársasággal utaztat, mint az Unitravel? Mert a Quaestornál nem tudták megmondani a gépek indulását, majd júniusban. Viszont az Unitravelnél egyből megírták, hogy az Aegean Airlines-szal utaztat és még az indulást/érkezést is megírták. Akkor most hogy van ez?
#1987292013-02-06 14:45:20 Válasz a #198727. hsz-ra
Gondolom a gép indulási idejét is ezért nem tudták megmondani, mert ők csak közvetítők. Mivel az Unitravel szervezi az utazást, ők jobban képben vannak.
Köszönöm az infót!
Egyébként kb. ugyanannyi lett volna megkérdezni a Quaestor ügyintézőjének az Unitraveltől, mint nekem. Én írtam egy e-mailt az Unitravelnek és válaszoltak is pár órán belül. De a Quaestor-nál csak annyit mondtak, hogy még nem tudják, majd júniusban. Azért nem kevés pénzt fizettünk ki már előlegként is ahhoz, hogy kicsivel több energiát fektessenek a kérdésem megválaszolásába. Vagy én kívánok túl sokat?
Azoktól kérdezném, akik a Grand tours internetes oldalán keresztül rendelték meg az idei nyári katalógust, hogy megkaptátok már?
Január közepén és végén is megrendeltem, de azóta sem küldték. Tavaly 3 nap alatt megérkezett.