Sziasztok.
Ha valaki szállást keres Skala Potamia-ban, akkor ajánlom a Blue View studiokat (http://www.blueview-studios.gr/indexen.html). Május, június és szeptember hónapban 6 éjszakáért hetet kap akció
Jó nyaralást Thassososon:)
#1995392013-03-03 22:44:27 Válasz a #199538. hsz-ra
Néha irigylem azokat, akik utószezonban is tudnak menni, (azért olcsóbbak a szállások már akkor...) nálunk csak a július-augusztus játszik. De a jó nyaralás igy is meglesz Thasosson!
#1995622013-03-04 19:10:15 Válasz a #199530. hsz-ra
Szia Koronás! Még nem, ez lesz az első nyaralásunk ezen a szigeten, ezért is érdeklődtem, mert nem igazán ismerem az ottani viszonyokat. Úgy hallottam nagyon sok a darázs, illetve a méhecske. Nektek nem volt gondotok velük, az apartmanokba nem mentek be? Üdv Lala
#1995642013-03-04 20:04:48 Válasz a #199562. hsz-ra
Helló! nekünk nem volt semmi gond darazsakkal.Tavaly pont abban az időszakban voltunk ott mikor ti lesztek. Hányan jöttök? Utazással kapcsolatos kérdések? Hogy foglaltatok szállást?
Sziasztok!
Mi tavaly augusztus 10-től voltunk, és nem igazán voltak darazsak. Ha voltak is, csak a vacsoránál/ebédnél jöttek, de ahogy kiraktál a meggyújtott kávét az asztalokra, attól elmentek. Az apartman teraszán nem találkoztunk velük. Bár felkészülten mentem, irattam a háziorvossal kalcium ampullát, amit kiváltottam (itt javasolták a fórumon), és mindig nálam volt egy-kettő belőle, sosem tudni alapon...Érdemes vinni!
#1995832013-03-05 17:13:20 Válasz a #199582. hsz-ra
Darazsakra, méhecskékre épp annyi értelme van tippelgetni, mint az időjárásra, ugyanis azok rajzása is attól függ, milyen idő volt előtte, esős vagy éppen száraz. A pontos összefüggéseket egy méhész anno elmagyarázta nekem, de épp addig értettem, amíg befejezte a mondatot, úgy-hogy a levezetésről most lemaradtatok
#1995872013-03-05 17:32:23 Válasz a #199583. hsz-ra
Igazad van Kónyu!
Én úgy indultam el, hogy felkészültem teljesen a darázs-invázióra, annyian mondták, hogy rengeteg van, ehhez képest alig találkoztunk velük.
Ráadásul mi Limenasban ebédeltünk egyszer, ott volt több, Skala Potamiaban szinte egy sem.
(azért megnyugtató volt a tudat, hogy van nálam csipésre kalcium-ampulla:)
#1996042013-03-05 21:36:10 Válasz a #199564. hsz-ra
Szia! Hárman megyünk (nejemmel és a 8 éves fiammal) és a szállást Ágin keresztül foglaltuk. Görögbe most megyünk autóval negyedszere, így az út, már térkép nélkül is megy. Eddig még nem kompoztunk de remélem nem lesz vele gond. Ti mikor mentek, 2012-ben jó időtök volt? Eső, nagy hullámok, erős szél jellemző Potámiára? Mert minket tavaly Nei Pori júliusban csepergő esővel fogadott, mondjuk nem fáztunk, Sartiban pedig végig úgy fújt a szél, hogy mindig máshová mentünk fürödni. Üdv Lala
#1996142013-03-06 09:22:31 Válasz a #199604. hsz-ra
Szia! Mi július elsejétől leszünk ott 10 napig. Úgy hogy találkozunk. Ez a hely , ez az apartman az egyik legjobb választás szerintünk( már ahol mi voltunk, Paralia Vourvourou, Sarti). Mi nem "Ágin" keresztül foglaltunk, ( bár biztosan van ennek is előnye) Tavaly olyan 35 fok körül volt, a tenger legalább 28. Nagyon jó élvezetes hullámok vannak mindig.Mi tavaly az első komppal mentünk be a szigetre, ( éjjel utazunk)
Mit hűtsünk bort vagy sört?
#1997092013-03-07 19:10:13 Válasz a #199614. hsz-ra
Szia! Ha már lehet választani, akkor sört. Én nem nagyon szeretem az éjszekai vezetést, kétszer próbáltam de nagyon elfáradtam. Úgy tervezem hajnali egykor, vagy kettőkor indulunk (Belgrádba a reggeli csúcs előtt szertnénk oadérni) és talán du. 3, vagy 4-re meg is érkezünk. Épp néztem a kikötőtöl nem is kell olyan sokat mennim a szállásig. Kb 8-10 km lehet, ha jól számoltam. Tudsz valami támpontot adni, hogy hol kell lekanyarodni az útról a szálláshoz? Nincs gond a sétálóutca miatt, este is simán be leht állni az udvarba?
Üdv
Lala
#1997142013-03-07 20:20:56 Válasz a #199709. hsz-ra
Szia! A kompig 12-14 óra az út.Igen a szigeten már nincs sok hátra, át kell kelni a hegyen, kicsit szerpentines, de szép.A főútról balra letérni a "Sunrise Hotel Korina bejáratánál kell, ezt megismered, mert a bejárat fölött sok kis zászló található.A sétáló utca elején lakunk, ide mindig belehet jönni. Tavaly Macedoniában a görög határ előtt 15 km re tankoltam, mikor megérkeztünk a szigetre, szintén tele raktam, nem szeretem az üres tankot. A komp kikötő után nem sokra van egy shell kut. Egyébként honnan jöttök?
szia