Rollo! Több autókölcsönzős oldalt próbáltam, de volt, amelyik kiírta, hogy a megadott óra nyitvatartási időn túli, illetve a rentalcars.com, ami több autókölcsönzős ajánlatát futtatja, azt írja, hogy nem talált autót. De akkor próbálkozom.
#2004252013-03-26 22:01:05 Válasz a #200419. hsz-ra
akkor vmit nem jól csinálsz. beírtam az autberlesonline-ra is, arguscarhire-re is, gyönyörűen adja az ajánlatokat. (a jelzett oldal viszont nem ajánlott, sztem azt kerüld)
azonban, ezen brókeroldalak helyett görögországban inkább keress helyi, kis cégeket, gugli segít a megtalálásukban (na és kepkypa is ). egészen biztos, h lesz autó, hiszen ott ez az időpont még csak nem is számít későnek.
#2004292013-03-26 22:40:39 Válasz a #200428. hsz-ra
Van Korfun olyan kölcsönző, aki kiviszi a reptérre az autót, hazamenetelnél csak ott kell hagynod a parkolóban a kulcsot valahova eldugva, vagy simán az autóban hagyva... Keresem hogy melyik az ha meg van belinkelem... Ráadásul magyarul is rendelheted az autót, mert a tulaj csaja magyar...
#2004302013-03-27 07:42:24 Válasz a #200429. hsz-ra
Írtam a Firstcorfu-nak, először válaszolt a férfi angolul,később írt a felesége is magyarul. És megoldható így a kölcsönzés, kihozzák a repülőtérre a kocsit ilyen későn is Köszi az infókat
Mondjuk a 2 gyerek ülésmagasítót irreálisan drágán adnák, ennyi pénzből kijön a wizzairnél egy plusz bőrönd, amibe az ülésmagasítókon kívül még mást is pakolhatnék
Vagy visszük magunkkal a repülőre is és ott is ülésmagasítón ülnek majd a gyerekek
Paleokastritsán helyben is van autókölcsönző? Vagy nézzek utána a gugliba, igaz?
Oké, csak gondoltam, így egyszerűbb és hátha tudtok ajánlani megbízhatót Még nem tudom, hogy helyben foglalnánk vagy online, egyelőre információt gyűjtök, hogy jövünk jobban!
Köszi,
Rita
#2004342013-03-27 09:03:34 Válasz a #200433. hsz-ra
Szerintem online itthonról egyszerűbb, mert akkor a reptérre tudjátok kérni, és már onnan tudjátok használni, és hazafele meg csak simán otthagyjátok a parkolóba és repülhettek is haza gondtalanul...
Köszi Kepkypa, de mi most olyan utazáson veszünk részt, ahol van transzfer is az árban. Gondolom ez azért lesz marha jó nekünk, mert sokkal később érünk a szállásra, mintha mi magunk oldanánk meg, mivel nemcsak Paleora viszi az embereket a transzfer, hanem az összes útba nem eső helyre is Ugye jól gondolom?