Siasztok leírnátok nekem mi a különbség a Blue lagon és a Kalózhajó között? Melyik milyen helyszinen áll meg hol kötnek ki, melyik az olcsóbb, mit adnak a hajón étel ital stb. Köszönöm
Mi május 14-től megyünk először Sartira, a Blue Sarti Apartmanba a Grand Tourssal.
Szívesen vennék bármi információt mit érdemes megnézni a környéken, milyen az idő ilyenkor, hol érdemes kajázni, vásárolni reggelihez, stb...
Esetleg jön ebben az időpontban valaki Sartira?
Üdv
#2012132013-04-19 19:46:32 Válasz a #201143. hsz-ra
Szia Vadevezős!
Lenne pár kérdésem hozzád (bár természetesen mások segítségét is megköszönöm ha tud rá válaszolni).
Idén Sartira tervezem a nyaralást és ott biciklit szeretnék bérelni mert sajnos jogsim még nincs.
Nem tudod hogy milyen áron mozog a kerékpár bérlés? Illetve hogy 1 napra (24 órára) szól vagy reggeltől estig? Mi kell hozzá (személyi)?
Illetve a Sarti környéki utak mennyire "útvesztőek", azaz mennyire lehet eltévedni, mennyire jó a tájékozódási lehetőség? (Tudom az embernek van szája és tud kérdezni ha eltéved, de ha nem muszáj akkor a csekélyke angoltudásomat nem kamatoztatnám).
Köszi előre is és üdv.
A Kalóztúra menetét tudom leírni.Indulás a Sarti melletti kis kikötőböl.
A megállók Szív öböl,narancspart,Platanici Beach,( itt szolgálják fel az ebédet,souvlaki,tzatziki)Van még egy "kagyló gyüjtő" öböl ahol megállnak pancsolni.Itt van a "ki tudja felhozni a bort a vízből" játék
Aztán vissza felé szerencse esetén delfin nézegetés
A Hajón ingyen és korlátlan fogyaszthatsz üdítőt és bort.
Az ár megbeszélés alapján történik pl hányan vagytok,mikor mennétek stb stb. DE Biztos,hogy ez a legolcsóbb!
A Blue Lagoon Majdnem ugyan ez a menet csak jóval több ember fér fel a hajóra.Erről sajnos nem nagyon tudok infókat.......
#2012492013-04-20 11:02:14 Válasz a #201248. hsz-ra
Köszönöm szépen az infókat, már tavaly óta is figyelem a Sarti fórumot és sok hozzá szolásodat láttam, olyan érzésem van ,m int ha te kint élnél.Hullámokkal mi a helyzet? Nagy hullámok szoktak lenni? Azért várom a választ , mert nekem úgy tűnik, mintha te nem csak egy hetet szoktál eltölteni Sartin, hanem legalább egy szezont.Mert eddig, akik voltak azt írták eléggé szokott hullámozni a tenger. Köszi
#2012532013-04-20 13:36:01 Válasz a #201212. hsz-ra
Szia
Én valószínüleg május 28-án megyek szintén grand és énis a blue sartit néztem ki magamnak. Majd elmeséled mennyire volt gáz besétálni a városba onnan, milyen az idő és avíz. Szia
Változó a Tenger hullámzása.Ha nagyon hullámzik nem indul a hajótúra sem mert könnyen kidobják az emberek a taccsot
De közepes hullámzásnál még bőven jó hajózni. 2 hete 3 napig nagyon hullámzott.Gyönyörű kagylókat mosott partra a víz.De utána volt h mintha csak egy nagy tó lett volna.
Itt van pár kép arról,hogy milyen Sarti Áprilisban.Voltak hullámok és nyugodtság.Hűvös és nagyon meleg is. De ilyenkor még sok virág és növény van amit az első komolyabb napsütés ki is éget.
#2012592013-04-20 15:35:44 Válasz a #201254. hsz-ra
Szia! köszönöm szépen akkor néha nyugodt is szokott lenni, én mindenkivel ellentétben, azt szeretném, ha olyan szerencsés lennék, hogy amikor megyek ne lennének hullámok. Eddig ahány videót láttam meg képeket a neten megijedtem, de már annyit olvastam Sartiról , hogy úgy érzem látni kell.
#2012602013-04-20 15:47:15 Válasz a #201255. hsz-ra
woow tükör sima víztükör én ilyen képet még Sartiról nem láttam, bárcsak ilyen lenne, amikor megyek vagy ok egy pici hullám belefér, mert amúgy akkor én lehet a Blue Sarti medencéjében töltöm a nyarálosam, és az nagyon sajnálnám, mert a tenger nyűgöz le azt imádom medence van itthon is
Mi a párommal már voltunk Sartin 2 éve, idén visszamegyünk, a barátainkkal:)
Addig ültünk a témán, míg szinte alig maradt 2 légterű apartman.
A Maria házban találtunk szabad szállást-- ez van az Irini mellett.
Volt már ott valaki? Tapasztalatok?
Korábban olvasottakhoz, szerintünk semmi az a kis séta a városba. Szabadság alatt ráér az ember, ráadásul olyan szép a látvány, hogy meg sem kottyan