#1997592013-03-08 20:28:39 Válasz a #199714. hsz-ra
Szia! Budapest XXIII. ker.-ből a az M5-ös kivezetője mellől indulunk, ezért nekünk Röszke max 1 óra 20 perc a kertkaputól. Én is szoktam Macedoniában tankolni, tavaly találtam egy nagyon tiszta Lukoil kutat, ahol lehetett simán kártyával fizetni. Én sem szeretem ha "kiszárad" a tank Görögországban, pedig valószínű nem lesz ismét benzinhiány. Üdv
Lala
#1999272013-03-12 20:40:33 Válasz a #199714. hsz-ra
Koronás ha teheted még a szárazföldön tankolj ott olcsóbb,és biztosan elég az ott tartózkodásotok alatt. Ahogy lekanyarodtok az autópályáról Keremoti felé ott van egy benzinkút az elágazástól igaz Kavala felé esik de megéri elmenni.Balázs egy nagyon jó leírást csinált erről a thasos.hu-n. a sziget megközelítése címen sok hasznát vehetitek.
Szeptember közepén (12-23) nagyjából milyen időre lehet számítani Thasoson? Mert lehet idén belefér még egy utószezoni nyaralás és akkor Thassos lenen az egyik kiszemelt célpont.
Az időt seholsem lehet kiszámítani sem Thassoson sem máshol.De nyaralásra nagyon jó lehet, nem biztos,hogy mindíg süt a nap de kitudtok kapcsolódni.Ez így van egész Görögországban.
#2012702013-04-20 20:31:42 Válasz a #201118. hsz-ra
Mi szeptember végén október elején voltunk kint.Az idő parádés volt végig napsütés,de este már kellett a pulcsi,sőt napközben néha a motoron is.Skala Potamián laktunk nagy élet nem volt már.Ellenben qva sok volt abban az évben a darázs,a csípéseket sem kerülhettük el szóval erre készüljetek!
Köszönöm Balázsh! Ezt az oldalt láttam,itt választottam ki a szállást, de egyéb tapasztalatra lennék kíváncsi.
Egy valamit azért nem értek,ha ott találtad,akkor miért nem ott kérdezed meg.
Ott is van ám fórum!
Erre azért egyszerű a válasz: személyes tapasztalatokra kíváncsi, nem a szállásadó vagy a közvetítő önreklámjára. Én igazából a Te értetlenkedésed nem értem, ez lenne az első alkalom, amikor ilyen jellegű kérdéssel találkoztál egy utazási topikban? Vagy csak egyszerűen reklámozni akartad a másik fórumot?!
Szerintem aki itt jár, az ott is körülnézett már.
#2020082013-05-09 13:05:42 Válasz a #201998. hsz-ra
Egyem meg a szívedet! Találok valamit egy honlapon és elmegyek egy másikra kérdezgetni. Hát nem is tudom. Gondolkodóba estem.
Reklám meg se ennek, se annak nem kell. És ha reklámoztam volna,akkor linkeltem is volna az oldalt.
Röviden ennyi!
Egyem meg a szívedet! Találok valamit egy honlapon és elmegyek egy másikra kérdezgetni. Hát nem is tudom. Gondolkodóba estem.
Reklám meg se ennek, se annak nem kell. És ha reklámoztam volna,akkor linkeltem is volna az oldalt.
Röviden ennyi!
A szívem már foglalt, egyem a kis husodat! Gondolkodóba esni meg jobb későn mint soha!
Asszem a hiba az ön készülékében van: tulképpen min csodálkozol?! Te érted? Sosem fordult még elő, hogy neteztél? Mert akkor biztos találkoztál már azzal a nem ritka helyzettel, hogy egyik oldalról linkelhető egy másik. Na most egy ilyen helyzeten sikerült ennyire meglepődnöd! Hát nem is tudom, asszem túl gondolkodtad ezt a dolgot
Röviden ennyi
#2020342013-05-09 17:05:38 Válasz a #202010. hsz-ra
Kónyu!
Ez csúnya volt. Tudod Te, hogy igaza van Robinak. Nem kell a reklám egyik oldalnak sem. Aki használja a barátját, az megtalálja, hisz elsőként dobja fel az oldalt.
Én is nagy mosolyogva linkeltem be, mert szinte 100%-ig biztos voltam abban, hogy járt ott.
De tudod mi a nagyobb baj? Az, hogy viszonylag kevés olyan ember van, mint Te meg én, meg még páran, akik mikor hazajöttek meg is osztják a tapasztalataikat.
Minden szállás oldalára ki van írva:
"Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!"
Ennek ellenére nyaralás után nagyon kevesen veszik a billentyűzetet, hogy pár szóban bepötyögjék a jó és rossz tapasztalataikat. Majdnem több érdeklődő hozzászólást törlök ki, mint ami érdemi értékelés születik.
Pedig ott van a lehetőség, keresgélés nélkül a következő utazók, foglalók elolvashatnák a véleményeket, és akkor nem a "a szállásadó vagy a közvetítő önreklámját" kapnák. (Amit megmondok őszintén nem reklámnak szántam, hanem poénnak.)
Remélem érted és nem félreérted mire gondolok, miről beszélek!