#2020452013-05-10 00:35:46 Válasz a #202033. hsz-ra
Balázs!
Asszem félre lettem értve: cserrobi finoman lecseszte DEI29-et, hogy ha egy oldalon talált egy szállást, miért egy másik oldalon érdeklődik felőle, amikor minden fórumozó ezt csinálja: talál valamit valahol, és lemeózza, begyűjti a személyes tapasztalatokat róla. Én csak egy óvatos ejnye-bejnyét szántam Robinak, a magam pikírt módján, azt hittem, legalább a régiek értik a mondandóm, nehogy már mindenki ilyen érzékeny legyen!!!!!
A reklámos megjegyzésem meg csak cikizés volt, eszembe sem jutott, hogy éppen Te veszed komolyan, meg az sem, hogy Te is érintett vagy! Kéretik a közéleti érzékenységet azonnal félredobni, nehogy már teleflame-eljük az oldalt, amikor csak egy ártatlan kérdésre vártak tőlünk választ, nevezetesen hogy rendelkezik-e valaki a linkelt szállásról tapasztalati infóval. Na erre reagált Robi "értetlenül", pedig a hsz-ek nagy többsége erről szól: találtam valamit, tud-e róla valaki bővebbet, személyeset?! Ahelyett, hogy szegény friss hús érdemi infót kapott volna, elriasztottuk. Most akkor viszont jelezze valaki, ha tud valamit, ne csak ezt a "tinta-koptatást" olvassa
Robi! Azt a ratyizást meg nem is értem!! A szívemet eszegetted, arra reagáltam, asszem itt megint félre lett értve valami (magyarul)
És a tinta-pazarlást is folytasd nyugodtan, arra van a fórum!
Ja és Balázs! Nincs vitánk egymással, pláne sértődés nincs, értem az érzékenységed a dolgok iránt, itten ez most egy szokásos félresiklott végeredmény!
Béke porainkra
Az a szerencse ,hogy azon a bizonyos fórumon az ilyen adok-kapok hozzászólásoknak nyoma sincs.(Pedig a fórumozók ugyanazok )Remélem nem is jön divatba!
Szép nyarat ,csodás utazást mindenkinek !
Sziasztok! Most vagyok itt először. Nagyon megörültem, hogy Thassosról is van fórum, mivel idén megyünk először. Elolvastam az utolsó oldalt, és igen meglepődtem, mert elég keményen osztjátok egymást!!!! Félve kérdezem, hogy van- e valakinek valami infója Skala Panagián az Arsenis illetve a Tasos apartmanházakról illetve a go- thassos. gr oldalról. Én ezen az oldalon keresztül foglaltam szállást, kíváncsi lennék, hogy van- e valakinek valamiféle tapasztalata ezzel kapcsolatban.
Igen, kértek előleget. ezért is vonakodtam kicsit a dologtól. Mióta a MALÉV-al buktunk nem kicsi összeget, azóta nem nagyon szeretek pénzt előre adni. De mostmár túl vagyunk rajta. Remélem minden rendben lesz. Már nagyon várjuk! Így képek és leírások alapján gyönyörű ez a sziget! Eddig nálam Korfu van vezető helyen a Görög szigetek közül. Kíváncsi vagyok, hogy Thassos átveszi- e a helyét.
Köszi Messinia!
Mostmár nyugodtabb vagyok! Közben olvastam néhány élménybeszámolót. Csodás dolgokat írnak a szigetről az emberek! Eredetileg a férjem szorgalmazta Thassost, mivel ő már tizenéve szeretne kimenni. Én úgy voltam vele. hogy legalább megnézünk egy új helyet. De minél többet olvasok róla, annál jobban vágyok oda.