Sziasztok! Érdeklődnék azaoktól akik már jártak Lefkadan hogy merre érdemes menni. Igaz csak augusztusban megyünk de a férjem már tervezgeti az útvonalat. Igazából Thesszalonikiig egyértelmű. utána rámegyünk a 2-es autópályára de arról hol szoktatok lejönni, merre gyorsabb?
Időjárást nézted?
Mi 2,5 hét múlva megyünk, de egyelőre csak 26-27 fokot látok az előrejelzésben. Tavaly ilyenkor már 30 felett volt.
Elég lesz az 26-27 fok? - nem szeretem a hőséget, de legyen kellemes nyári idő!
mi két nap híján egy éve indultunk lefkadara, és nagyon nem volt 30 fok. inkább olyan 25, és fürdeni sem lehetett-aztán, június elsejével, varázsütésre beütött a kánikula, a víz is szinte egy nap alatt fürödhetővé vált.
Ja, bocseszku... Azt akartam írni, hogy júni közepén volt 30 fok felett, nem május végén. De jelenleg júni közepére csak 26-27-et jósolnak, ami remélem, még emelkedni fog!
Köszi Kittis! Ti már jártatok ezen az útvonalon? Ahogy nézem elég szerpentines. Azért megyünk inkább Thesszaloniki felé mert a gyerekek nem bírják a hegyeket. Lehet hogy rövidebb de nem tudom milyenak lehetnek az utak arra.
ó persze, addig még jópárszor módosítják még az előrejelzéseket, és biztosan felfelé . (csak nem lesz görögországban is afféle, mint olaszo-ban mostanság.. )
mi nem vezettünk a belinkelt útvonalon, de ha jól emlékszem tavalyról, az Apollon Travel busza is erre ment, szinte végig autópályán, nem nagyon emlékszem szerpentinekre. (azok majd Lefkadán lesznek )