#2032912013-05-31 12:49:10 Válasz a #203252. hsz-ra
Amanda, Pusz köszönöm, h. válaszoltatok. Én még a personal tours ajánlatait is néztem, mondjuk elég érdekes, h. már van ami jul. közepéig betelt, de lehet, h. ez csak nekem fura !
Bár a partja nem tartozik a legszebbek közé szerintem, de mégis hihetetlen volt számomra, hogy még itt a kikötő mellett is tökéletesen tiszta, fürödhető. Ez egyébként az egész szigetre igaz volt!
Az elhelyezkedése viszont sokkal előnyösebb, mint Skaláé, nagyjából egyforma távolságra van minden, úgyhogy csillagtúrával szinten minden elérhető
#2032982013-05-31 13:40:38 Válasz a #203286. hsz-ra
Nagyon szívesen! Örülök, hogy tetszenek és hasznát veszitek a tervezgetésben! Platia Ammost ajánlom nagyon mindenkinek, aki szereti a vadregényes partokat és vállal valamennyi kockázatot, mert földrengés esetén sajnos nagyon veszélyesnek számít ez a partszakasz, a lefelé vezető lépcsőt tavaszra be is lepi törmelék, ami megnehezítheti a lejutást. Főszezonra már letakarítják, azaz a kefalóniaiak is számítanak látogatókra, pedig ez a strand elvileg le van zárva, pont a veszélyessége miatt, s minden bizonnyal ezért nem szerepel az útikönyvekben sem. Így én is csak saját felelősségre ajánlhatom, de már a látványért is mindenképppen megéri elmenni, ha van rá lehetőség, már az is elképesztő lesz!
#2033042013-05-31 16:01:50 Válasz a #203291. hsz-ra
Liza!
Ne legye fura,mert mi is már februárba lefoglaltuk az utat ,sött 3 éve a Grand toursos utat már január 5.-én szerveztük ès már akkor rengeteg szoba le volt foglalva,csak kiváncsiságbol nézd meg az online foglalásukat.
Agia Efimia elbűvölő kis település! Amikor a Corelli kapitány mandolinját forgatták,akkor a stáb "főhadiszállása" itt volt A kikötőnél őrzi ennek emlékét egy hangulatos kávézó,a Captain Corelli's ,ahol érdemes megpihenni egy frappéra,gyönyörű a kilátás innen a kikötőre!
#2034222013-06-02 08:52:45 Válasz a #203409. hsz-ra
Majszi, a West Ferry már feltette az idei MENETRENDET, ki tudod nézni a nektek megfelelőt.
Nem teljesen azonos, a tavalyival. Ezen kívül van még egy másik társaság, akik Samiba mennek, mindig 18 15-kor, naponta.
A másik oldal, azért jó, mert ott az összes létező lehetőséget kiadja, társaságtól függetlenül.
És hát a szombat, a lehető legrosszabb nap mármint kompozni. Ezen a napon van a legkevesebb járat. Nektek főszezonban azért könnyebb lesz, de nekünk kifelé egy hajó volt délelőtt, és egy kora este.
Így inkább Astakos felé jöttünk ki, Samiból. Jóval nagyobb hajó, mondhatni biztos hely. Pár €-val többe került, és a hajókázás is hosszabb, de arra gondoltunk azt a tájat is látni kéne. Az már más kérdés, hogy végül, offroad lett belőle, olyan pocsék idő volt.
Először is szeretném megköszönni a rövid idő alatt érkezett rengeteg értékelést.
A sok kérdésből megpróbálok gyorsan megválaszolni jónéhányat.
2012 júl16-31.ig voltunk,teljesen magán szervezésben,szállás:Vlachata-Lourdata Summer Dream,nagyon csendes,pazar kilátással,túlontúl is laza tulajjal(tavaly érkezéskor megadtam neki a kordinátáit hogy,kb 200m-t téved csak a megadott,ma reggelre javította át)
A strandok kb.10-11 -ig ilyen üresek, utána indulnak meg az erőssen megfáradt turisták.
Az összes kép Nikon D60-nal Tamron 17-50 lencsével B+W cirkulációs polárszűrővel készült ,az albumban vágott kép nincs.
Bármilyen felmerülő kérdésre szívesen válaszolok,az indulásra készülődőknek remélem sikerül segíteni a meglátogatni kívánt helyeket kiválasztani.
#2035102013-06-02 19:28:41 Válasz a #203298. hsz-ra
ezek a képek meggyőztek, hogy idén is Kefaloniára megyünk nyaralni, mert ezen a parton még nem voltam!
Tavaly Lourdasban laktunk, de idén inkább Lassi lesz a választás, a Makris Gialos strand miatt is, meg azért kicsit elevenebb, mint Lourdas. Le is foglalok valamit gyorsan júliusra... alig várom! vissza a Paradicsomba!
#2035642013-06-03 10:22:18 Válasz a #203548. hsz-ra
Nem rossz ez a térkép, de én tudok egy sokkal jobbat
Telepített Google Earth szükséges hozzá, de szinte mindenről infót találtok, képeket, leírást, útvonaltervezést a kiszemelt helyre.
Belinkeltem már párszor, most megint.
Véleményem szerint ezzel a térképpel könnyen megtervezhető a kefaloniai nyaralás.