sziasztok,
Idén úgy határoztunk, hogy végre megnézünk egy napfelkeltét
Esetleg tudjátok, hogy júni közepén kb. hány órakor kel fel? két hét múlva ilyenkor már
ott leszünk, olyan nehéz elképzelni ebben a szomorú hideg időben...
én folyamatosan néztem az időjárást ahoz képest amit jósoltak előre plussz 3-4 fokkal volt melegebb.
7-től már 32 fokot mondanak,de lehet akkor már még melegebb lesz.mi tavaly mikor kimentünk júni.8-n akkor másnaptól egész héten 41 fok volt és elötte való héten jégeső viharok végig.Szóval jó idő lesz már az tutti,de akik most jöttek haza ők már most is azt mondták szuper az idő is és a tenger is!!
nekünk pénteken indulás!!!
a napfelkelte ha jól láttam olyan 5.30 tól várható! tavaly stavroson többször lementem és akkor kezdett feljönni a napocska és hihetetlenül gyönyörű volt
Valamikor írtátok, hogy szokott lenni welcome parti az újonnan érkezőknek. Ez melyik napokon van, és mit takar pontosan?
Csak utazási irodások mehetnek,vagy teljesen egyéni utazók is?
#2034652013-06-02 14:03:06 Válasz a #202545. hsz-ra
Szia!
De elfogadja. De az a lényeg, hogy dénarban ad vissza és az a vissza felé utra már nem elég.
Tehát azt kell csinálni, 10 euróssal fizetni az első kapunál és akkor annyi dénart ad vissz, hogy hazafelé is elég lesz a kapuk kifizetésére, sőt még 1 fagyira is marad.