#2046522013-06-18 10:37:47 Válasz a #204650. hsz-ra
Eperke!
Ugyan, nem engem kérdeztél, de elmondanám, mit gondolok, ha nem baj.
Véleményem szerint teljesíthető. Hogy mennyi idő, azt nem tudom. Függ a megállásoktól is. Arra viszont nem vennék mérget, hogy az Argostoli előtt bevezető négysávoson mehettek-e robogóval?
Különben ezer, és ezer látnivaló esik útba, ahová jól jöhet a robogó. Ha csak néhány helyen megálltok, már akkor sokkal később értek Argostoliba. Nem mellesleg, ezek többet érnek, szerintem.
#2046552013-06-18 10:50:13 Válasz a #204653. hsz-ra
Eperke!
Válaszoltak helyettem is, de én nem is vagyok jogsis, így csak csatlakozni tudok: szerintem simán teljesíthető, bár Argostoli nem nagy élmény. Mi Platja Ammos felé szoktuk érinteni, ha jól rémlik, de simán tévedhetek...na az a NAGY DURRANÁS!!!!!!!!!!!
A négysávosnak utánanézek mindenképpen,bár kresz ismereteim között nem szerepel olyan ami tiltaná, hacsak nem a robogóval elérhetetlen minimum sebesség De mivel nem én vezetnék így megkérdezek majd másokat is
És ha nem lehet, akkor még mindig ott van a Konyu által ajánlott hely, felcsigázta a fantáziámat.
Köszönöm nektek.
Mindenképpen megállnánk útközben mindenhol ahol érdemes, csak úgy érdekelt, hogy mennyi idő megállás nélkül, bár gondolom nincs olyan köztünk, aki ment már megállás nélkül a Skala-Argostoli vonalon
#2046662013-06-18 14:51:05 Válasz a #204657. hsz-ra
Eperke!
Közben megkérdeztem a párom, hogy ő, hogy emlékszik... Szerinte előztünk meg robogós turistákat.
Nekem, továbbra sem rémlik, bár nem erre figyeltem.
Nekem sem az út négysávos mivolta miatt támadtak kétségeim. Hanem, mert ez egy szalagkorláttal elválasztott gyorsforgalmi útszakasz, igaz nem túl hosszú. Ilyeneken nem igazán lehet robogózni, nálunk sem.
Majd meglátjátok, hogy esetleg tiltja-e tábla, és aztán repeszthettek.
Autóval a tervező, kb 50 percet ír, de sokkal gyorsabban mi sem haladhattunk, az útviszonyok miatt. Megkockáztatom, hogy robogóval is odaérhettek másfél óránál hamarabb. Persze, ha nem álltok meg sehol.
#2046822013-06-19 02:28:23 Válasz a #204676. hsz-ra
Több értelme lenne egy házi szavazásnak, vagy felkérni pár fotóst a kiválasztásra - mondjuk az a sok kattintás meg sokat számíthat
De sajnos a magyar alkalmas az internetes manupulációra, ha figyelitek, minden internetes szavazást magyarok nyernek, kezdve Hamilton matyóöltözetétől Tomori Zsuzsanna világ legjobbjának szavazásáig
Hiába, mi erre vagyunk predesztinálva
A motoros témához---emlékeim szerint Skala felől indulva talán a legnehezebb szakasz a Katelios után felkapaszkodni az Ainosra,a öbbi már rövidebb emelkedők.Visszafelé a 4 sávos végétől a nagyon hosszú emelkedés gyengébb autóknak is komoly kapaszkodó, és szintén a katelios után de most ugye a másik oldalon felfelé.
A 4 sávoson nem emlékszem van e tábla de simán közlekednek motorokkal, nincs rajta nagy forgalom egyáltalán nem problémás autós szemmel.(autóút tábla biztos nincs kirakva)Inkább az a kérdés hogy bukósisakban vagy nélküle járnak rajta.
Ha már Argostoliba elmotoroztok-onnan már elérhető a Kónyu által is említett Platia Amos,komppal át Lixouriba,majd már általam többször is javasolt déli irányba (XI felé)motorral is könnyen teljesíthető.
#2046882013-06-19 08:27:15 Válasz a #204428. hsz-ra
Szia afrodité89!
Nagyon jó választás volt a Grand és Skala:) Persze ez csak az én véleményem.
Hát ha csak egy program fér bele akkor nehéz a választás.. Hiszen a szigeten nagyon sok szép látnivaló van.. De ebben az esetben Ithakát javasolnám neked:) Fiscardo és a szigetkörút is nagyon jó program.. De mindenki maga tudja mi fér bele a keretbe:)
BBQ kirándulásról nem tudok nyilatkozni ezen nem voltam a többin igen:)
A szigeten szinte mindenhol lehet fürdeni és időkorlát sincsen. Mindenhol annyi időt töltesz el amennyit szeretnél.
Jól értesültél róla. Myrtos Beachre nem szervez az iroda hajókirándulást. Szigetkörút keretén belül lehetőség nyílik fentről lefényképezni az öblöt.. Egy másik program keretén belül pedig lentről ahol fürdőzni is tudsz az öbölben:)) Ahová busszal visznek el:)
ÓÓ köszönöm nektek ezt a sok választ. Bukó nélkül tuti nem megyünk 1 métert sem, félősebb vagyok én annál
Már most olyan hosszúra terveztem ezt a túrát, hogy szerintem kb 6-kor el kell indulnunk
Afrodité89!
Mi a szigettúrát egyénileg oldjuk meg, a közelebbi helyeket bevállaljuk a helyi tömegközlekedéssel. A távolabbiakat pedig robogóval. 20 Euro kb a robogó/nap + benyó, bár szerintem túl sokat nem fogyasztanak és 2 személyesek. Szóval szerintem olyan 30 euróból meg van a szigettúra.
Mi ezen kívül szerintem Zakynthosi kirándulásra és egy másik olcsóbb progira megyünk. Bár ahogy magunkat ismerem addig még ezerszer módosítjuk.