Hát párom eddig se hajlott Athosra, meg akikkel tavaly voltunk ők is azt mondták hogy kicsit uncsi volt - de akkor így arra nem megyünk!
A blue Lagoon nekünk nagyon tetszett! Először Narancspart, aztán egy kis öböl - ott is fürödtünk, aztán mentünk abba az öbölbe ahol ebéd is volt - utána vissza. Nekem a gyomrom nem bírta a hajóutat, de idén már viszek rá gyógyszert, összeségében nagyon jó volt, akár oda is elmennék még egyszer - viszont delfineket nem láttunk
Sziasztok Sartin nyaralók!
Nem tudjátok, hogy mi az a kék pavilon féleség, amit a Kostas ház webkamerája mutat?
Mellette a fehér napernyőkhöz tartozik beach bár és fogyasztás ellenében használhatók, vagy bérelni kell a helyeket?
Azon a szakaszon - Új Sarti - van több napernyős rész, vagy csak feljebb a nagy parkoló után az Ófalu részen? Úgy emlékszem tavaly és a korábbi években nem voltak.
Köszi a válaszokat.
Sziasztok kedves fórumozók és Sartin nyaralók!!!!
Sartihoz kapcsolódó a kérdésem,bár nem nyaralással (amit kellett,2 évvel ezelőtt már "mindent" megtudtam azóta is Sarti maradt a szívem(ünk) csücske
Szóval a 22 éves lányom menne nagyon most (szerintem bármikor és azonnal)Sartira és fel van neki dobva (húú ez jó magyaros volt egy munkalehetőség odakinn,de keresne esetleg korban hozzá illőt,akivel mehetne-egyedül nem szívesen...Szóval valaki esetleg tudna ilyen társat vagy olyat,aki szintén kacérkodik a gondolattal????Részleteket azért nem írnék,mert ha akadna ilyen,akkor azt majd ők megbeszélnék...Köszönöm,ha bárki tud valamit!!!!Jó nyaralást a most Sartin lévőknek és jó tervezgetést annak,aki még ezután megy!!!!!!!!
#2046742013-06-18 18:42:34 Válasz a #204667. hsz-ra
Szia Ibisz, a Sarti Beach-ről tudok nyilatkozni ott az apartmannak van a parton bár-része és fogyasztás ellenében lehet használni a napernyős ágyakat, ez szerintem mindenhol így van !
#2046792013-06-18 21:43:22 Válasz a #204674. hsz-ra
Köszönöm T. Márta! Igen, tudom, hogy nagyjából mindenhol így van. Kivétel az a rész, amelynek környékén idén megszállunk, Új Sarti. Itt a korábbi években nem voltak napernyős részek. Ahol volt, ahhoz nem tartozott bár, ott a napernyőért kell fizetni, nem a fogyasztásért. Ezért érdeklődöm, hogy ez idénre esetleg változott-e.Az a kék valami nekem új, azt reméltem, hogy esetleg bár, De lehet, hogy valami vízieszköz kölcsönző, mert mintha bóják is lennének előtte a vízben... Nem tudja valaki, hogy mi az ?
#2047262013-06-19 17:08:58 Válasz a #204724. hsz-ra
Szia Kiss László!
Az Iliász jó választás,egyszterűen berendezett,aránylag közel mindenhez.Légkondit ott tudod befizetni.Kicsi konyhával,terasszal,pár edény van a konyhában.Extra semmi,aránylag csöndes.Jó nyaralást!!!!!!!!!!!!
#2047522013-06-19 20:56:53 Válasz a #204747. hsz-ra
Szia!
Az idegenvezető azt mondta, hogy forralva iható.
Én mégsem ajánlom. Pár napja érkeztünk haza. Az unokatesóm teát főzött és nagyon beteg volt. Aztán 2 napig semmi baja, amíg a bolti vizet itta. Később megint főzött teát, ismét olyan rosszul lett, hogy haza kellett kisérnünk az esti sétából olyan rosszul volt.
Én Görögben egyszer ittam vizet Leptokárián... utána soha többet sehol, szintén nagyon beteg lettem. Én a fogmosáshoz is ásványvizet használtam, sőt a zacsis levest is azzal készítettem.
#2047642013-06-19 23:12:28 Válasz a #203764. hsz-ra
Köszönöm szépen Kristi a választ, azt hiszem, hogy akkor a George-t lehet lehúzzuk a lehetséges apartmanok listájáról Bocsi, hogy ilyen későn reagálok a válaszodra, csak sok a munka és nem volt nagyon időm leülni a gép elé. Viszont köszönöm, hogy te ilyen gyorsan válaszoltál