#2045732013-06-16 20:06:33 Válasz a #204552. hsz-ra
Azért mertem kérdezni, mert pl. a Neckerman is visz oda nyaralókat, és hátha volt már ott valaki...
Olvastam olyan véleményt is akinek pl. Korfu egyáltalán nem tetszett....
na akkor most hogy higgyek a véleményeknek....én imádom és 2008-óta vágyom vissza....már csak 51 nap:)))))
Ahová mi megyünk, az a hotel is elég rossz osztályzatot kapott. Bár engem az vigasztal, hogy viszonylag kevés hozzászólás alapján jött ki az átlag. Én is próbáltam érdeklődni, hátha volt már ott valaki, de eddig csak egy valaki jelentkezett, aki járt már ott. Így marad a próba-szerencse. Reméljük a legjobbakat, meg hogy tanulnak a hibáikból talán. Bár a görögöknél én ezt nem vettem észre
Hali ! Aug. 1-11-ig töltenénk el mézes napjainkat Korfun / Sidarin / de lefelé is és hazafelé is + 1-1 éjszaka valahol Szaloniki körül. Kocsival megyünk és biztosan keresni fogunk egy párost útitársnak a költségek felezése érdekében, ha v.kiket izgatna a dolog,beszéljünk róla./plac@citromail.hu .Még jön velünk egy fiatal házaspár 2 éves fiú gyermekükkel,mi pedig az 50-es korosztályba tartozunk.Ha helyben foglaltok szállást,természetesen a közös utazgatás a szigeten egyértelmű.
Sziasztok! Aki most jön / jött haza Korfuról vagy bárhonnan Görögországból, legyen szíves tájékoztatni, hogy lehet-e valamit érezni ebből a sztrájkból! Azt tudom, hogy két éve nem volt gond, de most amiket hallok, hogy hivatalok is meg a közlekedés is sztrájkba lépett, nem vagyok túl nyugodt. Valakinek van már tapasztalata? Köszi az infót előre is!
Csupán annyit fűznék hozzá,hogy 23 X voltam és idén is készülök.Bár merre jártam Európában,nálam Hellas a lista vezető.nekem is melengeti a lelkem amikor ilyeneket olvasok.
Erdekes dolog amit en eddig meg nem lattam...ha oda vissza vettuk a jegyet a kompra akor a vissza jegy ara 50%kal olcsobb. Meg en nem tudom mi volt most a masfel oras komput 2,5 ora lett...
Azt olvastam a neten egy pár napja, hogy sztrájk van. Illetve lehet, hogy csak volt és már vége. De ha nem lehet belőle semmit érezni, akkor annak nagyon örülök
#2047632013-06-19 23:00:22 Válasz a #204759. hsz-ra
Sztrájkok általában csak a nagyobb városokban, Athénban Szalonikiben szokott lenni.. A szigeteken ebből nagyon nem lehet semmit sem észrevenni.... Max ha a komp társaságok sztrájkolnak...Tavaly kétszer is előbb kellett ez miatt eljönnünk Korfuról, mert ha nem jövünk el, akkor még 2-3 napot rá kellett volna húzni és nem volt több szabi....
És a repülőtereken, hivatalokban, kórházakban? Nem szeretném, ha valami baj lenne és pl. nem kapnánk orvosi ellátást, mert sztrájk van. Meg a reptéren se szeretnénk aludni, mert a taxison elzárják az utakat, mint két éve Krétán a többi amúgy nem érdekel. Az se, ha nem tudunk hazajönni, jó lesz nekem ott